Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

mihiro™ - 12/07/2011 09:03 AM
#101

Quote:
Original Posted By ibnoe19
ra papa
nyong mtb bisa
onthel ya hayuh D


pit federal ora papa?... angger iya mengko gigi pit federal-e tak dangdani owgh... ben bisa ngepot maning... mengenang kejayaan masa2 STM.. .D
ibnoe19 - 12/07/2011 09:49 AM
#102

Quote:
Original Posted By mihiro™
pit federal ora papa?... angger iya mengko gigi pit federal-e tak dangdani owgh... ben bisa ngepot maning... mengenang kejayaan masa2 STM.. .D


sing penting pit e digenjot
aja disurung hammer
jmc5221 - 12/07/2011 06:59 PM
#103

heran sung, padahal fixie digenjot pegele polll koh akeh sing pada seneng ya ???
apa maning yen ngerem ndadak, awaaawaw
ibnoe19 - 12/07/2011 11:08 PM
#104

Quote:
Original Posted By jmc5221
heran sung, padahal fixie digenjot pegele polll koh akeh sing pada seneng ya ???
apa maning yen ngerem ndadak, awaaawaw


lha kuwe
nyong be heran ka
bujankerenz - 16/07/2011 11:26 AM
#105

Quote:
Original Posted By jmc5221
heran sung, padahal fixie digenjot pegele polll koh akeh sing pada seneng ya ???
apa maning yen ngerem ndadak, awaaawaw


biasalah orang korban mode ngakaks
biasane sing nganggo para ababil o
ragesquad - 01/08/2011 10:04 PM
#106

thumbup: waw calon koskas tegal thumbup:
@pak TS dikumpulin mangstab tuh shakehand
ibnoe19 - 05/08/2011 04:54 AM
#107

Quote:
Original Posted By ragesquad
thumbup: waw calon koskas tegal thumbup:
@pak TS dikumpulin mangstab tuh shakehand


kaskuser tegal banyak
banyak yg luar kotaan
suka sepeda berbagai macam banyak jenisnyaD
susah ngumpulinnya cd
klub fixie di sini jg masih jalan sendiri-sendiri cd
andar82 - 07/08/2011 12:05 PM
#108

alow sdulur2 tegal... nyong bar pindah soko pekalongan iki, saiki menetap nang slawi, meh golek kanca seng biasa ngepit MTB nang slawi ana ora ya?
matursuwun...
ibnoe19 - 07/08/2011 12:09 PM
#109

Quote:
Original Posted By andar82
alow sdulur2 tegal... nyong bar pindah soko pekalongan iki, saiki menetap nang slawi, meh golek kanca seng biasa ngepit MTB nang slawi ana ora ya?
matursuwun...


slawine endi om???
dolan wae nang alun2 slawi
mbokan akeh bocah pit tongkrongan nang kono D
andar82 - 07/08/2011 12:37 PM
#110

Quote:
Original Posted By ibnoe19
slawine endi om???
dolan wae nang alun2 slawi
mbokan akeh bocah pit tongkrongan nang kono D


slawi wetan om...pernah minggu isuk nang alun2 slawi tapi kok sepi..anane fixie
mbokan agan2 nang kene ana seng nganggo MTB nyong pan melu pada ngepite nandi wae...
ane seh awam daerah2 slawi masalahe...hee...
ibnoe19 - 07/08/2011 09:46 PM
#111

Quote:
Original Posted By andar82
slawi wetan om...pernah minggu isuk nang alun2 slawi tapi kok sepi..anane fixie
mbokan agan2 nang kene ana seng nganggo MTB nyong pan melu pada ngepite nandi wae...
ane seh awam daerah2 slawi masalahe...hee...


slawi wetan sebelah ndi bale desa?
zipur????


angger nang tegal tah ana bengkel sing wonge bekas pembalap ISSI
kadang akeh wong pit MTB ngumpul nang kono D
..Luciffer.. - 08/08/2011 09:10 AM
#112

