Kalimantan Tengah
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Tengah > •° Divisi Murung Raya { Tira Tangka Balang } °•
Total Views: 46243 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 369 of 374 | ‹ First  < 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 > 

bionix.exe - 21/09/2012 01:41 AM
#7361

Quote:
Original Posted By r1zh4l
intinya itu email tanpa daftar le D


tapi kawa di buka lah email nya?
jadi kalo kita meulah ID trus masukan e-mail itu,otomatis langsung siap pakai tanpa harus klik yg ada di e-mail?
grokgrok - 21/09/2012 11:08 AM
#7362

Quote:
Original Posted By bionix
nah nah..
boleh ne,,
di babar dulu caranya o


ngakak
penyakit tuha tuh


kam yg tuha p

Quote:
Original Posted By r1zh4l
tawaran yg mana le bingungs
sdh telat imak D


mudah dan praktis aja t le D


kalau aku telat, jadi siapa ne yang harus tanggung jawab army:
r1zh4l - 21/09/2012 02:14 PM
#7363

Quote:
Original Posted By bionix.exe
tapi kawa di buka lah email nya?
jadi kalo kita meulah ID trus masukan e-mail itu,otomatis langsung siap pakai tanpa harus klik yg ada di e-mail?

bisa dong tinggal imak copast aja email di inboxnya t D
Quote:
Original Posted By grokgrok
kam yg tuha p



kalau aku telat, jadi siapa ne yang harus tanggung jawab army:


yg post dibawah post auk ne le D
bionix.exe - 21/09/2012 06:24 PM
#7364

Quote:
Original Posted By grokgrok
kam yg tuha p


kalau aku telat, jadi siapa ne yang harus tanggung jawab army:

naa menangkari panderan orang tuha neh..
umpsti ja apa jar orang tuha tu..di inngihkan ja ngakak

Quote:
Original Posted By r1zh4l
bisa dong tinggal imak copast aja email di inboxnya t D

yg post dibawah post auk ne le D

bingung le, kada paham auk ngakak
r1zh4l - 21/09/2012 09:00 PM
#7365

Quote:
Original Posted By bionix.exe
naa menangkari panderan orang tuha neh..
umpsti ja apa jar orang tuha tu..di inngihkan ja ngakak


bingung le, kada paham auk ngakak


dgn melihat webnya harusnya imak paham le D
ari.henoe - 21/09/2012 10:55 PM
#7366

Quote:
Original Posted By r1zh4l
dgn melihat webnya harusnya imak paham le D


apa yang dibicarakan sepuh -sepuh daitas nih lah amazed:
r1zh4l - 22/09/2012 01:06 AM
#7367

Quote:
Original Posted By ari.henoe
apa yang dibicarakan sepuh -sepuh daitas nih lah amazed:


dibawah ane mungkin tau le :D
grokgrok - 22/09/2012 02:01 PM
#7368

Quote:
Original Posted By r1zh4l
bisa dong tinggal imak copast aja email di inboxnya t D


yg post dibawah post auk ne le D


yang ini kah ???
v
v
v
sdah ada bini nya ne le ae o
aku siap aja pang di madu genit:


Quote:
Original Posted By bionix.exe
naa menangkari panderan orang tuha neh..
umpsti ja apa jar orang tuha tu..di inngihkan ja ngakak


bingung le, kada paham auk ngakak


inggih p
r1zh4l - 22/09/2012 02:41 PM
#7369

Quote:
Original Posted By grokgrok
yang ini kah ???
v
v
v
sdah ada bini nya ne le ae o
aku siap aja pang di madu genit:




inggih p


ngakak penyuka sejenis jua sekalinya imak lah
bionix.exe - 22/09/2012 06:21 PM
#7370

Quote:
Original Posted By r1zh4l
dgn melihat webnya harusnya imak paham le D

auk langsung malas melihatnya pas bahasa inngris ngakak

Quote:
Original Posted By grokgrok
yang ini kah ???
v
v
v
sdah ada bini nya ne le ae o
aku siap aja pang di madu genit:



inggih p


anak pintar ngakak
donalduck - 23/09/2012 02:52 PM
#7371

Quote:
Original Posted By bionix.exe
auk langsung malas melihatnya pas bahasa inngris ngakak



anak pintar ngakak


nah yaam ngaliham ai ngakaks
bionix.exe - 25/09/2012 11:55 AM
#7372

Quote:
Original Posted By donalduck
nah yaam ngaliham ai ngakaks


ngakak kaya tu pang auk ne
koler banar dah membaca yang lain bahasas tanah air sorang p
r1zh4l - 25/09/2012 12:12 PM
#7373

Quote:
Original Posted By bionix.exe
ngakak kaya tu pang auk ne
koler banar dah membaca yang lain bahasas tanah air sorang p


hah auk kira imak ne tambuni di london D Peace:
bionix.exe - 25/09/2012 07:47 PM
#7374

Quote:
Original Posted By r1zh4l
hah auk kira imak ne tambuni di london D Peace:


bah london darimana kah ngakak
klo di tanggun anjing sampai ke london mungkin ae p
r1zh4l - 25/09/2012 07:55 PM
#7375

Quote:
Original Posted By bionix.exe
bah london darimana kah ngakak
klo di tanggun anjing sampai ke london mungkin ae p


itu gin amun anjingnya bs nyupir pesawat p
bionix.exe - 25/09/2012 08:08 PM
#7376

Quote:
Original Posted By r1zh4l
itu gin amun anjingnya bs nyupir pesawat p


anjing bebuhan astronot yang rancak terbang ke bulan kah le ngakak hammer
r1zh4l - 25/09/2012 08:14 PM
#7377

Quote:
Original Posted By bionix.exe
anjing bebuhan astronot yang rancak terbang ke bulan kah le ngakak hammer


nah amn itu msh blm mendangar lg kisahnya nah D
bionix.exe - 25/09/2012 10:11 PM
#7378

Quote:
Original Posted By r1zh4l
nah amn itu msh blm mendangar lg kisahnya nah D


ngalih pang klo imak mencari dangarannya
nyamannya tu mencari bacaannya pang hammer
r1zh4l - 25/09/2012 10:50 PM
#7379

Quote:
Original Posted By bionix.exe
ngalih pang klo imak mencari dangarannya
nyamannya tu mencari bacaannya pang hammer


ngakak
bujur jua pang lah jar imak
bionix.exe - 26/09/2012 08:39 AM
#7380

Quote:
Original Posted By r1zh4l
ngakak
bujur jua pang lah jar imak


kapan mulai ditutup old kaskus le?
dimana pengumumannya tu lah?
Page 369 of 374 | ‹ First  < 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Tengah > •° Divisi Murung Raya { Tira Tangka Balang } °•