Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 13 of 22 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›

cah.langon - 15/01/2012 08:28 PM
#241

Quote:
Original Posted By weim
mana nih foto2 nya

update dong

nek ora >--- TS MENTAH mad:

walopun TS ikut ngalong, tp TS tetep bangun pagi :cool

ora sida olih hadiah, um e malah olih hape nexian hammer
weim - 15/01/2012 08:58 PM
#242

Quote:
Original Posted By cah.langon
walopun TS ikut ngalong, tp TS tetep bangun pagi :cool

ora sida olih hadiah, um e malah olih hape nexian hammer


no pic = hoax :hoax
bujankerenz - 21/01/2012 12:53 PM
#243

saiki pit onthel pasarane pira eek:
weim - 21/01/2012 02:35 PM
#244

Quote:
Original Posted By bujankerenz
saiki pit onthel pasarane pira eek:


nyong ya pan takon kie o
cah.langon - 22/01/2012 03:32 AM
#245

Quote:
Original Posted By bujankerenz
saiki pit onthel pasarane pira eek:

tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana malus
sing puluhan juta jg ana hammers
cah.langon - 22/01/2012 03:33 AM
#246

Quote:
Original Posted By bujankerenz
saiki pit onthel pasarane pira eek:

tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana malus
sing puluhan juta jg ana hammers
bujankerenz - 22/01/2012 03:40 AM
#247

Quote:
Original Posted By weim
nyong ya pan takon kie o


takon apa eek:

Quote:
Original Posted By cah.langon
tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana malus
sing puluhan juta jg ana hammers


Quote:
Original Posted By cah.langon
tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana malus
sing puluhan juta jg ana hammers


jebulen larang nemen yah :matabelo
dodol - 22/01/2012 06:15 PM
#248

Quote:
Original Posted By bujankerenz
takon apa eek:



jebulen larang nemen yah :matabelo


takon regane onthel pira o
aderaci - 22/01/2012 07:11 PM
#249

Quote:
Original Posted By cah.langon

tergantung merk dan orisinalitas

sing 300rb ana malus
sing puluhan juta jg ana hammers


fixie paling murah sih pira
enak ngrakit dewek pa langsung dadi um Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
cah.langon - 22/01/2012 09:41 PM
#250

Quote:
Original Posted By aderaci
fixie paling murah sih pira
enak ngrakit dewek pa langsung dadi um Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

di bawah sejuta ya wes dadi fixie

intine kan doltrap, genjot maju ya jalan, genjot mundur ya jalan D

gawe dewek ya apik, tp duite lumayan D

polygon element ya langsung dadi ana D
aderaci - 23/01/2012 12:46 AM
#251

Quote:
Original Posted By cah.langon

di bawah sejuta ya wes dadi fixie

intine kan doltrap, genjot maju ya jalan, genjot mundur ya jalan D

gawe dewek ya apik, tp duite lumayan D

polygon element ya langsung dadi ana D


doltrap sih apane ?
sing nggawe larang apa ne sih , ban'e apa rangkane Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
cah.langon - 23/01/2012 01:19 AM
#252

Quote:
Original Posted By aderaci
doltrap sih apane ?
sing nggawe larang apa ne sih , ban'e apa rangkane Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

doltrap ya fixed gear, maju bisa,mundur bisa


sing gawe larang ya part2 e


lg model sih,,,,,sedang in lah.................
aderaci - 23/01/2012 07:03 AM
#253

Quote:
Original Posted By cah.langon

doltrap ya fixed gear, maju bisa,mundur bisa


sing gawe larang ya part2 e


lg model sih,,,,,sedang in lah.................


nyong wingi ndeleng nang carefour ,,
fixie wis dadi , sekitar 2jtn,kelarangen yah ,,
tp apik nemen , wis lengkap kabeh ,, gari nggenjot tok Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
weim - 23/01/2012 08:42 AM
#254

malem setu wingi pas aku kenzi, pikoner, cepon nang ngarep mekdi akeh wong pada gawa pit
sukrad - 28/01/2012 12:23 AM
#255

minggu ana ngonthel nang slawi D
aqouarfa - 28/01/2012 04:29 PM
#256

Quote:
Original Posted By weim
malem setu wingi pas aku kenzi, pikoner, cepon nang ngarep mekdi akeh wong pada gawa pit


takoni oh um ,
mbokan pan didol pit'e Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
weim - 28/01/2012 06:35 PM
#257

Quote:
Original Posted By aqouarfa
takoni oh um ,
mbokan pan didol pit'e Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


jan2e si pan tak takoni, ente anak buahe benu pa hudu o
shofi28 - 31/01/2012 09:12 PM
#258

wah rame ski sung mangap mbe bsa ngaton cz sibuk nguli....
n ge rakit low rider anyar........ \)
djotnay - 01/02/2012 09:50 AM
#259

ad yang tau gak komunitas sepeda di binus?
cah.langon - 01/02/2012 12:04 PM
#260

Quote:
Original Posted By shofi28
wah rame ski sung mangap mbe bsa ngaton cz sibuk nguli....
n ge rakit low rider anyar........ \)

endi gambare??? eek:

Quote:
Original Posted By djotnay
ad yang tau gak komunitas sepeda di binus?


ga tau gan malus
Page 13 of 22 | ‹ First  < 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)