Manado
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > ☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠
Total Views: 20827 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 161 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

Ztrekel_065 - 15/03/2011 10:06 AM
#21

Quote:
Original Posted By 1107023
addoh kasiang...torang pe om calon RL ini katu....
memang bagitu dorang di datakom om....
tuhari kita PKL di situ lei pas masih skull....zwt..... bukan kadang²...mar sering ja beking pastiu...zzzzz

mads

om ada psg situ dang...
pantasan...pasti om so tau dia pe isi kantor na....

ada qta pe tamang lagi pas waktu mo pasang sadiki2 drng tlp...
pas ada pengaduan drng pe lama mo datang...
dia langsung kase putus noh.....kasiang.jo
mo jadi besar sto tre mar pelayanan nda memuaskan...☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠
Quote:
Original Posted By gpzpunkx
napa kita se pinjam piso tikang marah
☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠



minjo torang pi se abis pa dorang marah


jgn kasiang om...
sabar ☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠

mai...ba lapor npwp kalu nda ada tangungan...
rupa beking lelah di jalan....
duduk langsung ☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠ ulang....
Nhckie69 - 15/03/2011 11:03 AM
#22

halaaahh,,, keo*e...

dapa maitua kong p bgittu sxxxxxxxxxxxxxxx
masih pagi so bekeng nae darah....

FU*KKKK
sulangi - 16/03/2011 09:21 AM
#23

yesss.....

milan nda lolos
inter lolos ke perempat final UCL

eh bukang kemarahan kote itu kang D
sowwrry... D
ekhay - 16/03/2011 11:52 AM
#24

Quote:
Original Posted By Ztrekel_065
semalam baku dapa deng tamang...
minta doi pulsa....
kase akang...
trus minta doi rokok...
kase akang...
doi sisa rokok nda kase pulang... mad:
so kase daging mau jantung nohope:


Kase jo 1x deng tu hati,limpa,paru2 + dp pala2 ngakak

Kalu blum puas isi jo di parigi ngakak☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠
Ztrekel_065 - 16/03/2011 01:44 PM
#25

Quote:
Original Posted By ekhay
Kase jo 1x deng tu hati,limpa,paru2 + dp pala2 ngakak

Kalu blum puas isi jo di parigi ngakak☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠

so keterlaluan komang itu dia om....

kage pasiar pa om koang dapa mutilasi D D
scotlandyard - 24/03/2011 11:26 PM
#26

wooiii samuailoveindonesia

numpang marah ne.....

pemai le ni malam pe dingin skaliiihammer:

musti bage cap tikus atou cendols supaya bole mo hangat le ni bodi...hhaaahhaaahaa Peace:Peace:
Ztrekel_065 - 24/03/2011 11:33 PM
#27

Quote:
Original Posted By scotlandyard
wooiii samuailoveindonesia

numpang marah ne.....

pemai le ni malam pe dingin skaliiihammer:

musti bage cap tikus atou cendols supaya bole mo hangat le ni bodi...hhaaahhaaahaa Peace:Peace:

maksud

bingung: juga nie....

mo ba beer: mamake mad:
hrp.kreasindo - 24/03/2011 11:33 PM
#28

Quote:
Original Posted By Ztrekel_065

so keterlaluan komang itu dia om....

kage pasiar pa om koang dapa mutilasi D D


Nyanda do cuma da beking ciri panggal2 ngakak☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠
scotlandyard - 25/03/2011 07:06 AM
#29

Quote:
Original Posted By Ztrekel_065
maksud

bingung: juga nie....

mo ba beer: mamake mad:



aaddoohh kasiang coy....da mamake tu dingin lantaran nda ada ct.ngakaksPeace:
shashadelarocha - 25/03/2011 04:13 PM
#30

pukimak marah

kontol ngentot fuck:

lega DD
kuda.cuki.pendo - 26/03/2011 08:27 AM
#31

Quote:
Original Posted By shashadelarocha
pukimak marah

** SENSOR ** ** SENSOR ** fuck:

lega DD


om ini yg aslis ya..
kimak , mak mak...ngakak

fuck2: fuck: fuck3:

ilang duit ku pagi ini \( \( \(

lega...10 ribu ada ilang
scotlandyard - 27/03/2011 11:02 AM
#32

pemai laso le,....ada orang ba tuduh macam2....bole mampos jo tu orang itumarah

sampe bakudapa neng kita,,,kita mo sikat nengbatabig kwa....
amongena - 27/03/2011 10:46 PM
#33

wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,, pemai lei,, kuda meong,, anjrit,, bbangs****t, kuda cuki,,,,so suka mo bakuku ini dia , mar sayang posisi skrg di belakang komp. paspampres di tana abang ,,,mar tunggu jo kalo so pulang rumah ada ngana punya,,,,,

dia pikir torang babadiam kong se enaknya mo pandang enteng akang,,,wow,, ngana pe tai laso deng ngana,,,suka mo baku abis komang no, so telalu banya kita kumpul-kumpul ,,,,,,,,,,,wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,,,,setanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggg putarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,
Ztrekel_065 - 27/03/2011 11:03 PM
#34

