Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
Total Views: 111880 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

act - 17/02/2011 07:18 PM
#101

sek ....aku melu oleh ra tp rung diwe pit??yen tuku pit (mtb) seng murah ki neng ndi?seng regane iso digoyang..
Arie.84 - 17/02/2011 07:36 PM
#102

Quote:
Original Posted By roempoet
nyervis mtb neng ndi yo gan?
ban-ku tak tambal bola-bali tetep ae bocor terus hammer: \(


kmungkinan ban daleme kegedean/keciliken kui.. cb di cek disik kang, rim tape e barang jik apik ra? trus stelane ruji jik apik ra? kurang atos kompane yo iso dadi penyebab. . . nek menurutku hal koyo ngono kui kudu ngerti kang. terutama pemakai mtb. . .★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
Arie.84 - 17/02/2011 07:47 PM
#103

Quote:
Original Posted By act
sek ....aku melu oleh ra tp rung diwe pit??yen tuku pit (mtb) seng murah ki neng ndi?seng regane iso digoyang..
cb neng rukun makmur kang,tp ngajak knco sing wis langganan neng kono. . .ben oleh luwih murah. . .★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
roempoet - 17/02/2011 09:38 PM
#104

Quote:
Original Posted By Arie.84
kmungkinan ban daleme kegedean/keciliken kui.. cb di cek disik kang, rim tape e barang jik apik ra? trus stelane ruji jik apik ra? kurang atos kompane yo iso dadi penyebab. . . nek menurutku hal koyo ngono kui kudu ngerti kang. terutama pemakai mtb. . .★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

owh ngono kui to kang.. oke deh, sesuk tak cek e. tengkyu ilmune kang \) shakehand
pemakai mtb rung enek 2 sasi iki, rung ngerti opo2 ttg pit iki. sing penting iso nggenjot & entuk kringet wes seneng D hammer:
nyamukmalam - 18/02/2011 12:43 AM
#105

lha aku duwe sepedane tapi lagi ra nang solo \(
pamit sek weh \(
f4rrid - 18/02/2011 07:58 AM
#106

★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
thumbup:
alibenhamed - 18/02/2011 08:19 AM
#107

nang kontrakan ono humber... nang omah ono raliegh karo gazzele...
mangkrak kabeh T_T
ragesquad - 18/02/2011 08:42 AM
#108

Quote:
Original Posted By roempoet
nyervis mtb neng ndi yo gan?
ban-ku tak tambal bola-bali tetep ae bocor terus hammer: \(

ganti rims kro ban njero uwis kang,. nek ak neng rukun makmur sih,. opo neng pajang wetan STIES (solo bussines school)
Quote:
Original Posted By aLLmanXD
lha...
mbiyen senengane nek pit2an ng stasiun, ngenteni sepor liwat...
jamane sma yo gawene seh pit-pitan mangkat muleh...

saiki nk pit2an mung nk mangkat jumatan ng mesjid pln purwosari kono...

yo brarti isoh tho? ramasalah pit-e opowae penting koskas hehehe
Quote:
Original Posted By act
sek ....aku melu oleh ra tp rung diwe pit??yen tuku pit (mtb) seng murah ki neng ndi?seng regane iso digoyang..

ak kae neng rukun makmur tak bandingke kro rodalink kro kartosuronan kro nggon web barang kacek 100ewunan... hehehe sing lumayan tak saranke poly monarch 1.0 regane 1,5 frame alloy, shimano tourney, fork sekok suntour.. is mayan kui nggo MTBnan hehe
Quote:
Original Posted By nyamukmalam
lha aku duwe sepedane tapi lagi ra nang solo \(
pamit sek weh \(

wah..capedes yois,. mabur kang ngakaks ngakaks ngakaks
Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou
pakdhe2 balunge atos je. nohope:
eneg sing tau gowes adoh single rag yo?Bagi2 tips dong siul:
★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]

