Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
Total Views: 111880 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

ragesquad - 15/02/2011 07:57 AM
#41

Quote:
Original Posted By Arie.84
Setuju gan, trus titik kumpule neng ndi kui? pripun mas TS★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

tanggal 20 kang,. neng pekiwan., hehehe pas cfd,. hayuk monggo
Quote:
Original Posted By primapunya
ho oh kie, ayo ditentukan dan di data ben suk minggu akeh sing melu D
pit keboku yo tak cepakne ngakak

apik gan kebo antik po phoenix podowae,. ra mandang pit-e opo penting gowes..shakehand
CDblank - 15/02/2011 07:59 AM
#42

Quote:
Original Posted By primapunya
ho oh kie, ayo ditentukan dan di data ben suk minggu akeh sing melu D
pit keboku yo tak cepakne ngakak


gw kresek kang, nek ngletong bahaya ngakaks
jonardc - 15/02/2011 08:08 AM
#43

trit gayeng ki, merapat sikik linux2:

aku pengen share inpoh..

yen pengen do ngrakit piksi tapi bajet minim, aku ngerti nggon seng isoh.
neng kono piksi mulai dari 700rb sudah bisa dipake. part e tentune bekas kabeh. tp wes mumpuni tur mestine kan di cat ulang, dadi ra ketok nek seken.
Spoiler for petane
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

seng tanda bintang kui panggone.

kui omahe karo bengkele, nek show room e neng sar legi tunggale toko pit jejer2 , tp seng pojok kulonn dewe.

Quote:
Original Posted By forkomboy


Hayo kang RL

==
Ameh takon Sing Duwe Daftar Rega yo
Pit Sing Di Lipat Ngono Kae Sing paling Murah Pira Regane
Nak Sing Apik jare Luwih Songko 2Juta
==
nah Sing di Bawah 1Juta ono ra yo
Kwalitas Pit Lipat kepiye ?

bantu jawab yo..

pit lipat bervariasi kang. soko atusan ewu nganti seng puluhan yuto
tinggal beli sesuai kebutuhan.

pertama. tinggi badan
< 170 cm disarankan seli yg 16"
> 170 cm yg 20"

kedua harga.
harga umumnya menyesuaikan ukuran dan bahan.
ukuran 16" umumnya lebih murah daripada 20"
bahan high tensile (hiten) umumnya jg lebih murah dari bahan alloy.

kalo bajet 1jutaan kemungkinan dapetnya 16 inci singlespeed. atau 20 inci bahan hiten.

saran : kalo bajetnya memang segitu mending tambahin sedikit gan, 1,5 jt wis oleh wim saikah pocket rocket (20", alloy, 6 speed)

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
primapunya - 15/02/2011 08:11 AM
#44

Quote:
Original Posted By ragesquad
tanggal 20 kang,. neng pekiwan., hehehe pas cfd,. hayuk monggo

apik gan kebo antik po phoenix podowae,. ra mandang pit-e opo penting gowes..shakehand

di kei jam'e nuw gan, kumpul ngendi ngunu... D
Quote:
Original Posted By CDblank


gw kresek kang, nek ngletong bahaya ngakaks

berbusa:
Quote:
Original Posted By jonardc
merapat sikik linux2:

aku pengen share inpoh..

yen pengen do ngrakit piksi tapi bajet minim, aku ngerti nggon seng isoh.
neng kono piksi mulai dari 700rb sudah bisa dipake. part e tentune bekas kabeh. tp wes mumpuni tur mestine kan di cat ulang, dadi ra ketok nek seken.
Spoiler for petane
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

seng tanda bintang kui panggone.

kui omahe karo bengkele, nek show room e neng sar legi tunggale toko pit jejer2 , tp seng pojok kulonn dewe.

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]


wogh ayo suk minggu melu pit2an bareng D
thecrampoelz - 15/02/2011 08:15 AM
#45

nang ngarep bca gladak,ngarep sriwedari utawa ngarep diamond penak ketoke bro.... yn ngarep loji gandrung ana bike 2 work solo jare.....:cystg
Arie.84 - 15/02/2011 08:29 AM
#46

Tidak disarankan neng ngarep bca terlalu rame, sering nggo acara, neng ngarep loji gandrung eneng b2w tapi Koskas duwe tempat neng situse b2w. . . la kari arep cerak b2w utowo golek liane,★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
jonardc - 15/02/2011 08:29 AM
#47

Quote:
Original Posted By primapunya

di kei jam'e nuw gan, kumpul ngendi ngunu... D

berbusa:


wogh ayo suk minggu melu pit2an bareng D

ampiri yo D★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
ragesquad - 15/02/2011 08:56 AM
#48

Quote:
Original Posted By Arie.84
Tidak disarankan neng ngarep bca terlalu rame, sering nggo acara, neng ngarep loji gandrung eneng b2w tapi Koskas duwe tempat neng situse b2w. . . la kari arep cerak b2w utowo golek liane,★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]


neng ngarep stadion R.Maladi wae pye gan? kan sampinge yo wedangan KASKUS REGIONAL SOLO,. GOWER yo cedak B2W jg sih jane...shakehand oke?siul:
ekogopo - 15/02/2011 09:10 AM
#49

derek langkung masbroo,

kulo tumut derek nggih ...

shakehand2
gOzaline - 15/02/2011 09:34 AM
#50

wah sae niki , pit pitan minggu esuk... :2thumbup

:selamat:selamat
Arie.84 - 15/02/2011 10:01 AM
#51

ngarep R.Maladi ? brarti ga neng Slamet Riyadi gan? piss★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
ragesquad - 15/02/2011 10:16 AM
#52

Quote:
Original Posted By ekogopo
derek langkung masbroo,

kulo tumut derek nggih ...

shakehand2


Quote:
Original Posted By gOzaline
wah sae niki , pit pitan minggu esuk... :2thumbup

:selamat:selamat

ayo2.. suk minggu kumpul sisan di data... sing nggowes sopowae hehehekissing:
Quote:
Original Posted By Arie.84
ngarep R.Maladi ? brarti ga neng Slamet Riyadi gan? piss★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

yo slamet riyadi lah,., ngarep MAN 2 opo geser kulon sithik cedak loji gandrung nggon pos polisi kae piye menurutmu gan?
thecrampoelz - 15/02/2011 10:35 AM
#53

Quote:
Original Posted By Arie.84
ngarep R.Maladi ? brarti ga neng Slamet Riyadi gan? piss★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]


aku milih r. maladi ae gan ...pye??? strategis kui....
Arie.84 - 15/02/2011 11:07 AM
#54

Quote:
Original Posted By thecrampoelz


aku milih r. maladi ae gan ...pye??? strategis kui....

SETUJU, wis ndang kang TS neng kono wae, gek jam kumpulé jam piro gt, jam 07.00 ?★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
super.pekok - 15/02/2011 07:18 PM
#55

sundul sik.. sup:
sidane nglumpuk neng ndi? Meh numpak tandem ae, karo anak bojo..★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
primapunya - 15/02/2011 07:37 PM
#56

Quote:
Original Posted By ragesquad
ayo2.. suk minggu kumpul sisan di data... sing nggowes sopowae hehehekissing:

yo slamet riyadi lah,., ngarep MAN 2 opo geser kulon sithik cedak loji gandrung nggon pos polisi kae piye menurutmu gan?

dipaske wae ngisor papan iklan, sing biasane di gelari klosone gower.. maknyus kuik D D
jonardc - 15/02/2011 07:53 PM
#57

Quote:
Original Posted By super.pekok
sundul sik.. sup:
sidane nglumpuk neng ndi? Meh numpak tandem ae, karo anak bojo..


becak yo isoh dinggo sak bateh lho kang D★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
modot_82 - 15/02/2011 07:56 PM
#58

Jane aq pengen numpak pit meneh tapi sing neng omah mung pit mini sing gaweane dinggo bapakku neng masjid, wes tau tak tumpaki langsung gembos hammer:

pengen tuku pit tapi wes ra ono nggon nggo nyelehke (omahe sempit)
pnnano - 15/02/2011 08:55 PM
#59

Quote:
Original Posted By modot_82
Jane aq pengen numpak pit meneh tapi sing neng omah mung pit mini sing gaweane dinggo bapakku neng masjid, wes tau tak tumpaki langsung gembos hammer:

pengen tuku pit tapi wes ra ono nggon nggo nyelehke (omahe sempit)


kok banne iso gembos nek ditumpaki jenengan pie mas ? D
kelonengan - 15/02/2011 10:19 PM
#60

Kring kring nggowes.. D

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

Kostume.. D

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
Page 3 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]