Arsip Forum
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
Total Views: 2817 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 

hush gilaa - 19/06/2011 08:45 AM
#101

walik dulu ya kang D
rizki.yudi.A - 19/06/2011 01:14 PM
#102

wah jadi penasaran ane Gan, bsok lah kapan2 aku diantarkan kesana yah Gan!!!
hikmawan12 - 19/06/2011 01:25 PM
#103

isek aktip ra gunung'e..??? malu:
randevouz77 - 19/06/2011 01:25 PM
#104

Wew takutMisteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
den.iroel - 19/06/2011 02:35 PM
#105

Quote:
Original Posted By faizperjuangan
Wah...aku wingi bar pit2an neng kono D

[spoile=dolan] Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba [/spoiler]


wis do tekan kono jebule..... beer:
gandhingakak - 19/06/2011 02:55 PM
#106

wah dadine kuwi wes turn temurun seko sesepuh takuts
Shempron - 19/06/2011 05:29 PM
#107

wah ra kuat aku nek kon munggah gunung meneh kagets:
chhayo - 20/06/2011 10:09 PM
#108

Wah ternyata ono mitos'e barang to?? ;)
tumeng - 21/06/2011 11:16 AM
#109

jossssss
didi87 - 21/06/2011 11:44 AM
#110

lha kok jenenge desone podo jenenge desoku masdab..
nek gonku jenenge Tlogo Madirdo, Prambanan..
kakang adi ketoke.. ngakak
SepatuDragonfly - 21/06/2011 12:09 PM
#111

Kapan-kapan cek TKP ah ________ngacir:







Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
Shempron - 21/06/2011 02:34 PM
#112

nyimak sikik kang malu: , karo ngenteni listrik murup
hikmawan12 - 21/06/2011 02:38 PM
#113

Quote:
Original Posted By Shempron
nyimak sikik kang malu: , karo ngenteni listrik murup


daerah ngendi kang sek mati listrike..??? amazed:
sak iki koq kerep mati yo listrike neng daerah jogja khususe bantul... nohope:
chruizce6 - 21/06/2011 03:14 PM
#114

Quote:
Original Posted By hikmawan12
daerah ngendi kang sek mati listrike..??? amazed:
sak iki koq kerep mati yo listrike neng daerah jogja khususe bantul... nohope:


hu um kerep... capedes
iseng_aja - 21/06/2011 03:17 PM
#115

Quote:
Original Posted By chruizce6
hu um kerep... capedes


dek kemis bali sko paris,spanjang jln padam listrik thumbup:
smalem pulang gawe yo padam thumbup:



selanjutnya,kpn lagi? nohope:
chruizce6 - 21/06/2011 03:19 PM
#116

Quote:
Original Posted By iseng_aja
dek kemis bali sko paris,spanjang jln padam listrik thumbup:
smalem pulang gawe yo padam thumbup:



selanjutnya,kpn lagi? nohope:


mengko bengi ketok e gan ngakaks

sabar ea kk berdukas
kalituntang - 21/06/2011 03:58 PM
#117

wah, perlu cek tekapeh ki..ngacir2
batacendolgosok - 21/06/2011 04:02 PM
#118

Quote:
Original Posted By kalituntang
wah, perlu cek tekapeh ki..ngacir2

ditunggu FR nya :requestMisteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
djampz - 21/06/2011 04:14 PM
#119

koyone mbiyen wes tau di close yo o
MaCiCoL - 07/08/2011 11:41 PM
#120

takut


kkoyo sek ning indosiar kaeeeeeeee hammer

medeniiiiiii lekkkkkkk takut
Page 6 of 8 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 > 
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba