Arsip Forum
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
Total Views: 2817 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 

DR2303 - 15/04/2011 03:41 PM
#81

lg ngerti ak gan..klo mau ksana lewat jalan wonosari y???
El_banditoz - 15/04/2011 03:42 PM
#82

Quote:
Original Posted By DR2303
lg ngerti ak gan..klo mau ksana lewat jalan wonosari y???


ngono yo keno dhab
bhabhey - 21/04/2011 06:24 PM
#83

aku kok ra tau mboron yo . .:matabelo
HerryMasafumi - 21/04/2011 06:32 PM
#84

gur ono 7 keluarga neng nggunung medheni...pas moco mak greng..mrinding...

takut
00ters - 21/04/2011 06:38 PM
#85

Quote:
Original Posted By HerryMasafumi
gur ono 7 keluarga neng nggunung medheni...pas moco mak greng..mrinding...

takut


sing tinggal nang kono do kendel kabeh ngono lho pMisteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
HerryMasafumi - 21/04/2011 07:08 PM
#86

Quote:
Original Posted By 00ters
sing tinggal nang kono do kendel kabeh ngono lho pMisteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba


brarti nek stiap KK nduwe anak 2...salah 1 anak kudu urip neng njobo daerah deso kono..istilah kasar e minggat.. hammer:

wah sak tenane apik wi tetep njogo kepercayaan e...
adodira - 21/04/2011 07:31 PM
#87

weh asemik .. dadi penasaran aku, pengen ndono D
00ters - 21/04/2011 07:34 PM
#88

Quote:
Original Posted By HerryMasafumi


brarti nek stiap KK nduwe anak 2...salah 1 anak kudu urip neng njobo daerah deso kono..istilah kasar e minggat.. hammer:

wah sak tenane apik wi tetep njogo kepercayaan e...


anggere anake durung dadi KK koyone gpp ...

nek wis dadi KK lagi...

meh nggenepi...opo lungo ___ ngacir:Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
HerryMasafumi - 21/04/2011 07:38 PM
#89

Quote:
Original Posted By 00ters
anggere anake durung dadi KK koyone gpp ...

nek wis dadi KK lagi...

meh nggenepi...opo lungo ___ ngacir:Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba


oh begono...begono... hm hm..matur nuwun lho atas penjelasan e gan... D
n0wel - 21/04/2011 07:40 PM
#90

wah rasido mboking omah ning kono ki .D
pdhL kon pindah yo wegah .p
asep.succes - 21/04/2011 07:55 PM
#91

MISTIS..
takut
Noefn18 - 21/04/2011 08:51 PM
#92

Quote:
Original Posted By godeatgod
Kene ki lho,dab D

Spoiler for Peta Gunung Nglanggeran
Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba


mas nek nglwti ngrenehan tasih tebih mboten mas?? :matabelo
kejepitsilet - 21/04/2011 10:27 PM
#93

haku rono ra ketemu karo warga2 kui e...sing ono malah mudune mblasuk tekan pemukiman warga...adoh tnan karo pntu msuk prtma.. \(
Vladizlavs - 22/04/2011 01:19 AM
#94

sek tak karo ngopi le moco...dowo soale...Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
UcukHaryo - 18/06/2011 08:19 PM
#95

Quote:
Original Posted By diearga
Spoiler for gap
Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba


Spoiler for desa tlogo
Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba



adanya tanaman obat yang hanya tumbuh dikawasan Gunung yaitu Pohon Termas.


foto pohon termos e ono ra dab....? bingungs bingungs
jogjaunited - 18/06/2011 09:47 PM
#96

dolan rono yooo
mond.ryu - 18/06/2011 10:40 PM
#97

wah isuh punah kuwi ora yo??
gila:
ISOS_7 - 18/06/2011 11:19 PM
#98

wah dusune wingit tenan yo?tapi yo kepercayaan sih nek kui turun temurun KK7.
fight.for.rice - 19/06/2011 01:46 AM
#99

Quote:
Original Posted By faizperjuangan
Wah...aku wingi bar pit2an neng kono D

[spoile=dolan] Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba [/spoiler]


wogh rangejak2 pak guru
discorebel - 19/06/2011 05:07 AM
#100

aku wis tau mbrono, jebul apik tenan nek wis teko puncak DMisteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
Page 5 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba