Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
Total Views: 111880 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

Gursel - 14/02/2011 04:15 PM
#21

Quote:
Original Posted By flew_meneer
selamat buat thread barunya..beer:


ayo kapan ki pit2an bareng..DDD


mangkat mlaku... muleh numpak pit wae..
papamaxi - 14/02/2011 04:18 PM
#22

Quote:
Original Posted By haryokasep
Wah mantebh kiy trit e. . .
Sayang e aku wis ra duwe pit. . .berduka


Yo tuku toh...wong juragan owksiul:D
flew_meneer - 14/02/2011 04:37 PM
#23

ak sisan meh takon..nek golek sadel fongers ki ning ndi yo?..pengen ndandani pit fongers ning omah...malus
ragesquad - 14/02/2011 05:04 PM
#24

Quote:
Original Posted By super.pekok
tanya mas bro.. nek pit jengki hammer: utowo pit mini hammer: digawe fixie, kiro2 tuku pelek n ban-e sing tipis (diameter-e sing pas) kae neng ndi ya..???

nuwun..


Quote:
Original Posted By mbulaksenthe
trit apik ki.... thumbup:
sak plok-e bermukim no wonogiri dadi seneng pit2an malus
ning yo paling pol tekan bendungan thok ngakaks




pertanyaan yang sama :request

karo sing dodol onderdil & ban fixie no Solo ngendi yo?

hwehehe ak ramudheng fixie gan,. fixie ono klub-e ng solo, ono bengkel rakit juga sesuai budget,., ng cedak kampus,. kih ak ngembat artikel solopos : JIBI/SOLOPOS/ Sunaryo Haryo Bayu
SEPEDA FIXIE – Darimin,42 warga Pucangsawit, Jebres merakit sepeda fixie yang telah dipesan oleh seorang mahasiswa di kiosnya timur perempatan Sangkrah, Solo, Selasa (11/1) . Sepeda yang saat ini menjadi trend kawula muda tersebut dijual dengan harga Rp. 1.100.000,- hingga Rp. 2.500.000,- tergantung komponen yang dipesan.

Quote:
Original Posted By super.pekok
ngene ki termasuk fixie durung om..?? hammer: think:

Spoiler for fixie
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

kui minibike/trike kang.. kan wis ono sample-e ndekmau neng mekiwan wkwkwkwkkwkngakaks
Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
iyo lor e Mj9...wes termasuk karang anyar jane..lha wes mlumpat kali...DD

kan cedak bgt kro mj9 tho.. ono klub jg,, isine bapak2 doyan kuliner hehehePeace:
Quote:
Original Posted By flew_meneer
selamat buat thread barunya..beer:


ayo kapan ki pit2an bareng..DDD

ayo gan RL,. cfd nan hehe
Quote:
Original Posted By forkomboy
Hayo kang RL

==
Ameh takon Sing Duwe Daftar Rega yo
Pit Sing Di Lipat Ngono Kae Sing paling Murah Pira Regane
Nak Sing Apik jare Luwih Songko 2Juta
==
nah Sing di Bawah 1Juta ono ra yo
Kwalitas Pit Lipat kepiye ?

dahon kui apik kang,. tp aku duwene pricelist polygon Metro 1.0 (1,8jt) urbano 1.0 (2,3jt) urbano 2.0 (2,5jt) urbano 3.0 (2,7jt) urbano 4.0 (3,3jt) sing 4.0 gear shiftere apik, shimano nexus... nek 2.0 kro 3.0 shimano tourney standar kui,. nek metro 1.0 kro urbano 1.0 single speed raiso diganti2 gear-e.. mudheng? okedeh selamat mencoba xixixi... btw ono klub seli ng solo, koncoku melu..
Quote:
Original Posted By muhammadlo
apik iki, kapan ts meh ngadake pit2an bareng o

rencanane pas cfd ketemu nengndi, trus ngmgke next next meh tour ng ndi hehehe
Quote:
Original Posted By flew_meneer
ak sisan meh takon..nek golek sadel fongers ki ning ndi yo?..pengen ndandani pit fongers ning omah...malus