ak yo mentok jembatan bacem og...malus suk nek wisuda nadzar-e nek ra karangpandan yo sukoharjo kutho wkwkwkwkwkD
Quote:
Original Posted By alibenhamed
nang kontrakan ono humber... nang omah ono raliegh karo gazzele...
mangkrak kabeh T_T

brarti isoh mangkat tho? hehehehe tak list lho ya...D
ableh8788 - 18/02/2011 09:34 AM
#109

wah seru juga gan
tp domisili ane klaten me gmn??
Arie.84 - 18/02/2011 12:53 PM
#110

Quote:
Original Posted By Monkey.D.Clou


pakdhe2 balunge atos je. nohope:
eneg sing tau gowes adoh single rag yo?Bagi2 tips dong siul:

Solo-Jogja-Bantul 96km pernah, Solo-TW PP total 90km pernah, Solo-Kemuning PP 72km pernah, wis iso dianggep adoh rung kui?★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]
CDblank - 18/02/2011 01:20 PM
#111

Quote:
Original Posted By ragesquad
ganti rims kro ban njero uwis kang,. nek ak neng rukun makmur sih,. opo neng pajang wetan STIES (solo bussines school)

yo brarti isoh tho? ramasalah pit-e opowae penting koskas hehehe

ak kae neng rukun makmur tak bandingke kro rodalink kro kartosuronan kro nggon web barang kacek 100ewunan... hehehe sing lumayan tak saranke poly monarch 1.0 regane 1,5 frame alloy, shimano tourney, fork sekok suntour.. is mayan kui nggo MTBnan hehe

wah..capedes yois,. mabur kang ngakaks ngakaks ngakaks

ak yo mentok jembatan bacem og...malus suk nek wisuda nadzar-e nek ra karangpandan yo sukoharjo kutho wkwkwkwkwkD

brarti isoh mangkat tho? hehehehe tak list lho ya...D


neng karangpandan tak kancani o
act - 18/02/2011 06:50 PM
#112

Quote:
Original Posted By Arie.84
cb neng rukun makmur kang,tp ngajak knco sing wis langganan neng kono. . .ben oleh luwih murah. . .★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]


wah,,kudu nggowo kanca to?yen ora pye?


Quote:
Original Posted By ragesquad


ak kae neng rukun makmur tak bandingke kro rodalink kro kartosuronan kro nggon web barang kacek 100ewunan... hehehe sing lumayan tak saranke poly monarch 1.0 regane 1,5 frame alloy, shimano tourney, fork sekok suntour.. is mayan kui nggo MTBnan hehe


neng web monarch 3.0 = 1.5
seng 1.0 = 1.75

yen UNITED AVALANCHE/miami apik ra?
kaCalm - 18/02/2011 07:07 PM
#113

nunut nimbrung kang, kula nggih seneng pit-pitan, nanging mung cerak-cerak omah thok malu
gogone64 - 18/02/2011 08:22 PM
#114

ono sing mudeng servisne sadel pit kebo sak liane neng pasar tosuro mbi pasar gawok po rak masGan??
gogone64 - 18/02/2011 08:25 PM
#115

Quote:
Original Posted By alibenhamed
nang kontrakan ono humber... nang omah ono raliegh karo gazzele...
mangkrak kabeh T_T





wahh eman2 kuii yen ga drawatii,,
woyojoss - 18/02/2011 10:56 PM
#116

aku melu yo gan
alibenhamed - 18/02/2011 11:41 PM
#117

Quote:
Original Posted By ragesquad
ganti rims kro ban njero uwis kang,. nek ak neng rukun makmur sih,. opo neng pajang wetan STIES (solo bussines school)

yo brarti isoh tho? ramasalah pit-e opowae penting koskas hehehe

ak kae neng rukun makmur tak bandingke kro rodalink kro kartosuronan kro nggon web barang kacek 100ewunan... hehehe sing lumayan tak saranke poly monarch 1.0 regane 1,5 frame alloy, shimano tourney, fork sekok suntour.. is mayan kui nggo MTBnan hehe

