Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 22 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

maliaudriel - 04/04/2012 05:12 PM
#301

Quote:
Original Posted By aqouarfa
wis akeh ,, D ,,
km pan melu ?



apa contohe Fa? ana trit e beleh?
Iya oh..pengen..
tapi arang2 teka ora pa2? soale aku kan arang2 balik Tegal...
ibnoe19 - 05/04/2012 08:55 AM
#302

Quote:
Original Posted By maliaudriel
dong nang Tegal wis ana komunitas bikers Tegal durung ya??


bikers motor wa??? :matabelo
maliaudriel - 13/04/2012 10:06 AM
#303

Quote:
Original Posted By ibnoe19
bikers motor wa??? :matabelo


bikers pit maksud e om... ngakaks
ibnoe19 - 13/04/2012 11:01 AM
#304

Quote:
Original Posted By maliaudriel


bikers pit maksud e om... ngakaks


emang yg suka gowes sapa??
lia apa sari??

malu
nanto.d - 13/05/2012 03:01 PM
#305

Kayong trit-e sepi nemen. Numpang takon gan, nang tegal ana trek xc bleh y? Yanu saiki seh lg nang jogja, sapa ngerti pulkam tegal maning. Angger nang jogja seh komunitas sepeda karo trek2 xc akeh, angger nang tegal pimen?
kang andy - 13/05/2012 03:29 PM
#306

Quote:
Original Posted By nanto.d
Kayong trit-e sepi nemen. Numpang takon gan, nang tegal ana trek xc bleh y? Yanu saiki seh lg nang jogja, sapa ngerti pulkam tegal maning. Angger nang jogja seh komunitas sepeda karo trek2 xc akeh, angger nang tegal pimen?
Oy, sisan numpang dodolan, sapa ngerti ana sing minat
Spoiler for sapa ngerti ana sing tertarik
Ijin numpang dodolan y gan.
Mbokan ana sing pan golet kaos/jersey sepeda. Ben tambah semangat olahraga sepedane. Yanu duwe 2 motif. lgsg bae nang penampakane y

[SPOILER="Team Livestrong"][SPOILER="Tampak depan"]Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Spoiler for "Tampak belakang"
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

- Ukuran tersedia L dan XL
- Bahan Dry-fit Lokal
- Hanya tersedia lengan pendek
- Ada Saku belakang untuktempat HP ato dompet[/SPOILER]

Spoiler for "Foot On Servetto"
[SPOILER="Tampak depan"]Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Spoiler for "Tampak belakang"
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

- Ukuran tersedia L dan XL
- Bahan Hi-get
- Hanya tersedia lengan pendek
- Ada Saku belakang untuktempat HP ato dompet[/SPOILER]

Yanu asline wong tegal, tapi posisi saiki nang Jogja. Rega khusus nggo wong Tegal Rp 50.000,-
Mbokan ana sing minat bsa lgsg hub yanu nang 08157715780 (anto)
Link dodolane nang kene keh
Tks.[/spoiler]
sori angger ora olih ngiklan nang kene, mengko tak hapus


Malah iklan nangkene cd
MrGestun - 13/05/2012 04:12 PM
#307

Quote:
Original Posted By kang andy
Malah iklan nangkene cd


semprit bae Gan mumpung wis ISO ngakak
MrGestun - 13/05/2012 04:15 PM
#308

dopost..........
nanto.d - 13/05/2012 05:11 PM
#309

Quote:
Original Posted By kang andy
Malah iklan nangkene cd


Quote:
Original Posted By MrGestun
semprit bae Gan mumpung wis ISO ngakak


Keh... wes tak hapus. Saiki pertanyaan dijawab oh. Mbokata prei madan suwe,yanu pan nggawa balik sepedane. Seminggu ora blusukan kayong awak ora penak
ibnoe19 - 14/05/2012 10:02 AM
#310

Quote:
Original Posted By nanto.d
Kayong trit-e sepi nemen. Numpang takon gan, nang tegal ana trek xc bleh y? Yanu saiki seh lg nang jogja, sapa ngerti pulkam tegal maning. Angger nang jogja seh komunitas sepeda karo trek2 xc akeh, angger nang tegal pimen?

njajal nang guci oh

biasane minggu esuk akeh wong ngumpul nang lebaksiu yomani nan sedurunge danawarih

kayane pan munggah/bar munggah lintas alam kweh
MrGestun - 15/05/2012 05:19 PM
#311

Misiiii Numpang Kipasan Om... D
kambingMu - 16/05/2012 04:33 PM
#312

Quote:
Original Posted By aqouarfa

wis akeh ,, D ,,
km pan melu ?


Bahasane baku nemen D

Om TS, pit polygon siki, sing rega murah terus bisa nggo gowes apa ??D

Q pngen pit, nggo olahraga, tapi sing regane ora larang nemen o
nanto.d - 17/05/2012 12:40 AM
#313

Quote:
Original Posted By kambingMu


Bahasane baku nemen D

Om TS, pit polygon siki, sing rega murah terus bisa nggo gowes apa ??D

Q pngen pit, nggo olahraga, tapi sing regane ora larang nemen o


Budget-e pira om?
ibnoe19 - 17/05/2012 12:17 PM
#314

Quote:
Original Posted By kambingMu
Bahasane baku nemen D

Om TS, pit polygon siki, sing rega murah terus bisa nggo gowes apa ??D

Q pngen pit, nggo olahraga, tapi sing regane ora larang nemen o

di bawah 2jt ya ana
tinggal gowes
Jonjon - 22/05/2012 03:53 PM
#315

Quote:
Original Posted By ibnoe19
di bawah 2jt ya ana
tinggal gowes


Sing regan 500rb an tapi sing wis apik, enteng ning bs sih sing bisa dilipet2 bs ora yah? nyong pengen gowes ben rada kuru cuil o
ibnoe19 - 22/05/2012 04:08 PM
#316

Quote:
Original Posted By Jonjon
Sing regan 500rb an tapi sing wis apik, enteng ning bs sih sing bisa dilipet2 bs ora yah? nyong pengen gowes ben rada kuru cuil o

sing gratis bae oh gan
modale sepatu karo rongsokan pit
rongsokane dipanggul, sepatune dinggo mlayu2
:thumbup
Jonjon - 25/05/2012 04:09 PM
#317

Quote:
Original Posted By ibnoe19
sing gratis bae oh gan
modale sepatu karo rongsokan pit
rongsokane dipanggul, sepatune dinggo mlayu2
:thumbup


Lho koq jawabane oot cd
Jonjon - 25/05/2012 04:30 PM
#318

Quote:
Original Posted By Ndomblong
Inong seneng jon... Nduwe pit anyar tapi langka sing bisa dijak pitpitan


Lho ana om domblong, kie sing umahe jogja kan ya? sing perek mesjid?
nanto.d - 25/05/2012 05:36 PM
#319

Quote:
Original Posted By Jonjon
Sing regan 500rb an tapi sing wis apik, enteng ning bs sih sing bisa dilipet2 bs ora yah? nyong pengen gowes ben rada kuru cuil o


Angger anyar tah laka om. Paling ora rega 700-900an, kuwe bae frame-e mesih wesi. Angger pengin golet sing enteng tur apik, pilihane wimcycle pocket rocket, tapi y kudu metu duit 1.4nan hammers
Jonjon - 25/05/2012 07:00 PM
#320

Quote:
Original Posted By nanto.d
Angger anyar tah laka om. Paling ora rega 700-900an, kuwe bae frame-e mesih wesi. Angger pengin golet sing enteng tur apik, pilihane wimcycle pocket rocket, tapi y kudu metu duit 1.4nan hammers


Nah kie tembe pantes diacungi :2thumbup
Kue sepeda gunung ya?
Page 16 of 22 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)