Tegal
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
Total Views: 7503 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 22 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

klonengan19 - 24/08/2011 01:01 AM
#121

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
mbahe aku mbiyen duwe pit jenky
pada ngerti belih ehhh


nyong nembe ngerti ente duwe pit jenki D

ngerti sejarahe bisane diarani jenki ora lhen??? p
mihiro™ - 24/08/2011 07:09 AM
#122

Quote:
Original Posted By klonengan19
nyong nembe ngerti ente duwe pit jenki D

ngerti sejarahe bisane diarani jenki ora lhen??? p


enyong ngerti... nyilet tangan kan?.... matabelo:
























kyaaa... enyong ngejunk.... delete baen mod........ ngacir:
laskar.siluman - 24/08/2011 08:43 AM
#123

ngrewangi sup2:
soale aku ra seneng ngepit,
pertama, laka pit e
kedua, kesel jon D
bidhutiadatara - 24/08/2011 09:35 AM
#124

Quote:
Original Posted By klonengan19
nyong nembe ngerti ente duwe pit jenki D

ngerti sejarahe bisane diarani jenki ora lhen??? p


lah mbuh ora ngerti...tp arane keren loh Funky Jenky hahha
emang apa sejarahe dul?
klonengan19 - 24/08/2011 09:57 AM
#125

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
lah mbuh ora ngerti...tp arane keren loh Funky Jenky hahha
emang apa sejarahe dul?


jenki kuwe dilekatkan untuk segala sesuatu yg berkaitan dengan dunia barat,
asal kata dari yankee, kiye terlontar jaman ir.soekarno dadi presiden,
tibane nang Indonesia dadi jenki D

sumber : melihat indonesia dari sepeda,kompas gramedia
d70an - 24/08/2011 11:58 AM
#126

asek bisa melu gabung kie D

salam goeser kang shakehand





Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
klonengan19 - 24/08/2011 12:09 PM
#127

Quote:
Original Posted By d70an
asek bisa melu gabung kie D

salam goeser kang shakehand





Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


monggo kang shakehand2
buagus - 24/08/2011 12:20 PM
#128

bisa dadi HT ki om... beer:
:rate5 sudah meluncur... army:
bidhutiadatara - 24/08/2011 12:30 PM
#129

Quote:
Original Posted By klonengan19
monggo kang shakehand2


Quote:
Original Posted By buagus
bisa dadi HT ki om... beer:
:rate5 sudah meluncur... army:


tak kira ana tret anyar...hahhaa judule tok yaa...
mbuh pit Jenky-ne mbahe tesih ana apa belih...ngko tak coba maring Tegal ah
Great_Avante - 24/08/2011 04:08 PM
#130

mbiyen doyan ngepit karo kanca2.jamane sma..pernah maring cacaban,purin..pit pertama pit balap..
saiki wis ra kuat ngepit..ngos2an
tinggal adikku sing doyan ngepit biasane maring kalibakung..hehehe


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
klonengan19 - 24/08/2011 05:53 PM
#131

Quote:
Original Posted By Great_Avante
mbiyen doyan ngepit karo kanca2.jamane sma..pernah maring cacaban,purin..pit pertama pit balap..
saiki wis ra kuat ngepit..ngos2an
tinggal adikku sing doyan ngepit biasane maring kalibakung..hehehe


Spoiler for o
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


mantep ah
nganggo spesialized D
bujankerenz - 25/08/2011 12:52 AM
#132

Quote:
Original Posted By buagus
bisa dadi HT ki om... beer:
:rate5 sudah meluncur... army:


judule tok yah sing diganti D
klonengan19 - 26/08/2011 03:05 AM
#133

Quote:
Original Posted By bujankerenz
judule tok yah sing diganti D


mengko isine diapdet oh :thumbup
d70an - 26/08/2011 03:28 PM
#134

Quote:
Original Posted By Great_Avante
mbiyen doyan ngepit karo kanca2.jamane sma..pernah maring cacaban,purin..pit pertama pit balap..
saiki wis ra kuat ngepit..ngos2an
tinggal adikku sing doyan ngepit biasane maring kalibakung..hehehe


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


mantep kang frame matabelo:

pan pamer poto isin ning kene \(
wong mtbne aku rakitan ko berframe amoeba \(

sekalian takon kang group set'e atike apa kui bingungs
ora katon masalah'e
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
bidhutiadatara - 27/08/2011 03:36 AM
#135

Quote:
Original Posted By d70an
mantep kang frame matabelo:

pan pamer poto isin ning kene \(
wong mtbne aku rakitan ko berframe amoeba \(

sekalian takon kang group set'e atike apa kui bingungs
ora katon masalah'e
Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


aja sumpah ente pamer poto, ngko pd muntah ngakaks
d70an - 28/08/2011 10:33 AM
#136

Quote:
Original Posted By bidhutiadatara
aja sumpah ente pamer poto, ngko pd muntah ngakaks


muntah priben wong aku wong'e seksih ko wowcantik


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)
klonengan19 - 28/08/2011 12:41 PM
#137

Quote:
Original Posted By d70an
muntah priben wong aku wong'e seksih ko wowcantik


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


endi potone???
nanti pekiwan deh D
d70an - 28/08/2011 11:15 PM
#138

Quote:
Original Posted By klonengan19
endi potone???
nanti pekiwan deh D


tunggu saja tanggal mainnya om D
bujankerenz - 29/08/2011 01:03 AM
#139

Quote:
Original Posted By d70an
tunggu saja tanggal mainnya om D


tanggal kapan kue matabelo:
andar82 - 05/09/2011 11:19 AM
#140

Quote:
Original Posted By Great_Avante
mbiyen doyan ngepit karo kanca2.jamane sma..pernah maring cacaban,purin..pit pertama pit balap..
saiki wis ra kuat ngepit..ngos2an
tinggal adikku sing doyan ngepit biasane maring kalibakung..hehehe


Gowes Mania Go Green (any bike welcome)


wuih mantep iki...
aku entuk melu rak?

wis gatel pengen melu ngepit nang kene....
Page 7 of 22 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Tegal > Gowes Mania Go Green (any bike welcome)