wah..capedes yois,. mabur kang ngakaks ngakaks ngakaks

ak yo mentok jembatan bacem og...malus suk nek wisuda nadzar-e nek ra karangpandan yo sukoharjo kutho wkwkwkwkwkD

brarti isoh mangkat tho? hehehehe tak list lho ya...D

lha po rep nuntun... po meneh jam 10 ku pul koros...
Quote:
Original Posted By gogone64
wahh eman2 kuii yen ga drawatii,,

nek ngrawat lumyan je biayane...
ragesquad - 19/02/2011 06:42 AM
#118

Quote:
Original Posted By CDblank
neng karangpandan tak kancani o

hehehe.. nohope: ak nubi og kang hahaha..capedes ngakaks
Quote:
Original Posted By act
wah,,kudu nggowo kanca to?yen ora pye?




neng web monarch 3.0 = 1.5
seng 1.0 = 1.75

yen UNITED AVALANCHE/miami apik ra?

weleh salah ketik ak,. maksudku monarch 3.0 kui 1,5 sing tak maksud yo 3.0 dudu 1.0 maaphammer: malus
---Avalanche :
Frame :MTB. 26" Alloy 400 MM intergrated
Fork :Zoom, Susp. fork 26"
C/Wheel :Shimano FC-M151
Brk :Alloy V-Brake
F/Derail :Shimano FD-C051
R/Derail :Shimano RD-TX51
SFT/LVR :Shimano ST-EF60, Alloy Shifter 21 Speeds
RIM :Alloy 26"
F/Wheel :Shimano MF-TZ31
---Miami XC-02 :
Frame : MTB 26" x 400 mm Steel
Fork : Zoom Suspension 26"
Brake F/R : Steel V-Brake
F/Derail : Shimano FD-C051
R/Derail : Shimano RD-TX51
SFT/LVR : Shimano SL-RS43-7
Wheel Set : Alloy 26"
Free Wheel : Shimano MF-TZ31 14-34T
apik avalanche kan,. frame alloy, shifter altus, fork zoom, nek dibandingke monarch, frame alloy, shifter tourney (ngisore altus), fork suntour (nduwure zoom) bingung yo? wkekekekek... podho... penake sing endi yo...bingungs amazed: capedes ngakaks
Quote:
Original Posted By kaCalm
nunut nimbrung kang, kula nggih seneng pit-pitan, nanging mung cerak-cerak omah thok malu

Quote:
Original Posted By woyojoss
aku melu yo gan

oke kang,.tak list yo... sesuk minggu teko lho., liat pekiwan
Quote:
Original Posted By gogone64
ono sing mudeng servisne sadel pit kebo sak liane neng pasar tosuro mbi pasar gawok po rak masGan??

neng tugu boto ngalorrrr... terus ngarep pos polisi, opo nek gelem adoh neng sak durunge prapatan delanggu kie=wo dalan ono toko sepeda,. sedel lanan/ wedok ono kabeh..

Quote:
Original Posted By alibenhamed
lha po rep nuntun... po meneh jam 10 ku pul koros...

nek ngrawat lumyan je biayane...

hammer: disunggi wae kang hehehengakaks
muhamadlo - 19/02/2011 06:46 AM
#119

Bos besok kumpul dimana jam berapa?
ragesquad - 19/02/2011 07:38 AM
#120

Quote:
Original Posted By muhamadlo
Bos besok kumpul dimana jam berapa?


bawah baliho cl*ss mild sandinge gower sriwedari bro,. jam 06.30 tp ak standby jam 06.00
Page 6 of 311 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > ★ ★ ★ KOSKAS SOLO ★ ★ ★ seng seneng pit2an mlebu rene [no junk]