waw... mangstab... lanang po wedok? nek lanang (per jok methungul maju "langka") regane 100an ketoke lali ak anyar kui,. tukune neng delanggu,. sak durunge prapatan pasar kiwo ndalan ono toko sepeda, lali jenenge.. sik tak takon koncoku,., hehe
Spoiler for saddle
nggone koncoku warnane soklat enom modele lanang ngene,. per-e methungul nek ng pasaran kan akeh2e per-e ning njero (model pit kebo wedok)
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
muhammadlo - 14/02/2011 05:05 PM
#25

Quote:
Original Posted By flew_meneer
ak sisan meh takon..nek golek sadel fongers ki ning ndi yo?..pengen ndandani pit fongers ning omah...malus


antik bener matabelo:
flew_meneer - 14/02/2011 05:19 PM
#26

Quote:
Original Posted By ragesquad

waw... mangstab... lanang po wedok? nek lanang (per jok methungul maju "langka") regane 100an ketoke lali ak anyar kui,. tukune neng delanggu,. sak durunge prapatan pasar kiwo ndalan ono toko sepeda, lali jenenge.. sik tak takon koncoku,., hehe
Spoiler for saddle
nggone koncoku warnane soklat enom modele lanang ngene,. per-e methungul nek ng pasaran kan akeh2e per-e ning njero (model pit kebo wedok)
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]


sing lanang kang...gandeng babeku jengkel ra entuk² sadel e trus dikei sadel e UNITEDngakak

sayange wingi bar dicat ne kro babe dadi yo wes rodo ra ori..hammer

Quote:
Original Posted By muhammadlo
antik bener matabelo:


emang lu tau ntongmatabelo:
zeiva - 14/02/2011 05:26 PM
#27

sajane seneng pit2an...

eh nek pengen golek bmx 2nd neng ndi yoh...

tapi sing jik apik....
flew_meneer - 14/02/2011 05:56 PM
#28

Quote:
Original Posted By zeiva
sajane seneng pit2an...

eh nek pengen golek bmx 2nd neng ndi yoh...

tapi sing jik apik....


ning klithikan pasar legi ak wingi nonton akeh BMX...happy hunting...beer:
imasinner - 14/02/2011 06:49 PM
#29

aaw aw aw_ane suka sepedaan juga nih_walo sepeda udah ga jelas bentukannya_malu:malu
mari bersatu jadikan kota Solo menjadi lebih 'bersepeda'_haha
CDblank - 14/02/2011 07:19 PM
#30

aku nek esuk gowes terus, nek kon ngepit tkan solo yo pikir2 D
primapunya - 14/02/2011 07:30 PM
#31

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
nyelot rame reg.Solo

trit e berwarna warni..dadi entuk info anyar2 terus :2thumbup

kapan iki pit2an bareng... ning pit ku pit kebo je.. oleh melu ra?
primapunya - 14/02/2011 07:33 PM
#32

Quote:
Original Posted By flew_meneer
ning klithikan pasar legi ak wingi nonton akeh BMX...happy hunting...beer:

golek pit second solo kie:

Banjar sari, prapatan bar pasar legi kae.. bekas klitikan lawas... isih lumayan akeh nengkono.
neng pasar jongke, nggone neng njero.. sing dodolan wis sepuh2..akeh2e pit kebo lan pit jengki.
pasar klitikan kie yo ono, tapi pit'e ora patio akeh... sing akeh saiki dodolan pakaian awul2 neng kono kie nohope:
hanung_ceneel - 14/02/2011 09:54 PM
#33

Quote:
Original Posted By primapunya
kapan iki pit2an bareng... ning pit ku pit kebo je.. oleh melu ra?


pit kebo rapopo..aku yo nduwe, 3 malahan..ukuran cilik, sedang, gede D
Arie.84 - 14/02/2011 09:55 PM
#34

ijin gabung gan....sekalian nampang..ilovekaskus


★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
thecrampoelz - 14/02/2011 10:19 PM
#35

ayo gan gowes bareng.. pas cfd wae..pyeee??..:thumbup
j4z - 14/02/2011 10:49 PM
#36

ijin melu gabung yo kang... kiss
pengen nduwe pit sing apik, tp nduwe ku lagi pit koyo ngene iki rapopo yoh?

