Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 22 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

ibnoe19 - 14/01/2011 11:52 AM
#1
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Pengantar
Quote:

cendolb Fenomena kebangkitan sepeda di berbagai kota di Indonesia belakangan ini semakin menarik.
cendolb Sepeda tidak hanya sekedar menjadi alat transportasi belaka, namun telah berevolusi menjadi bagian dari gaya hidup.
cendolb Hal ini muncul seiring dengan meningkatnya kesadaran tentang pentingnya olahraga sekaligus sebagai upaya menghemat energi dan gerakan antipolusi


Maksud dan Tujuan
Quote:

iloveindonesias Trit ini bermaksud untuk menampung dan berbagi informasi tentang segala sesuatu yang berkaitan dengan bersepeda.
iloveindonesias Untuk kaskuser regional tegal yang telah mempunyai komunitas sepeda tersendiri juga bisa berbagi info tentang klub, kegiatan, spesifikasi sepeda, trik merawat sepeda, dll.






Berbagai Macam Komunitas Sepeda di Indonesia
Quote:
Spoiler for komunitas sepeda kaskus

Spoiler for komunitas bike to work

Spoiler for komunitas sepeda tua indonesia



Gowes Mania Go Green (any bike welcome)



Komunitas Sepeda di Tegal
Quote:
available soon Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)




all picts & photos from google
ibnoe19 - 14/01/2011 05:22 PM
#2

Quote:
available soon Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 14/01/2011 09:09 PM
#3

Quote:
available soon Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
halfwingedangel - 15/01/2011 08:30 AM
#4

Iya aku ya tau krungu nang slawi wis ana komunitase, biasane ngumpul nang monumen saben minggu esuk. Repan melu ganing isin yah? Padahal aku ya nduwe onthel raleigh taun 65 aGowes Mania Go Green (any bike welcome)
Ndomblong - 15/01/2011 09:07 AM
#5

Inong seneng jon... Nduwe pit anyar tapi langka sing bisa dijak pitpitan
cepon - 15/01/2011 03:46 PM
#6

nek minggu esuk biasane bpk2 karo mbah2 akeh sing nganggo pit jengki sering sliwag sliwig alun2.. ana kaskusere ternyata.. o
ibnoe19 - 15/01/2011 05:51 PM
#7

Quote:
Original Posted By halfwingedangel
Iya aku ya tau krungu nang slawi wis ana komunitase, biasane ngumpul nang monumen saben minggu esuk. Repan melu ganing isin yah? Padahal aku ya nduwe onthel raleigh taun 65 aGowes Mania Go Green (any bike welcome)

sedulur umahe nang ndi???melu aku bae yuh,tp posisi tegal kota
ngesuk Ultah KOmunitas Pit Tua Slawi oh,ngumpul nang AAS
aku karo komunitasku pan meluncur seka tegal iloveindonesia

Quote:
Original Posted By Ndomblong
Inong seneng jon... Nduwe pit anyar tapi langka sing bisa dijak pitpitan

pite jenis apa um??? D

Quote:
Original Posted By cepon
nek minggu esuk biasane bpk2 karo mbah2 akeh sing nganggo pit jengki sering sliwag sliwig alun2.. ana kaskusere ternyata.. o

yaul....mantep kan???gabung oh
pit e aku ana bendera KOSKAS e
ilovekaskus
halfwingedangel - 15/01/2011 08:05 PM
#8

Quote:
Original Posted By ibnoe19
sedulur umahe nang ndi???melu aku bae yuh,tp posisi tegal kota
ngesuk Ultah KOmunitas Pit Tua Slawi oh,ngumpul nang AAS
aku karo komunitasku pan meluncur seka tegal iloveindonesia




aku sih umahe nang slawi, mung seki kerjane nang bekasi dadine pan ngumpul2 karo sesama onthelis ya kangelan
ibnoe19 - 15/01/2011 10:23 PM
#9

Quote:
Original Posted By halfwingedangel
aku sih umahe nang slawi, mung seki kerjane nang bekasi dadine pan ngumpul2 karo sesama onthelis ya kangelan


oalah.....brarti pit ontele nganggur oh
mbokan pan dilego ya D
suksestry - 16/01/2011 09:30 PM
#10

iz... speeda tegal tah ana kang.. dong ora salah sing mimpin pak Beny Asmoro... mentore aku nang PLN Tegal kang..

arane PESONA kang.. melu kue bae... anake ayu lho.. pit onthele ana 5 maning.. malu
m1h1r0 - 17/01/2011 08:00 AM
#11

jajal len.... awale ndisit tuduhna... foto2ne mbuapa di publish... trus di link neng FB, ben komunitas pit-e tambah terkenal... D
halfwingedangel - 17/01/2011 11:51 AM
#12

Quote:
Original Posted By ibnoe19


oalah.....brarti pit ontele nganggur oh
mbokan pan dilego ya D
ana sih sing nawar 500ewu, izz. . . Ganing larang men yah? Yawis lah mending dianggurna disit eman2 yen didol, sing penting saben balik mesti tak nggo ngonthel maring cacaban, jatinegara nganti lebaksiu. kadang2 ya dinggo pit-pitan nganti brebes, ketanggungan atawa dolan neng PAIGowes Mania Go Green (any bike welcome) kyeh penampakan pite
Spoiler for jarene sih raleigh 1965
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 19/01/2011 11:31 PM
#13

Quote:
Original Posted By suksestry
iz... speeda tegal tah ana kang.. dong ora salah sing mimpin pak Beny Asmoro... mentore aku nang PLN Tegal kang..

arane PESONA kang.. melu kue bae... anake ayu lho.. pit onthele ana 5 maning.. malu

ader 5?? telu tok izz

Quote:
Original Posted By m1h1r0
jajal len.... awale ndisit tuduhna... foto2ne mbuapa di publish... trus di link neng FB, ben komunitas pit-e tambah terkenal... D

siap,mgko tak golet potone

Quote:
Original Posted By halfwingedangel
ana sih sing nawar 500ewu, izz. . . Ganing larang men yah? Yawis lah mending dianggurna disit eman2 yen didol, sing penting saben balik mesti tak nggo ngonthel maring cacaban, jatinegara nganti lebaksiu. kadang2 ya dinggo pit-pitan nganti brebes, ketanggungan atawa dolan neng PAIGowes Mania Go Green (any bike welcome) kyeh penampakan pite
Spoiler for jarene sih raleigh 1965
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


kuwe raleigh gado-gado,boncengan ndekene pit china
halfwingedangel - 20/01/2011 02:52 AM
#14

Quote:
Original Posted By ibnoe19




kuwe raleigh gado-gado,boncengan ndekene pit china
kira2 nangndi bae kyeh yen pan golet2 suku cadang asline? goleti tutup rante ka angele por2an nemen
ibnoe19 - 20/01/2011 07:38 AM
#15

Quote:
Original Posted By halfwingedangel
kira2 nangndi bae kyeh yen pan golet2 suku cadang asline? goleti tutup rante ka angele por2an nemen


nang loakan sepanjang adiwerna-benjaran njajal
apa nang pasar trayeman
golet sing asli regane larang-larang om
ampun sung
Zen B - 20/01/2011 02:24 PM
#16

Quote:
Original Posted By ibnoe19
juara ah
iloveindonesia

ana sing klenger ra? D


Sing klenger laka anane sing pijet.........D
john.binus - 29/01/2011 09:20 AM
#17

aku rak nduwe pit kang . .
uwwes didol gara2 tiyengen kabeh . \( \( \( \(
ibnoe19 - 30/01/2011 01:59 PM
#18

Quote:
Original Posted By john.binus
aku rak nduwe pit kang . .
uwwes didol gara2 tiyengen kabeh . \( \( \( \(


ontel apa dudu john???
ana ontel ra?
mene go akumaho
suksestry - 31/01/2011 07:46 PM
#19

temenan wa....

cerita dewek karo bcah2e aku.. :xixi:

pit onthel saiki regane piranan sih om?
ibnoe19 - 01/02/2011 07:21 AM
#20

Quote:
Original Posted By suksestry
temenan wa....

cerita dewek karo bcah2e aku.. :xixi:

pit onthel saiki regane piranan sih om?


tergantung kondisi
Page 1 of 22 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)