Quote:
Original Posted By bujankerenz
biasalah orang korban mode ngakaks
biasane sing nganggo para ababil o


nyong ora melu² ari kuwe D
biasane kang bidu sing seneng melu-melu
trus nong krong ning sepen elepen nginunge slurpi D

Quote:
Original Posted By andar82
slawi wetan om...pernah minggu isuk nang alun2 slawi tapi kok sepi..anane fixie
mbokan agan2 nang kene ana seng nganggo MTB nyong pan melu pada ngepite nandi wae...
ane seh awam daerah2 slawi masalahe...hee...


penak nemen yakin \(
winggi sempet pengen balik maring brebes gawa sepeda trus maring guci balike ngotel enak kali yah sekalian downhill matabelo:
andar82 - 08/08/2011 04:40 PM
#113

Quote:
Original Posted By ibnoe19
slawi wetan sebelah ndi bale desa?
zipur????


angger nang tegal tah ana bengkel sing wonge bekas pembalap ISSI
kadang akeh wong pit MTB ngumpul nang kono D


cedak karo masjid Al Fajar ,ngarepe masjid ngidul maning sktr 5 omah, nggone pak nursalim,kenal gan?

bengkele nandi ya kui alamate?

Quote:
Original Posted By ..Luciffer..
nyong ora melu² ari kuwe D
biasane kang bidu sing seneng melu-melu
trus nong krong ning sepen elepen nginunge slurpi D



penak nemen yakin \(
winggi sempet pengen balik maring brebes gawa sepeda trus maring guci balike ngotel enak kali yah sekalian downhill matabelo:


enak gan..nyong wis tau balik soko guci ngontel sampe pekalongan, mantap, ayo gan pan ngontel bareng?hee... \)
ibnoe19 - 08/08/2011 04:51 PM
#114

Quote:
Original Posted By andar82
cedak karo masjid Al Fajar ,ngarepe masjid ngidul maning sktr 5 omah, nggone pak nursalim,kenal gan?

bengkele nandi ya kui alamate?





ra kenal D

tp paham wilayah kono D

bengkele jalan werkudoro tegal
kalo dari prapatan kejambon,
sebelah timur alfamrt/indomaret
sebelum pasar langon

arane bengkel pit leman
wong2 pd paham ka D
bekas pembalap wonge
andar82 - 08/08/2011 08:00 PM
#115

Quote:
Original Posted By ibnoe19
ra kenal D

tp paham wilayah kono D

bengkele jalan werkudoro tegal
kalo dari prapatan kejambon,
sebelah timur alfamrt/indomaret
sebelum pasar langon

arane bengkel pit leman
wong2 pd paham ka D
bekas pembalap wonge


ow..ywis maturnuwun gan shakehand2,kapan2 tak dolan rono.... \)
luph1ta - 22/08/2011 12:09 PM
#116

Oh pit-pitan jebule, tak kira basa apa kuwe ngepit ngakak

Ari basa ngipit (sate), njepit, njepat, ngapit, ngupat, ngepet tah ngerti hammer Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
ibnoe19 - 22/08/2011 05:08 PM
#117

Quote:
Original Posted By luph1ta
Oh pit-pitan jebule, tak kira basa apa kuwe ngepit ngakak

Ari basa ngipit (sate), njepit, njepat, ngapit, ngupat, ngepet tah ngerti hammer Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


pokoke semripit wes D
bujankerenz - 22/08/2011 10:01 PM
#118

Quote:
Original Posted By luph1ta
Oh pit-pitan jebule, tak kira basa apa kuwe ngepit ngakak

Ari basa ngipit (sate), njepit, njepat, ngapit, ngupat, ngepet tah ngerti hammer Gowes Mania Go Green (any bike welcome)

cocok nemen ah dadi guru bahasa tegal thumbup:

maap OOT Peace:
d70an - 22/08/2011 10:57 PM
#119

Quote:
Original Posted By ibnoe19
pokoke semripit wes D


sempripit bukanne mambu kang D


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
bidhutiadatara - 23/08/2011 11:51 PM
#120

mbahe aku mbiyen duwe pit jenky
pada ngerti belih ehhh
Page 6 of 22 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)