Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

..Luciffer.. - 20/06/2011 10:05 PM
#81

Quote:
Original Posted By ibnoe19
setuju kang
sepeda itu erat kaitannya dengan fungsi
bukan cuma fashionable tok D


bener kan kang D
winggi ana bocah tanggane aku B2W rong dina ora kuwat kapok anggo fixie D
ari aku masih mending pit jengki dari pada fixie nohope:
masmocha - 28/06/2011 04:12 PM
#82

ijin mantau asli tegal tulen seneng pit pitan cuman saiki manggon nang jakarta.....
bidhutiadatara - 28/06/2011 04:49 PM
#83

Quote:
Original Posted By masmocha
ijin mantau asli tegal tulen seneng pit pitan cuman saiki manggon nang jakarta.....


klonengane sapa kiye benu?
masmocha - 28/06/2011 10:11 PM
#84

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
klonengane sapa kiye benu?


Asli li dudu klonengan.........
ibnoe19 - 28/06/2011 10:48 PM
#85

Quote:
Original Posted By masmocha
ijin mantau asli tegal tulen seneng pit pitan cuman saiki manggon nang jakarta.....

pit apa kang???

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
klonengane sapa kiye benu?


ora paham p
masmocha - 28/06/2011 11:23 PM
#86

Quote:
Original Posted By ibnoe19
pit apa kang???



ora paham p


MTB um........jare pit pitan mulai rame nang tegal yah...wingi jakwir njaluk di goletna mtb
ibnoe19 - 28/06/2011 11:41 PM
#87

maestro onthel pan teka
ana acara ngonthel kliling indonesia
tegal dilewati jon D

keh foto para maestro onthel
pas pertama ngenalna onthel nang hindia belanda
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 28/06/2011 11:43 PM
#88

Quote:
Original Posted By masmocha
MTB um........jare pit pitan mulai rame nang tegal yah...wingi jakwir njaluk di goletna mtb


MTB tah nang toko akeh
aku malah esih wutuh pit e
MTB sing tuku nganggo duit sunat D
mihiro™ - 28/06/2011 11:49 PM
#89

Quote:
Original Posted By ibnoe19
maestro onthel pan teka
ana acara ngonthel kliling indonesia
tegal dilewati jon D

keh foto para maestro onthel
pas pertama ngenalna onthel nang hindia belanda
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


kuwe wong telu sampeyan kenal kabeh om?... matabelo:

kyaaaa... malah ngejunk... hammer:

ora.. kye takon asli..... kuwe pit onthel regane larang emang awit mbi\yen regane larang (sebab merk atawea produksi) apa larange nembe wingi2 merga didadekna hobi?.... angger emang dasare larang... bisane wong desa2 akeh sing duwe yah?. .. matabelo:


kuwe enyong takon serius sung.... :cool
ibnoe19 - 29/06/2011 12:26 AM
#90

Quote:
Original Posted By mihiro™
kuwe wong telu sampeyan kenal kabeh om?... matabelo:

kyaaaa... malah ngejunk... hammer:

ora.. kye takon asli..... kuwe pit onthel regane larang emang awit mbiyen regane larang (sebab merk atawea produksi) apa larange nembe wingi2 merga didadekna hobi?.... angger emang dasare larang... bisane wong desa2 akeh sing duwe yah?. .. matabelo:


kuwe enyong takon serius sung.... :cool


wong telu kuwe karo simbahe aku seumuran ndean hammers

menurut buku melihat indonesia dari sepeda terbitan KOMPAS,
sepeda onthel eropa(belanda,inggris,german) memang mahal
dari harga asli,bea masuk,bea impor,bea pengangkutan/pengiriman

pamor sepeda eropa sempet turun pd tahun 70an dikarenakan masuknya produk china yg terkenal murah (baca.phoenix) dan sepeda motor dr jepang

sekarang sepeda (onthel) sudah tidak bisa dianggap murahan
sebab e pabrike wes pada kukud
golet nang toko ya laka D

nyong wingi olih onthel TEHA Holland seka semarang mung 400rb tok,
mau sore ana sing wani sejuta p


pit onthel SIMPLEX ndekene sing duwe toko mataram malah nggilani
regane nganti 125juta,esih petinan
setara kijang LGX kweh takut
masmocha - 29/06/2011 10:52 AM
#91

Quote:
Original Posted By ibnoe19
MTB tah nang toko akeh
aku malah esih wutuh pit e
MTB sing tuku nganggo duit sunat D


dolanan pite yahanu nang hutan ui sih (perek umah) dadine MTB adoh adohe JPT yen ora JPG..........
ibnoe19 - 29/06/2011 01:44 PM
#92

Quote:
Original Posted By masmocha
dolanan pite yahanu nang hutan ui sih (perek umah) dadine MTB adoh adohe JPT yen ora JPG..........


downhill apa grasstrack um???
mantep kuwe :2thumbup
masmocha - 29/06/2011 02:51 PM
#93

Quote:
Original Posted By ibnoe19
downhill apa grasstrack um???
mantep kuwe :2thumbup


ora wani DH um wis ketuan..malutolih wis tau weruh kanca maen DH balunge metu takut
poerdjoe - 29/06/2011 03:13 PM
#94

aq seneng ngepot ganmalus
masmocha - 29/06/2011 03:18 PM
#95

Quote:
Original Posted By poerdjoe
aq seneng ngepot ganmalus


nang ndi um??
badnokip - 06/07/2011 12:29 PM
#96

Quote:
Original Posted By ibnoe19
wong telu kuwe karo simbahe aku seumuran ndean hammers

menurut buku melihat indonesia dari sepeda terbitan KOMPAS,
sepeda onthel eropa(belanda,inggris,german) memang mahal
dari harga asli,bea masuk,bea impor,bea pengangkutan/pengiriman

pamor sepeda eropa sempet turun pd tahun 70an dikarenakan masuknya produk china yg terkenal murah (baca.phoenix) dan sepeda motor dr jepang

sekarang sepeda (onthel) sudah tidak bisa dianggap murahan
sebab e pabrike wes pada kukud
golet nang toko ya laka D

nyong wingi olih onthel TEHA Holland seka semarang mung 400rb tok,
mau sore ana sing wani sejuta p


pit onthel SIMPLEX ndekene sing duwe toko mataram malah nggilani
regane nganti 125juta,esih petinan
setara kijang LGX kweh takut


larang temen kang :matabelo
komandankaskus - 06/07/2011 03:33 PM
#97

kapan keh kaskuser tegal nggawe acara ngepit bareng kaskuser? ora kudu onthel ora papa ya?
ibnoe19 - 07/07/2011 10:14 PM
#98

Quote:
Original Posted By komandankaskus
kapan keh kaskuser tegal nggawe acara ngepit bareng kaskuser? ora kudu onthel ora papa ya?


ra papa
nyong mtb bisa
onthel ya hayuh D
jmc5221 - 12/07/2011 12:13 AM
#99

tegal kayong urung boming fixie ya......
ayo pada ngracuni fixie sekalian dukung gerakan hijau
ibnoe19 - 12/07/2011 01:00 AM
#100

Quote:
Original Posted By jmc5221
tegal kayong urung boming fixie ya......
ayo pada ngracuni fixie sekalian dukung gerakan hijau


akeh gan
nang ngarep balkot tegal sring ngmpul
Page 5 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)