Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 22 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 > 

brahmsky - 07/10/2012 02:03 PM
#401

pan melu majang pit lempite nyong ahh.. D

Spoiler for pit lempit
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
kenzieakbar - 12/10/2012 10:46 PM
#402

Quote:
Original Posted By brahmsky
pan melu majang pit lempite nyong ahh.. D

Spoiler for "pit lempit"
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


hayuh melu gowes D
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
jonykoplo - 13/10/2012 09:55 AM
#403

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
hayuh melu gowes D
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Mau gowes karo TS'e malah ora kepoto capedes
bringmeboy - 13/10/2012 09:59 AM
#404

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
hayuh melu gowes D
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Quote:
Original Posted By jonykoplo
Mau gowes karo TS'e malah ora kepoto capedes


Om, foto sing ketok gede, ono ora???? eek:
Fotone om kenzi cilik nemen D
kenzieakbar - 13/10/2012 10:42 AM
#405

Quote:
Original Posted By jonykoplo
Mau gowes karo TS'e malah ora kepoto capedes

TS'e kayane cepetan, bar dipakani bubur mules wetenge ndean ngakaks
Quote:
Original Posted By bringmeboy
Om, foto sing ketok gede, ono ora???? eek:
Fotone om kenzi cilik nemen D

kayane kamerane emang mentok semono D
brahmsky - 14/10/2012 04:28 PM
#406

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
hayuh melu gowes D
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

pada nggo pit balap, ketinggalan oh nyong um angger gowes bareng.. o
kidan - 14/10/2012 06:16 PM
#407

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
hayuh melu gowes D
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


Sing wuda klambi petakilan nemen, janjine tah lebaksiu mene tekan pom bensin pendawa klenger ngakak ngakak

Untung baen RSUD dukuh ringing 23 jam ngakaks
kenzieakbar - 14/10/2012 07:58 PM
#408

Quote:
Original Posted By brahmsky
pada nggo pit balap, ketinggalan oh nyong um angger gowes bareng.. o

jalane santai ka om, ora kebut2an o
Quote:
Original Posted By kidan
Sing wuda klambi petakilan nemen, janjine tah lebaksiu mene tekan pom bensin pendawa klenger ngakak ngakak

Untung baen RSUD dukuh ringing 23 jam ngakaks


ngakak ngakak ngakak
pit'e maen balangena bae saking ora kuate ngakak
bringmeboy - 14/10/2012 09:04 PM
#409

Quote:
Original Posted By kidan
Sing wuda klambi petakilan nemen, janjine tah lebaksiu mene tekan pom bensin pendawa klenger ngakak ngakak

Untung baen RSUD dukuh ringing 23 jam ngakaks


fuck3:
Make single speed gak mudah bray hammer:
jonykoplo - 14/10/2012 10:25 PM
#410

Quote:
Original Posted By kidan
Sing wuda klambi petakilan nemen, janjine tah lebaksiu mene tekan pom bensin pendawa klenger ngakak ngakak

Untung baen RSUD dukuh ringing 23 jam ngakaks


ngakak

Quote:
Original Posted By kenzieakbar
jalane santai ka om, ora kebut2an o


ngakak ngakak ngakak
pit'e maen balangena bae saking ora kuate ngakak


Ora moni di dalah tapi langsung di balangna ngakak

Quote:
Original Posted By bringmeboy
fuck3:
Make single speed gak mudah bray hammer:


Jangn manja coba think:
=
Hayuh ngesuk mangkat maning....ngacir:
abgkeren - 16/10/2012 03:17 PM
#411

haloo.. pite nyong bane bocor alus.. o
kidan - 16/10/2012 05:29 PM
#412

Quote:
Original Posted By abgkeren
haloo.. pite nyong bane bocor alus.. o


Jaaahhhhh

pite bocor alus be gemboran nohope:

Lahhhh kan pada baen karo otake ente ngakaks
jonykoplo - 16/10/2012 10:06 PM
#413

^^
Bocor alus ngakak
=
Btw kapan touring Tegal-Pwt terealisasikan? eek:

4 hari nggenjot total jarak tempuh 114km durasi 1-1.5 jam tiap pagi, kudune kuat oh o
abgkeren - 17/10/2012 08:43 AM
#414