Quote:
Original Posted By amongena
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,, pemai lei,, kuda meong,, anjrit,, bbangs****t, kuda cuki,,,,so suka mo bakuku ini dia , mar sayang posisi skrg di belakang komp. paspampres di tana abang ,,,mar tunggu jo kalo so pulang rumah ada ngana punya,,,,,

dia pikir torang babadiam kong se enaknya mo pandang enteng akang,,,wow,, ngana pe tai laso deng ngana,,,suka mo baku abis komang no, so telalu banya kita kumpul-kumpul ,,,,,,,,,,,wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,,,,setanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggg putarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,

wow ada apa om...
kalu bole bilang dia punya kronologis D D
GeTte - 29/03/2011 02:49 AM
#35

Quote:
Original Posted By amongena
wowwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,, pemai lei,, kuda meong,, anjrit,, bbangs****t, kuda cuki,,,,so suka mo bakuku ini dia , mar sayang posisi skrg di belakang komp. paspampres di tana abang ,,,mar tunggu jo kalo so pulang rumah ada ngana punya,,,,,

dia pikir torang babadiam kong se enaknya mo pandang enteng akang,,,wow,, ngana pe tai laso deng ngana,,,suka mo baku abis komang no, so telalu banya kita kumpul-kumpul ,,,,,,,,,,,wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,,,,,,,,setanggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg gggggggggggggggg putarrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,



pe banya skali do tu binatang da bilang di ataas... dari pada bilang2 lebe bae torang momasa jo tu hewan2 tu dia... D
nentautako - 29/03/2011 04:54 PM
#36

bampuki.... 1/2 thn bakaskus.... 1/2 thn bilang2 maligsit, justin bibir... baru skarang diauto banned.... kong kiapa di LOUNGE banyak kaskuser yg hina, plesetin itu tetangga ga dapa2 bannedddd...... deng kita pe klonengan pun ga pernah diautobanned. dimana kantor kaskus.... tamo tikang tu Momod yg pilih2 kasih....


marahmarahmarah
dmz.acl - 29/03/2011 06:54 PM
#37

hahahaha...kasiang eh kang qta...niat share tapi malah trit di hapus wkakakakaka....mungkin lebe bae qta kalu mo ba share sesuatu for reg laeng jo kang?padahal qta prioritaskan di RegMa yg kesulitan ba sedot di premium host...

mungkin depe cara qta mo share sdiki aneh mar karena cuma 1 tu acc jadi sistem rebutan tapi yah gitu deh, niat baik malah disalahartikan...


iloveindonesia
Ztrekel_065 - 29/03/2011 09:00 PM
#38

Quote:
Original Posted By dmz.acl
hahahaha...kasiang eh kang qta...niat share tapi malah trit di hapus wkakakakaka....mungkin lebe bae qta kalu mo ba share sesuatu for reg laeng jo kang?padahal qta prioritaskan di RegMa yg kesulitan ba sedot di premium host...

mungkin depe cara qta mo share sdiki aneh mar karena cuma 1 tu acc jadi sistem rebutan tapi yah gitu deh, niat baik malah disalahartikan...


iloveindonesia

huahahahah...bukan bgtu om....

kan ada tempat na om...kan nda harus buat tread D D

semuanya baca kok D D
robinho70 - 30/03/2011 02:48 PM
#39

kita ada ba langganan tv berbayar for ba uni liga italia,
pas bulan pertama kita so ndak bayar so dapa lock langsung. kita pikir so dapa lock, pasti itu bulan tagihan terakhir mo dapa tagih, ternyata dorang rekeng tu tagihan 3 bulan yang sisa sampe skarang, pada hal kita ndak pernah bau uni nih tv selama 3 bulan lantaran dapa lock hammer
Kurang ngajar skali, cari untung betul najis
aNdo'26 - 03/04/2011 02:15 AM
#40

adoh kasiang om Ztrekel thread apa le ini ?

hahahaha

memang tu binatang2 pe tampa sini?

kalo iyo, so boleh ba tambah jo ini kang...
Page 2 of 161 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > ☠ ☠ Lampiaskanlah kemarahan kamu di tread ini :army: :mad: ☠ ☠