Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 22 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 > 

jonykoplo - 20/09/2012 07:05 PM
#381

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
ikut majang road bike jadul malu
Spoiler for pit
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Uwis dadi :matabelo
Ayuh balapan ngacir2
kenzieakbar - 20/09/2012 07:33 PM
#382

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Uwis dadi :matabelo
Ayuh balapan ngacir2

uwis tapi durung ana pedal'e
ngggenjote kprimen?ngakaks
jonykoplo - 20/09/2012 10:43 PM
#383

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
uwis tapi durung ana pedal'e
ngggenjote kprimen?ngakaks


Nganggo kedebok dianjingna oh ngakaks
Ngesuk gari tuku pedal om....:ngacir
bidhutiadatara - 21/09/2012 04:06 AM
#384

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
ikut majang road bike jadul malu
Spoiler for pit
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


balapan lawan pit jengky mbahe aku be wani sung
army:
ibnoe19 - 21/09/2012 06:43 AM
#385

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
ikut majang road bike jadul malu
Spoiler for pit
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

lor e kuburan poci, ana gang lor e toko kelontong, mlebu mono ana bengkel pit

setelane apik, bisa nyetel pit karo velg


recsel:
kenzieakbar - 21/09/2012 04:59 PM
#386

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Nganggo kedebok dianjingna oh ngakaks
Ngesuk gari tuku pedal om....:ngacir

wis dadi hayuh minggu esuk wis bisa ngacir ngacir2
Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
balapan lawan pit jengky mbahe aku be wani sung
army:

hayuhh siapa takut :cool
Quote:
Original Posted By ibnoe19
lor e kuburan poci, ana gang lor e toko kelontong, mlebu mono ana bengkel pit
setelane apik, bisa nyetel pit karo velg
recsel:

oh iya,,,
mlebu gang ana bengkel sing ngarepe ana service elektronik oya? eek:
aqouarfa - 21/09/2012 07:47 PM
#387

Quote:
Original Posted By chewychooey
kie kamsude pn offroad pa gowes biasa nganggo mtb gan?
apa pn tku mtb?
yen d enggone go ng aspal mending aja nganggo mtb gan,abot
q be mlah pgn ganti pit kyeh

sbnere clana go pit2an enake sg cpet nyerep kringet tp jg cpet garing
sbaiknya hindari menggunakan clana jeans gan CMIIW


gowe biasa nganggo MTB maksude eek:
ngenggone ora pan nang aspal , nang perbukitan,
ibnoe19 - 21/09/2012 08:53 PM
#388

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
wis dadi hayuh minggu esuk wis bisa ngacir ngacir2

hayuhh siapa takut :cool

oh iya,,,
mlebu gang ana bengkel sing ngarepe ana service elektronik oya? eek:

yaul...drpd ngragum dewek

kecuali ente kunci2 ne komplit

tp kayane komplit dink, mbongkar kontak montor be bisa ka

malus
bidhutiadatara - 22/09/2012 11:37 AM
#389

Quote:
Original Posted By ibnoe19
yaul...drpd ngragum dewek

kecuali ente kunci2 ne komplit

tp kayane komplit dink, mbongkar kontak montor be bisa ka

malus


kumpulan residivis curanmor kyehh
takuts
chewychooey - 22/09/2012 04:31 PM
#390

ngesuk dina minggu oh
hayuh sg pit'e ws bsa d gowes,denggo ow
mrg PAI mbuh ngiteri alun2
jonykoplo - 24/09/2012 11:52 AM
#391

Setelah berjibaku dan berjuang mulai dari nyari part, ngrakit, masang dll
Akhirnya sepeda nggo bojoku dadi juga :mewek
Spoiler for pit
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Suwun bgt nggo om kenzi sing wis mati-matian ngewangi nggawe pit'e, saiki pit'e wis siap dihibahke neng bojoku ben gelem olahraga dadine ben tambah sexi wowcantik
abgkeren - 25/09/2012 02:08 PM
#392

gan. pite nyong kira2 layak ora?
jonykoplo - 26/09/2012 07:22 AM
#393

Gowes perdana bareng2 om kenzie
Perek bae start izafi net grogol mubeng alun-alun finish nang jhon house malus
Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us


Ayuh liane sing pan bareng2 oh ben rame o
abgkeren - 03/10/2012 03:47 PM
#394

mbokan ana sing pan adol rangka pit mtb lanang oh um
jonykoplo - 06/10/2012 08:44 AM
#395

Gowes versi bareng sesepuh nino malus
Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us


Ayuh liane endi kieh? Pit-pitan bareng ben rame, nggolet rute sing madan adoh o
bringmeboy - 06/10/2012 09:29 AM
#396

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Gowes versi bareng sesepuh nino malus
Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for armada
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us


Ayuh liane endi kieh? Pit-pitan bareng ben rame, nggolet rute sing madan adoh o


Wuiih, manteb ooom D
Sesuk gowes meneh om, nang AAS yaaak o

Ayo, sing liane, nek ono pit, melu wae, nggo rame2, hidup sehat thumbup:
nanto.d - 06/10/2012 01:15 PM
#397

Saiki rame ah...

Quote:
Original Posted By abgkeren
mbokan ana sing pan adol rangka pit mtb lanang oh um


yanu duwene part2e um o
anane stem, handlebar, crank, fd, rd, shifter *)ora gratis lho
Mbokan ana sing butuh, limbah apgret critane

Spoiler for sepedane yanu
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
jonykoplo - 06/10/2012 02:58 PM
#398

Quote:
Original Posted By nanto.d
Saiki rame ah...



yanu duwene part2e um o
anane stem, handlebar, crank, fd, rd, shifter *)ora gratis lho
Mbokan ana sing butuh, limbah apgret critane

Spoiler for sepedane yanu
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Sempat weruh lapake ente tapi sayange nyong mbangune road ya... malah esih duwe turahan sprocket mtb 8 speed karo rd mtb acera ora sida dinggo o
kenzieakbar - 06/10/2012 03:31 PM
#399

Quote:
Original Posted By bringmeboy
Wuiih, manteb ooom D
Sesuk gowes meneh om, nang AAS yaaak o

Ayo, sing liane, nek ono pit, melu wae, nggo rame2, hidup sehat thumbup:

wah nyong keturon, malah ditinggal mad:
bringmeboy - 06/10/2012 04:24 PM
#400

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
wah nyong keturon, malah ditinggal mad:


Sorry om \(
Q mau juga ngantuk banget, dadine bali ndisek D D D

Ayooo, sesuk gowes meneh, uhuuuuuy cool:
Page 20 of 22 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)