Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

Syaikhul_Amin - 01/02/2011 08:33 AM
#21

almarhum mbahku nduwe pit onthel apa mbuh merk e.. neng ora salah gaselle mbuh apa... lali aku

sing yen di tumpaki heran terus (soale moni ckckckckckckck)

tp wis dijoli daning om e aku ijolan karo h*nd* grand...


jebulane siki rame..
ibnoe19 - 01/02/2011 03:42 PM
#22

Quote:
Original Posted By Syaikhul_Amin
almarhum mbahku nduwe pit onthel apa mbuh merk e.. neng ora salah gaselle mbuh apa... lali aku

sing yen di tumpaki heran terus (soale moni ckckckckckckck)

tp wis dijoli daning om e aku ijolan karo h*nd* grand...


jebulane siki rame..


gazelle sing nganggo hub STURMEY ARCHER ndean kang (persneleng 3 gigi)
kayong mantep kweh iloveindonesia
ibnoe19 - 01/02/2011 07:44 PM
#23

kyeh nyong rutin ngepit nggal minggu
mbokan ana sing weruh rombongan pit seragame kayak kiye nang dalan
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Spoiler for PESONA TEGAL versi gede
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Syaikhul_Amin - 02/02/2011 08:01 AM
#24

Quote:
Original Posted By ibnoe19
gazelle sing nganggo hub STURMEY ARCHER ndean kang (persneleng 3 gigi)
kayong mantep kweh iloveindonesia

iya ndean.. memang di tumpaki penak nemen, ngungkuli numpak prawan hammer:

tp wis dijoli daning mandor pangkah
Quote:
Original Posted By ibnoe19
kyeh nyong rutin ngepit nggal minggu
mbokan ana sing weruh rombongan pit seragame kayak kiye nang dalan
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Spoiler for PESONA TEGAL versi gede
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

wah aku sering weruh kwe dang mangan gudeng ng alun2



BTW sparepart e larang nemen ya?? wong patung kidang sing neng ngarep aku pernah ngater kanca tuku ne pemalang beh regane 75K hammer: padahal yen gawe kuningane entek 2 ons tok ya...
ibnoe19 - 02/02/2011 02:43 PM
#25

Quote:
Original Posted By Syaikhul_Amin
iya ndean.. memang di tumpaki penak nemen, ngungkuli numpak prawan hammer:

tp wis dijoli daning mandor pangkah

wah aku sering weruh kwe dang mangan gudeng ng alun2



BTW sparepart e larang nemen ya?? wong patung kidang sing neng ngarep aku pernah ngater kanca tuku ne pemalang beh regane 75K hammer: padahal yen gawe kuningane entek 2 ons tok ya...


sparepart e emang larang,tergantung tingkat orisinalitase
pabrike wis pd kukud sih ya D

betul kang...nggal minggu sering ngumpul nang alun-alun
paguyubane lagi didaftarna nang KOSTI Pusat keh kang iloveindonesia
mbokan pan gabung oh D
ibnoe19 - 07/02/2011 06:56 PM
#26

misi om
keh pan melu ndoloh logo paguyuban onthel kota tegal

Spoiler for Pesona Tegal
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 14/02/2011 05:45 PM
#27

asyik ah
pan melu pawe rolasan nganggo onthel iloveindonesia
ibnoe19 - 18/02/2011 01:43 PM
#28

mbokan ana sing pan melu ngonthel jogja
bisa PM aku

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
darmadji123 - 18/02/2011 08:47 PM
#29

Quote:
Original Posted By ibnoe19
mbokan ana sing pan melu ngonthel jogja
bisa PM aku

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


sampean melu jon.... mangka ora ya... maho
ibnoe19 - 19/02/2011 02:51 PM
#30

Quote:
Original Posted By darmadji123
sampean melu jon.... mangka ora ya... maho


yuh mangka :ngacir
ente sapa yah???melu wa?
ibnoe19 - 23/02/2011 12:55 PM
#31

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

yuh mbokan ana sing pan melu jogja
PM bae :2thumbup
setyo_1989 - 15/03/2011 10:06 AM
#32

enyong ya seneng ngepit loh kang.. tapi ora nduwe pit saiki
orangnet - 15/03/2011 09:10 PM
#33

ayo2 gan, hidupkan koskas Tegal
setyo_1989 - 16/03/2011 07:28 AM
#34

Quote:
Original Posted By orangnet
ayo2 gan, hidupkan koskas Tegal


apa kui koskas??
ibnoe19 - 16/03/2011 07:33 AM
#35

Quote:
Original Posted By setyo_1989
apa kui koskas??


Komunitas Sepeda Kaskus jon
setyo_1989 - 16/03/2011 09:54 AM
#36

wah,, keren kayane yah kang,. lha nek ngepit kui maring ndi bae kang? adoh ora?
orangnet - 16/03/2011 04:10 PM
#37

Quote:
Original Posted By setyo_1989
apa kui koskas??


Quote:
Original Posted By ibnoe19
Komunitas Sepeda Kaskus jon


terjawab shakehand
horace_pinker - 16/03/2011 09:06 PM
#38

Quote:
Original Posted By orangnet
terjawab shakehand


mulih brebes ndisit nda...mad:

nembe pit2an maning...D
ibnoe19 - 16/03/2011 10:12 PM
#39

Quote:
Original Posted By setyo_1989
wah,, keren kayane yah kang,. lha nek ngepit kui maring ndi bae kang? adoh ora?

sekitar tegal slawi lah D
Quote:
Original Posted By orangnet
terjawab shakehand

suwun ya um ijo-ijone shakehand:
Quote:
Original Posted By horace_pinker
mulih brebes ndisit nda...mad:

nembe pit2an maning...D

suka pangku-pangkuan oh hammers
setyo_1989 - 18/03/2011 03:12 PM
#40

Quote:
Original Posted By ibnoe19
sekitar tegal slawi lah D


ok kang.. misal aku balik aku pengin melu wes
Page 2 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)