Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 18 of 22 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > 

Jonjon - 30/05/2012 01:04 AM
#341

Quote:
Original Posted By nanto.d
Nek budget sakmono bsa entuk heist 2.0. Angger seli turah2 duite, rasah njaluk mardiah mening hammers

Angger pan gowes bengi sing penting awake fit ndisit, nganggo jaket trus ngepit sing adoh nganti gempor + kringetan


Ngesuk nyoba pan ndeleng2 disiy ah, tak catete jenis2 e ngko njaluk pertimbangane yak malus

Dong pit saiki kan gowese enteng, olih kringete suwe oh o
igitmanchunian - 31/05/2012 09:48 AM
#342

kang ibnu esih sering ngonthel kang? D
ora maring suradadi maning? malus
caproel - 31/05/2012 12:06 PM
#343

Quote:
Original Posted By Jonjon
Duwe pit ora gan? eek:


duwe tapi pit poni sing biru malus
ora seneng pit2an gan D
Jonjon - 31/05/2012 01:44 PM
#344

Quote:
Original Posted By caproel
duwe tapi pit poni sing biru malus
ora seneng pit2an gan D


Pit poni sih pit mini ya?
Sing merk phoenix kae pa dudu? eek:
caproel - 31/05/2012 07:23 PM
#345

Quote:
Original Posted By Jonjon
Pit poni sih pit mini ya?
Sing merk phoenix kae pa dudu? eek:


eh iya phoenix hammer: ,,,klalen malus
aku apale PS tok um... ora pham msalah pit
udu potoshop loh y p
Jonjon - 31/05/2012 11:36 PM
#346

Quote:
Original Posted By caproel
eh iya phoenix hammer: ,,,klalen malus
aku apale PS tok um... ora pham msalah pit
udu potoshop loh y p


pit phoenix tah nyebute pit jengki oh o
_
oya pan takon dong wim cicle apa polygon pasti asli apa ana juga KW ne?
nanto.d - 02/06/2012 12:01 AM
#347

Quote:
Original Posted By Jonjon
pit phoenix tah nyebute pit jengki oh o
_
oya pan takon dong wim cicle apa polygon pasti asli apa ana juga KW ne?


Insya4jjl asli kabeh om, wes gawean anak bangsa, kebangeten angger mesih di bajak
Jonjon - 08/06/2012 06:58 PM
#348

Quote:
Original Posted By nanto.d
Insya4jjl asli kabeh om, wes gawean anak bangsa, kebangeten angger mesih di bajak


Oh iya wis tapi terpaksa diundur tuku pit e, ngepasi pertengahan tahun akeh game apik sing kudu di tuku berdukas
MissGestun - 09/06/2012 11:24 AM
#349

Pagi GOWES MANIA shakehand2 KRING KRING KRINGGGGGG
mbrados - 26/06/2012 06:16 AM
#350

dadi kelingan jaman Sekola miyen...:mewek
telung taun bolak-balik -+ nganggo Gazzele...:malu
ibnoe19 - 26/06/2012 08:34 AM
#351

Quote:
Original Posted By mbrados
dadi kelingan jaman Sekola miyen...:mewek
telung taun bolak-balik -+ nganggo Gazzele...:malu


pit e saiki nang ndi gan?
chewychooey - 26/06/2012 10:05 AM
#352

numpang mampir yaaa Yb
nyong (ora biasa ngomong "nyong" keh asline awit cilik hammers) wong tegal keh, tp lg ngrantau neng jakarta..
ngemeng2, iki trit sepi nemen sih bingung:
koen2 yen pit2an senenge pd nggowes mendi..
AAT/AAS/PAI yh?
wis suwe ora pit2an ng tegal
tembe kenal kaskus dong ws kerja neng kene keh
salaman disit oh gan shakehand2
arane nyong: chewychooey (didundang ciwi yo ra po2 D)
weim - 28/07/2012 12:27 AM
#353

Selamat malam teman-teman penghuni thread hobi "Gowes Mania" di Regional Tegal shakehand2

Ijinkan saya mengundang teman2 semua untuk mengikuti acara gathering dan buka bersama Kaskuser Regional Tegal yang rencananya akan diadakan pada tanggal 17 Agustus 2012.

Silakan buka spoiler, dan klik link paling bawah untuk menuju TKP iloveindonesias

Spoiler for undangan buka bersama
BERBUKA PUASA BERSAMA
KASKUS REGIONAL TEGAL

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Quote:
Marhaban ya ramadhan
Alhamdulilah, kita masih dipertemukan dengan bulan suci ramadhan \D/
Dibulan suci ini, selain kita menjalankan ibadah puasa, ada baiknya kita menjalin silaturahmi dengan sesama saudara kaskuser malus.
Dalam momen yang special ini, ijinkan ane mengundang semua kaskuser yang stay di tegal, sedang berada di tegal ataupun diluar tegal untuk meramaikan acara Berbuka Bersama Kaskus Regional Tegal dan sekaligus mendukung acara Regional Tegal Berbagi Buku.

