Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 17 of 22 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > 

nanto.d - 25/05/2012 07:21 PM
#321

Quote:
Original Posted By Jonjon
Nah kie tembe pantes diacungi :2thumbup
Kue sepeda gunung ya?


Udu, jare mau takon sepeda lipat. Pimen sih capedes
Jonjon - 25/05/2012 07:26 PM
#322

Quote:
Original Posted By nanto.d
Udu, jare mau takon sepeda lipat. Pimen sih capedes


Oh iya ding klalen o
Tukune nangdi kue om?
Toko sepeda sing worth nang tegal ngendi ya kira2?
nanto.d - 25/05/2012 07:51 PM
#323

Quote:
Original Posted By Jonjon
Oh iya ding klalen o
Tukune nangdi kue om?
Toko sepeda sing worth nang tegal ngendi ya kira2?


Tuku nang toko sepeda om, aja nang toko roti hammers
Angger nang tegal yanu ora dong, ngerti-ne gembiyen gur Tk Yohan hammers , Coba bae takon suhu2 nang kene
Jonjon - 25/05/2012 08:55 PM
#324

Quote:
Original Posted By nanto.d
Tuku nang toko sepeda om, aja nang toko roti hammers
Angger nang tegal yanu ora dong, ngerti-ne gembiyen gur Tk Yohan hammers , Coba bae takon suhu2 nang kene


Suhu nangkene ngerinu gur wedhus nohope:
Lha emange tinggal nangdi om? o
nanto.d - 26/05/2012 12:55 AM
#325

Quote:
Original Posted By Jonjon
Suhu nangkene ngerinu gur wedhus nohope:
Lha emange tinggal nangdi om? o


Yanu nang jogja, tapi asli wong tegal, sung.... hammers
Jonjon - 26/05/2012 11:25 AM
#326

Quote:
Original Posted By nanto.d
Yanu nang jogja, tapi asli wong tegal, sung.... hammers


nang jogja sering pit pitan ya? nganggo pit apa gan?
nanto.d - 26/05/2012 11:46 AM
#327

Quote:
Original Posted By Jonjon
nang jogja sering pit pitan ya? nganggo pit apa gan?


Iy om, sering.... Nang kene akeh event funbike, sing pengin XC nganti DH be ana track-e. Yanu nganggo polygon xtrada 5malus
Jonjon - 26/05/2012 12:14 PM
#328

Quote:
Original Posted By nanto.d
Iy om, sering.... Nang kene akeh event funbike, sing pengin XC nganti DH be ana track-e. Yanu nganggo polygon xtrada 5malus


Kaya apa kue penampakane? nangkono kuliah apa pimen? malus
nanto.d - 26/05/2012 01:23 PM
#329

Quote:
Original Posted By Jonjon
Kaya apa kue penampakane? nangkono kuliah apa pimen? malus


Penampakan apa om? Kuliah trus kerja
Jonjon - 26/05/2012 02:17 PM
#330

Quote:
Original Posted By nanto.d
Penampakan apa om? Kuliah trus kerja


Penampakan = Gambar pit e kaya apa? o
nanto.d - 26/05/2012 03:12 PM
#331

Quote:
Original Posted By Jonjon
Penampakan = Gambar pit e kaya apa? o


Kaya kiye malus
Spoiler for x5
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Penampakan asline nang kene
ibnoe19 - 28/05/2012 10:49 AM
#332

Quote:
Original Posted By nanto.d
Kaya kiye malus
Spoiler for x5
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Penampakan asline nang kene

gagah perkasa :2thumbup
Jonjon - 28/05/2012 10:39 PM
#333

Quote:
Original Posted By nanto.d
Kaya kiye malus
Spoiler for x5
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Penampakan asline nang kene


Dong kaya kuwe regane pira nan?
Wis tinggal nganggo apa kudu ngutak atik maning?
ibnoe19 - 29/05/2012 08:36 AM
#334

selamat pagi goweser recsel:
Jonjon - 29/05/2012 09:43 AM
#335

Quote:
Original Posted By ibnoe19
selamat pagi goweser recsel:


becak manjinge pit apa dudu ya? bingungs:
Kan gowes juga kue o
nanto.d - 29/05/2012 05:45 PM
#336

Quote:
Original Posted By ibnoe19
gagah perkasa :2thumbup


Ora ah.. biasa bae... malus

Quote:
Original Posted By Jonjon
Dong kaya kuwe regane pira nan?
Wis tinggal nganggo apa kudu ngutak atik maning?


Nang website resmi ana regane koh.
Masalah utak atik mah sakperlune ente. Angger track DH mungkin kudu ganti rem hidrolik + ganti RD. Angger yanu mung nggo XC karo AM, dadi utak atik minor

Quote:
Original Posted By ibnoe19
selamat pagi goweser recsel:


selamat sore :ngacir

Quote:
Original Posted By Jonjon
becak manjinge pit apa dudu ya? bingungs:
Kan gowes juga kue o


Katone tah iy, mbuh ding hammers
Jonjon - 29/05/2012 05:47 PM
#337

Quote:
Original Posted By nanto.d
Ora ah.. biasa bae... malus



Nang website resmi ana regane koh.
Masalah utak atik mah sakperlune ente. Angger track DH mungkin kudu ganti rem hidrolik + ganti RD. Angger yanu mung nggo XC karo AM, dadi utak atik minor



selamat sore :ngacir



Katone tah iy, mbuh ding hammers


Gur pan nggo pit pitan nang dalan aspal koq o
Pan takon keh, dong pit pitan mbengi apik ora sih?
nanto.d - 29/05/2012 10:56 PM
#338

Quote:
Original Posted By Jonjon
Gur pan nggo pit pitan nang dalan aspal koq o
Pan takon keh, dong pit pitan mbengi apik ora sih?


Angger pan nggo olahraga nyiliki weteng bsa nganggo pol*gon heist, angger sing radan profesional sithik bsa nganggo pol*gon helios,angger gur nggo comutting keliling kota bsa nganggo seli.

Asline sih ora apik, olahraga paling optimal esuk atawa sore,angin bengi juga ora apik nggo awak. Cuma yanu wengi juga sering pit pitan, nyawang2 wadonan hammers
Jonjon - 29/05/2012 11:24 PM
#339

Quote:
Original Posted By nanto.d
Angger pan nggo olahraga nyiliki weteng bsa nganggo pol*gon heist, angger sing radan profesional sithik bsa nganggo pol*gon helios,angger gur nggo comutting keliling kota bsa nganggo seli.

Asline sih ora apik, olahraga paling optimal esuk atawa sore,angin bengi juga ora apik nggo awak. Cuma yanu wengi juga sering pit pitan, nyawang2 wadonan hammers


Koq ngerti mggo nyiliki weteng shutup:
Sing regan 2jt nan lah...
saiki dong esuk tangine jam 10 an wis panas, dong sore nyong ngurusi pet... bisane bengi tok, karo nyawang lanangan mbuapa o
nanto.d - 29/05/2012 11:49 PM
#340

Quote:
Original Posted By Jonjon
Koq ngerti mggo nyiliki weteng shutup:
Sing regan 2jt nan lah...
saiki dong esuk tangine jam 10 an wis panas, dong sore nyong ngurusi pet... bisane bengi tok, karo nyawang lanangan mbuapa o


Nek budget sakmono bsa entuk heist 2.0. Angger seli turah2 duite, rasah njaluk mardiah mening hammers

Angger pan gowes bengi sing penting awake fit ndisit, nganggo jaket trus ngepit sing adoh nganti gempor + kringetan
Page 17 of 22 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)