Quote:
Original Posted By kidan
Jaaahhhhh

pite bocor alus be gemboran nohope:

Lahhhh kan pada baen karo otake ente ngakaks


hammer saiki pite lg dimusiumna kyeh jon o

Quote:
Original Posted By jonykoplo
^^
Bocor alus ngakak
=
Btw kapan touring Tegal-Pwt terealisasikan? eek:

4 hari nggenjot total jarak tempuh 114km durasi 1-1.5 jam tiap pagi, kudune kuat oh o


ko ngenteni nyong tuku pit anyar sit um ngakak
endog.ceplok - 17/10/2012 10:06 AM
#415

Quote:
Original Posted By abgkeren



ko ngenteni nyong tuku pit anyar sit um ngakak


pit e sing apik sisan....mengko minder lha wis..... berdukas
igitmanchunian - 17/10/2012 10:22 AM
#416

kang ibnu jare pan ngonthel maring suradadi maning?? cendols
jonykoplo - 17/10/2012 07:52 PM
#417

Sedikit pengalaman sejak sebulan pit-pitan

Awal iseng pengen ngepit karena pengin meluni cah grogol sing lg mbangun roadbike, pertama kali tuku MTB Polygon premier 2.0 pas kue urung terlalu ngerti bedane MTB n road.. ketika denggo nang road tembe kerasa anteb terus gowesane juga kurang ngeh (karena asline MTB memang enak dinggo opproad)
Spoiler for Polygon
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Karena ora puas nganggo MTB sing dinggo nang road (lebih tepatnya gara2 kalah balapan karo bojoku) akhire gawe pit hibrid, lumayan enak nganggo gearset belakan MTB shimano acera terus crank depan nganggo shimano no series ukuran gede (52-48) roda ukuran 700 dinggo nang road enak bgt nggo jarak pendek juga kendali luwih gampang, reflek bs luwih cepet overall enak dinggo nang aspal tapi krasa nemen dong ana jeglukan capedes
Spoiler for hibrid
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Tapi karena keeenakan ngebut nganggo hibrid marai dadi penasaran karo roadbike (balap)
Akhire bongkari maning nganggo sprocket sora 8s, rd tiagra, crank tiagra, fd sora dan brifter 2300 jadilah hibrid ane dadi roadbike. Overall nggo dalanan aspal sing paling enak daripada tipe liane apa maning nggo ngebut (sayang dengkule urung kuat nemen dadi sementara top speed tembe 45km/jam) Nggo pengendalian emang madan kaku nggo manuver dalan padat tapi posisi badan bisa bervariasi n nyaman.....
Spoiler for roadbike
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for roadbike
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Saiki wis bisa mbalapi single speede bojoku malus
Spoiler for pit bojo
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us
Sing kiri warna warni malus


Nah ditunggu share liane om o
=

Oya sing wis terlanjur tuku MTB tapi nganggone nang road ora usah meluni jejak ku cukup ganti ban bae sing alus (road) kaya sepedane sesepuh maho kie (ora usah tak sebutna namane wis pada ngerti) Insy wis luwih enteng timbang esih nganggo ban pacul o
Spoiler for ban road on MTB
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us

Spoiler for lebih dekat
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Uploaded with ImageShack.us


=
Hayuh mbokan ana sing pan bareng2 ngapit pm ya cekpms
abgkeren - 18/10/2012 12:39 PM
#418

Quote:
Original Posted By endog.ceplok
pit e sing apik sisan....mengko minder lha wis..... berdukas


ngakak mbokan ana sing pan ngedol awak2an pite oh.. rika tak peseni ka o
endog.ceplok - 18/10/2012 02:06 PM
#419

Quote:
Original Posted By abgkeren
ngakak mbokan ana sing pan ngedol awak2an pite oh.. rika tak peseni ka o


tanggane aku, man talban, kae pan adol awake becak, mbokan rika minat oh...becak kan ora digenjot ora rubuh.......
abgkeren - 18/10/2012 02:49 PM
#420

Quote:
Original Posted By endog.ceplok
tanggane aku, man talban, kae pan adol awake becak, mbokan rika minat oh...becak kan ora digenjot ora rubuh.......


ngakak ciyuuuss? miapah?
Page 21 of 22 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)