Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

ibnoe19 - 06/06/2011 10:47 PM
#61

Quote:
Original Posted By Aroxtar
menunggu FR e kang benu yang ikut meramaikan acara di bandung D
um benu kapan2 nunut permak sepeda ontel lhen...D


pan melu mermak??
angger prei suwe rox
tak jamin apik wes
pit jengki kuno ne aku wes ready keh
kena nggo ngonthel bareng malus

FR apa?field report??
ibnoe19 - 06/06/2011 11:16 PM
#62

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

nang nduwur persis fotone sekjen KOSTI
ternyata orang tegal pemirsah :thumbup
Aroxtar - 07/06/2011 12:22 PM
#63

lha giyehhh FR e mantep ah
fotone ente ndi um? malus
kwe sing sarung setugel kao pecinan wong malesya kabeh apa um p

kira2 butuh pirang dina ya um go mermak?
kapan ya enake \)
ibnoe19 - 07/06/2011 07:18 PM
#64

Quote:
Original Posted By Aroxtar
lha giyehhh FR e mantep ah
fotone ente ndi um? malus
kwe sing sarung setugel kao pecinan wong malesya kabeh apa um p

kira2 butuh pirang dina ya um go mermak?
kapan ya enake \)


fotone aku laka D

tergantung pan dipermax model pimen D
minimal roda.ruji,pelek anyar be wes kinclong
nggo kuwe tok sekitar 300 rb
Aroxtar - 07/06/2011 08:57 PM
#65

Quote:
Original Posted By ibnoe19
fotone aku laka D

tergantung pan dipermax model pimen D
minimal roda.ruji,pelek anyar be wes kinclong
nggo kuwe tok sekitar 300 rb


sadel, lampu um malus
mbuh yen ruji pelek,kudune tiliki,wingi preinan ora sempet ngepit D
ibnoe19 - 07/06/2011 10:25 PM
#66

Quote:
Original Posted By Aroxtar
sadel, lampu um malus
mbuh yen ruji pelek,kudune tiliki,wingi preinan ora sempet ngepit D


sadel sekitar 80/90rb

lampu + dinamo merk bosch germany plg murah 350rb
lampu + dinamo merk gajah/elephant 40rb
Arox74r - 08/06/2011 02:18 PM
#67

Quote:
Original Posted By ibnoe19
sadel sekitar 80/90rb

lampu + dinamo merk bosch germany plg murah 350rb
lampu + dinamo merk gajah/elephant 40rb


paling ora siapna duit 500ewu kye tah hammers
suwun impone kang \)
libur bada garap yuh D
ibnoe19 - 08/06/2011 04:07 PM
#68

Quote:
Original Posted By Arox74r
paling ora siapna duit 500ewu kye tah hammers
suwun impone kang \)
libur bada garap yuh D


yaul...
nyong mberesi pit jengki hercules be anjog sejuta
tak gawe anyar kabeh soale malus
Arox74r - 08/06/2011 05:58 PM
#69

Quote:
Original Posted By ibnoe19
yaul...
nyong mberesi pit jengki hercules be anjog sejuta
tak gawe anyar kabeh soale malus


sugih ah
Hercules sing kaya apa um malus
pajang ng kene len malus
D
maradongkrak - 12/06/2011 09:32 AM
#70

Quote:
Original Posted By ibnoe19
yaul...
nyong mberesi pit jengki hercules be anjog sejuta
tak gawe anyar kabeh soale malus


pit jengki hercules sing kaya apa kang eek:
tuung len potone D
soale neng ngumah ana pit jengki awit aku bayi eis ana o
Arox74r - 12/06/2011 10:15 AM
#71

Quote:
Original Posted By maradongkrak
pit jengki hercules sing kaya apa kang eek:
tuung len potone D
soale neng ngumah ana pit jengki awit aku bayi eis ana o


serius kang??kayong mambu2 pan dilego??malus
D genit:
ibnoe19 - 12/06/2011 02:34 PM
#72

pit jengki mirip jengki phoenix
cuma nang ngarepe ana plat merk Hercules

besi rangkane luwih cilik seka phoenix


gambare mgko ya
blutute rusak hammers
Arox74r - 12/06/2011 07:05 PM
#73

phoenix kan jengki biasa kae oh um D
merk hercules aku nembe krungu kyehhh D
aku nemune kiye
Spoiler for jengki
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 12/06/2011 07:32 PM
#74

Quote:
Original Posted By Arox74r
phoenix kan jengki biasa kae oh um D
merk hercules aku nembe krungu kyehhh D
aku nemune kiye
Spoiler for jengki
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


memang wes jarang
jarang sing duwe D

kuwe kayane onthel rox
dudu jengki

Spoiler for mirip kiye
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
kiye tah merk fongers



kiye nyong pan ijol2an phoenix karo merk Norman
pan go jasak D
Aroxtar - 13/06/2011 12:20 PM
#75

ooo sing jengki...
takira sing glogore lurus D
jbule merk e akeh ya...
takira phoenik tok...karo raeleigh...
d70an - 15/06/2011 10:58 PM
#76

mantep kie kumpulanne D
cuman sing anggo MTB sapa bae kang aku ya pengen ngerti D






Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 18/06/2011 08:00 PM
#77

Quote:
Original Posted By d70an
mantep kie kumpulanne D
cuman sing anggo MTB sapa bae kang aku ya pengen ngerti D






Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


MTB aku ra paham,jenis apa MTB ne?downhill?crossroad??hybrid???

angger fixie aku paham D
badnokip - 19/06/2011 08:27 AM
#78

Quote:
Original Posted By Arox74r
serius kang??kayong mambu2 pan dilego??malus
D genit:


wis tiyengen nemen um o
kayane nggari batange tok neng gudang malu:
..Luciffer.. - 20/06/2011 02:13 PM
#79

Quote:
Original Posted By ibnoe19
MTB aku ra paham,jenis apa MTB ne?downhill?crossroad??hybrid???

angger fixie aku paham D


ari fixie aku emoh gelem ngerti kang D
sing ana ari aku anggo fixie bisa diomong wong sekantor monine cah ababil \(
ibnoe19 - 20/06/2011 07:52 PM
#80

Quote:
Original Posted By ..Luciffer..
ari fixie aku emoh gelem ngerti kang D
sing ana ari aku anggo fixie bisa diomong wong sekantor monine cah ababil \(


setuju kang
sepeda itu erat kaitannya dengan fungsi
bukan cuma fashionable tok D
Page 4 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)