Arsip Forum
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba
Total Views: 2817 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 8 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 > 

MaCiCoL - 07/08/2011 11:42 PM
#121

Quote:
Original Posted By djampz
koyone mbiyen wes tau di close yo o


woghhhhhh... nek iki tep weruh tenan...

:matabelo
yogya525 - 09/08/2011 12:20 AM
#122

Quote:
Original Posted By faizperjuangan
Wah...aku wingi bar pit2an neng kono D

[spoile=dolan] Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba [/spoiler]


ngaskus sekaligus bikin sehat D
Javan Warrior - 09/08/2011 12:53 PM
#123

nang tipi kae yo ono suku nang kalimantan sing KK ne mung 22, ha nek mengko punjul seko 22, KK sing paling tuwo kon ngalih seko desone kono ... wahahaha unik yo gan???
huaasssuuuu - 09/08/2011 01:19 PM
#124

woohhh tanah e 2 hektar...
mx150 - 09/08/2011 01:20 PM
#125

baru tau ak..
brarti anak2nya kudu keluar nek wis nikah..
yogya525 - 09/08/2011 03:11 PM
#126

Quote:
Original Posted By KimHeeRie
wes bar moco,.,.
-
nek trus luwih seko 7kk trus piye kui,..,


kok isa ndak nambah nambah jumlahnya..? bingung
calonaktuaris - 14/08/2011 06:22 AM
#127

wohh...mistis sekali kie... :matabelo
ApunXBoyZ - 14/08/2011 10:27 AM
#128

owhh daerah pathuk yo kang?
ngerti aq daerah gunung nglanggran kuwi army:
dwikiwikwik - 14/08/2011 11:35 AM
#129

edan serem tenan tapi nice infonya gan
ndrenk - 14/08/2011 11:53 AM
#130

wah..
wes dho sepuh yo KK ne
mantabz ki iso njogo tradisi
raelkeenan - 14/08/2011 12:28 PM
#131

Aku tau munggah tekan puncak Nglanggeran ning ra ngerti dalan arep neng deso kuwi je... malus
danaucha - 14/08/2011 12:35 PM
#132

takut gan
visuality - 14/08/2011 02:03 PM
#133

iki yen merapi ki, deso gerpasang
HitamHijau - 14/08/2011 02:07 PM
#134

Quote:
Original Posted By igoor
wow serem yoh takut


hooe ki takut
KnowYou - 14/08/2011 02:20 PM
#135

nyari makannya piye?angel ora bingungs
die199 - 18/08/2011 11:29 PM
#136

aku wes tau tkan puncak e dab malus

tpi blusukan dalane, gek motorku mung tak selehke neng kebon hammer:
reztherry82 - 19/08/2011 12:07 AM
#137

rung tau merono je \(
mx150 - 19/08/2011 12:14 AM
#138

baru tau ak..
:matabelo
nek pny anak cowo nikahnya ga blh dsana y..
MieSedap - 19/08/2011 02:01 AM
#139

aku sing wong patuk malah jarang dolan mrono malu:
lha piye arep dolan wong saiki melancong neng batam hammer:
Muselink - 19/08/2011 09:31 AM
#140

dadi ky THE LUCKY 7 noo gan
Page 7 of 8 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 > 
Home > CASCISCUS > WELCOME TO KASKUS > Arsip Forum > Misteri 7 KK dipuncak Gunung Api Purba