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
bNdotzz - 15/02/2011 07:35 AM
#37

Quote:
Original Posted By flew_meneer
sing lanang kang...gandeng babeku jengkel ra entuk² sadel e trus dikei sadel e UNITEDngakak

sayange wingi bar dicat ne kro babe dadi yo wes rodo ra ori..hammer



emang lu tau ntongmatabelo:


sadel e UNITED ngakak

rapopo kang.. untung ra sadel Shogun beer:

—IWAN FALS MANIA™
Arie.84 - 15/02/2011 07:41 AM
#38

Quote:
Original Posted By thecrampoelz
ayo gan gowes bareng.. pas cfd wae..pyeee??..:thumbup


Setuju gan, trus titik kumpule neng ndi kui? pripun mas TS★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
ragesquad - 15/02/2011 07:48 AM
#39

Quote:
Original Posted By zeiva
sajane seneng pit2an...

eh nek pengen golek bmx 2nd neng ndi yoh...

tapi sing jik apik....

semanggi notoharjo gan,., nek neng daerah pajang nggonku,. BMX-e sing biasa2(stange raiso diputer) masalah spesifikasi ak ramudheng BMX je.. hehehehe
Quote:
Original Posted By hitamlegam
ra entuk ngejunk jare takut

rapopo jane,. lhawong idku iso mung 1 tog.. nggo mboto yo percuma...hehe
Quote:
Original Posted By imasinner
aaw aw aw_ane suka sepedaan juga nih_walo sepeda udah ga jelas bentukannya_malu:malu
mari bersatu jadikan kota Solo menjadi lebih 'bersepeda'_haha

ayo2.. kumpul pas cfd..
Quote:
Original Posted By CDblank
aku nek esuk gowes terus, nek kon ngepit tkan solo yo pikir2 D

ouuuu klaten yo kang? yo kapan2 nek sempet nyoLo..hehehe
Quote:
Original Posted By primapunya
kapan iki pit2an bareng... ning pit ku pit kebo je.. oleh melu ra?

ayo kang,. ngopo raoleh,., penting gowes., pit-e sak2e penting pit... hahaha pas cfd sesuk,. tapi ak bingung SPOT-e
Quote:
Original Posted By Arie.84
ijin gabung gan....sekalian nampang..ilovekaskus


★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

waw.. x-trada yo kang?.. mantap... ak pengen tp ra nyukupi... hehehehemalus
Quote:
Original Posted By thecrampoelz
ayo gan gowes bareng.. pas cfd wae..pyeee??..:thumbup

ayo CFD sesuk tggl 20 yo? ak jik bingung SPOT-e, ono saran ra?
Quote:
Original Posted By j4z
ijin melu gabung yo kang... kiss
pengen nduwe pit sing apik, tp nduwe ku lagi pit koyo ngene iki rapopo yoh?

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

wah iki mantap ki.,. ayo gabung2.... sak2e pit-e meh opowae penting puting, eh hahahaha...
Quote:
Original Posted By bNdotzz


sadel e UNITED ngakak

rapopo kang.. untung ra sadel Shogun beer:

—IWAN FALS MANIA™

sedel sepur ye? wkwkwkwkwk... ak pengen curhat mbi kw gan hihihihimahos kissing: ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks ngakaks
primapunya - 15/02/2011 07:49 AM
#40

Quote:
Original Posted By Arie.84
Setuju gan, trus titik kumpule neng ndi kui? pripun mas TS★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

ho oh kie, ayo ditentukan dan di data ben suk minggu akeh sing melu D
pit keboku yo tak cepakne ngakak
Page 2 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]