Help, Tips & Tutorial
Home > LOEKELOE > MUSIC > Help, Tips & Tutorial > Ableton Live Group
Total Views: 101472 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 328 of 328 | ‹ First  < 323 324 325 326 327 328

crystalmsc - 13/10/2012 01:23 AM
#6541

Quote:
Original Posted By anung524
numpang share disini ah.. biar up terus.. heheheh..

Groovy Mechanics - FYA

semangat buat Kang Wiwied dan Kang Gizky yang lagi pada spinning their s#17 di BANDUNG!!

Gizky Harry....Elevation....we love you, muah2 kisss
peyangFL - 13/10/2012 02:34 AM
#6542

Quote:
Original Posted By crystalmsc
Gizky Harry....Elevation....we love you, muah2 kisss

aku juga lope lope lope lope
kucingtertembak - 13/10/2012 03:04 AM
#6543

link donlotnya ada ga buat win 7?
Mardial - 13/10/2012 06:59 AM
#6544

Quote:
Original Posted By kucingtertembak
link donlotnya ada ga buat win 7?


link download apa bro? Ableton?
qorianisme - 13/10/2012 11:47 PM
#6545

Quote:
Original Posted By kucingtertembak
link donlotnya ada ga buat win 7?

disini gan.. gratis kenyot
http://www.ableton.com/free-trial


kucingtertembak - 14/10/2012 10:53 PM
#6546

Quote:
Original Posted By qorianisme
disini gan.. gratis kenyot
http://www.ableton.com/free-trial


cracknya skalian atuh kang
britisha - 16/10/2012 12:29 AM
#6547

agan2 suhu2 LIVE
mau tanya, kebetulan ane baru gunain ableton 4bln lalu. dan baru ketemu trit ini 1minggu kemarin.

mau tanya kalo laptop yg di pakai untuk ableton ini harus sebersih apa ya?
maksudnya supaya ga mengganggu performance ableton ini.
ane udah baca2 di pej1 tapi masih ngerasa ada yg kurang (ane kurang ngeh maksudnya) untuk di mac agan2 suhu isinya apa aja ya selain daw,vst,tracklist,loops dll yg ga berhubungan dengan ableton ini.

maaf kalo pertanyaannya agak nubi nih.
mau niat belajar sama suhu2 disini, ijin gabung ya
Mardial - 17/10/2012 06:36 PM
#6548

Quote:
Original Posted By britisha
agan2 suhu2 LIVE
mau tanya, kebetulan ane baru gunain ableton 4bln lalu. dan baru ketemu trit ini 1minggu kemarin.

mau tanya kalo laptop yg di pakai untuk ableton ini harus sebersih apa ya?
maksudnya supaya ga mengganggu performance ableton ini.
ane udah baca2 di pej1 tapi masih ngerasa ada yg kurang (ane kurang ngeh maksudnya) untuk di mac agan2 suhu isinya apa aja ya selain daw,vst,tracklist,loops dll yg ga berhubungan dengan ableton ini.

maaf kalo pertanyaannya agak nubi nih.
mau niat belajar sama suhu2 disini, ijin gabung ya


ane kopas dari official webnya ableton. mungkin bisa ditaro di page one

The installation size of the boxed version of Ableton Suite 8 is 48 GB. The downloadable version requires 4.6 GB of hard drive space.

Mac: 1.8 GHz G4/G5 or faster (Intel® Mac recommended), 2 GB RAM (4 GB recommended, if supported by your computer), Mac OS X 10.4.11 (10.5 or later recommended), DVD-ROM drive

Windows: 2 GHz Pentium® 4 or Celeron® compatible CPU or faster (multicore CPU recommended), 2 GB RAM (4 GB recommended on Windows Vista and Windows 7), Windows XP (home or Pro), Windows Vista or Windows 7, sound card (ASIO driver support recommended), DVD-ROM drive, QuickTime recommended

ada tips dari jksuperstar di http://electro-music.com

1.) PLENTY of COOLING. If the laptop you ultimately choose runs hot, get EXTRA COOLING. I can't stress this. If you're laptop runs hot, it will slow the processor down, and will definitely shorten the life of it. ANd if it slows down during a show, do you really want drop outs in your live set?

2.) 1GB of RAM. 2GB if you can afford it and will be running lots of samples. THe more you can run in "RAM" mode, the less the system has to make accesses to slower components like disk drives, and the less work it takes to play those samples...so ultimately, it does save CPU %, but can also improve latency and system responsiveness.

3.) Try your damndest (sp?) to get a laptop that has a video system with it's own RAM. Many of the latest offerings with hyper cache, etc, can act like a hybrid dedicated RAM/system RAM. These aren't that bad(it's what my system uses), but definitely avoid systems that have only shared RAM. This means the video card uses your system RAM and that means VERY poor performance, regardless of how fast your processor is.

4.) When you first get it, create a new hardware profile, and disable EVERYTHING that's not in use during audio sessions. You'll have to reboot & choose this mde when making music, vs. web surfing and game playing, but it's worth it. Things to disable are ethernet and wireless, extra usb/IEEE1394, harddrives, onboard sound, and anything else like security and other software packages that aren't needed to make music. Absolutely turn off any anti-virus for this profile. It reduces IRQs, and releases your CPU & OS from stopping to check on these functions even when they aren't used.

5.) Try for a dual core. It's the future, and most apps, including ableton (this fall), will be re-coded to take advantage of them. This probably will land you in the 1.8 - 2.5 GHz category. PLENTY of power for the app and lots of VSTs.

6.) Last but not least - Install FSAutoStart (google it), learn how to use it, and always run it before doing your live session. This utility allows you to turn off certain software, drivers, and system utilities while your program runs. THen will restart them after your done, if you so desire. Which frees memory and allows more CPU cycles to do what you want them to do (make music). One BIG thing I turn off is explorer -- you'll loose your desktop and nice clock and "start" button, temporarily, but you'll gain 36MB of memory, and one of M$'s biggest CPU hogs. You can have FSautostart do this, or try it right now for yourself -- CTRL-ALT-DEL, Task Manager >- Processes, then right-click and stop the explorer process. You can CTRL-ALT-DEL, Task Manager, and at the bottom of "applications" tab, you can start a New Task... and type explorer to bring it back.
Mardial - 18/10/2012 01:13 AM
#6549

numpang ya gan
[youtube]frIFLfdMP2U[/youtube]
bebenshobani - 19/10/2012 12:54 AM
#6550

gan ane pengen dapetin software ableton ini tapi jangan yg trial, dimana ya bisa dapetinnya na? kalo engga ya misalnya ada agan2 yg jual bisa pm ane, entar ane beli. ane serius nih gan
qorianisme - 19/10/2012 05:56 PM
#6551

Quote:
Original Posted By kucingtertembak
kracknya skalian atuh kang


pake aja yang ada gan, ane pake trial gan, dan juga berdoa ntar ableh kasih lisensi gratis lagi*kebetulan ane dapet beberapa bulan lalu, 600mb gan donlotnya.

Quote:
Original Posted By bebenshobani
gan ane pengen dapetin software ableton ini tapi jangan yg trial, dimana ya bisa dapetinnya na? kalo engga ya misalnya ada agan2 yg jual bisa pm ane, entar ane beli. ane serius nih gan



di google banyak yang versi hemat gan, selamat berburu. \)
Page 328 of 328 | ‹ First  < 323 324 325 326 327 328
Home > LOEKELOE > MUSIC > Help, Tips & Tutorial > Ableton Live Group