Undangan ini tidak semata mata ditujukan kepada penghuni regional tegal saja, namun juga kepada regional lain maupun subforum lain dalam kaskus, untuk mempererat tali persaudaraan sesama kaskuser ilovekaskuss


Quote:
Waktu dan Tempat
Rencananya akan diadakan pada:
[*]Tanggal : Jumat, 17 Agustus 2012.
[*]Waktu : Jam 16.00 sd selesai
[*]Tempat : Bumbu Hot Resto
[*]Alamat : Jl. Sultan Agung Kejambon, Tegal


*peta TKP menyusul, mohon bantuan yang bisa buatin peta dengan jelas D


Quote:
Mahar
Rp. 20.000,- per orang

Bagi yang mau bayar lebih, gak dilarang kok D. Kalau ada sisa dana, akan dipakai untuk acara Halal bihalal malus.


Quote:
Pendaftaran dan Pembayaran
Cara Reserpet Kursi:
Quote:
Nama :
Id kaskus : (prime)
No.hp :
Jumlah : (Isi jumlah sesuai yang akan diajak)


Cara Pembayaran:
Quote:
Via transfer:
BNI no rek. 08566OO5O5
BCA no rek. 239O356O16
a.n WElMlNT0R0

COD:
Kenzieakbar 085866301981
Warnet Izafinet
jl. cut nyakdien no. 4
grogol-dukuhturi
Tegal
*peta menyusul


Untuk 45 orang yang membayar pertama, akan mendapat souvenir berupa gantungan kunci regional tegal. List yang sudah bayar dan stok souvenir bisa dilihat di post #3.

Sesi pendaftaran dan pembayaran sampai 15 Agustus 2012, jam 17.00 WIB. Dikarenakan, pada tanggal itu harus sudah setor jumlah fix peserta ke pihak resto. Pendaftar diluar tanggal itu masih bisa kok, namun tidak mendapat benefit gantungan kunci dan stiker, kecuali masih sisa hammer:

Jadi, buruan daftar dan bayar secepatnya untuk booking stiker dan gantungan kunci regional tegal D


Quote:
Benefit
Hanya dengan Rp. 20.000,- akan mendapat:

[*]Kolak dan snack
[*]Makan malam
[*]Minum
[*]Buah pencuci mulut
[*]Stiker Regional Tegal (Terbatas 100 orang)
[*]Gantungan Kunci Regional tegal (Untuk 45 orang yang bayar duluan D)



Quote:
Acaranya
Konsep acaranya (Baru rencana loh D ):

[*]Perkenalan Kaskuser Regional Tegal (Kalo ada yang belum kenal)
[*]Pembahasan Rencana Gathering Akbar Kaskus Regional Tegal
[*]Pengumpulan buku dalam rangka acara Regional Tegal Berbagi Buku
[*]Pembagian Doorprize
[*]Berbuka Puasa
[*]Santai



Untuk setiap buku yangdisumbangkan, akan mendapat rewards +10 dari ane rose:


Quote:
Turut Mengundang:
Semua Komunitas Hobi di Regional Tegal
Regional lain @Kaskus
Sub Forum lain @Kaskus


Quote:
contact person:
weim: O8566OOOO85
jonykoplo: O857438466O5
cepon: O8568O11188


selengkapnya cek di thread ini:
❖[official] buka bersama kaskus regional tegal❖
ibnoe19 - 11/09/2012 09:03 AM
#354

lawas kiye ora ngepit cd
brahmsky - 13/09/2012 09:31 AM
#355

um angger durung ana gawe "koskas reg.tegal" bae, kayane daerah2 liya wis pada nggawe loh.. :ngacir
ibnoe19 - 13/09/2012 04:54 PM
#356

Quote:
Original Posted By brahmsky
um angger durung ana gawe "koskas reg.tegal" bae, kayane daerah2 liya wis pada nggawe loh.. :ngacir

sungkan nguruse
wes kakehan kumpulan
hammer
jonykoplo - 15/09/2012 11:55 AM
#357

Om kenzie wis due pit, nyong esih luru luru, ngko dong wis olih pit-pitan bareng2 ya o
aqouarfa - 15/09/2012 01:54 PM
#358

angger pan mountain bike enake nganggo celana apa ya bingungs
chewychooey - 15/09/2012 09:23 PM
#359

Quote:
Original Posted By aqouarfa
angger pan mountain bike enake nganggo celana apa ya bingungs


kie kamsude pn offroad pa gowes biasa nganggo mtb gan?
apa pn tku mtb?
yen d enggone go ng aspal mending aja nganggo mtb gan,abot
q be mlah pgn ganti pit kyeh

sbnere clana go pit2an enake sg cpet nyerep kringet tp jg cpet garing
sbaiknya hindari menggunakan clana jeans gan CMIIW
kenzieakbar - 17/09/2012 06:25 PM
#360

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Om kenzie wis due pit, nyong esih luru luru, ngko dong wis olih pit-pitan bareng2 ya o

durung gadi, esih akeh sing kurang \(
pan ngejak balapan pa pimen ? think:
Page 18 of 22 | ‹ First  < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)