Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Parikan gan, sumonggo di ramekake nggih?
Total Views: 22976 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 118 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

amakuzalek - 12/04/2011 09:45 AM
#21

pitik malik sobo kebon nanas opo hayoo
modot_82 - 12/04/2011 10:21 AM
#22

tuku es neng RRI, mas TS sampeyan teng pundi ngacir:
.nueseason. - 12/04/2011 10:42 AM
#23

mangan sosis rasane asen,mbak e manis ra due isen D
modot_82 - 12/04/2011 10:50 AM
#24

manuk derkuku pengen k.a.w.i.n, nduwurku yo ra duwe isin D
.nueseason. - 12/04/2011 10:56 AM
#25

jangan wayu di pangan dwe, duwur ku lemu d sate wae D
Gursel - 12/04/2011 11:07 AM
#26

Cagak ting di tutuk mak ting.. nek ra mak ting dudu cagak ting D
.nueseason. - 12/04/2011 11:24 AM
#27

mangan pecel karo gereh,utek kesel dinggo semeleh o
Gursel - 12/04/2011 11:52 AM
#28

pecel gereh iwak lele.. turu semeleh ilang kesele D
.nueseason. - 12/04/2011 12:09 PM
#29

bali muleh langsung ngligo, weteng ngeleh tombone sego o
legox - 12/04/2011 12:48 PM
#30
mplabyar objccts
Kepang dieneng2 suket dientul2
Nengkrang ra keneng2 uwes mplebu emoh ucul D
CDblank - 12/04/2011 01:45 PM
#31

Quote:
Original Posted By modot_82
manuk derkuku pengen k.a.w.i.n, nduwurku yo ra duwe isin D


Quote:
Original Posted By .nueseason.
jangan wayu di pangan dwe, duwur ku lemu d sate wae D


jemek-jemek gula jowo, aja ngenyek padha konco ngacir:
modot_82 - 12/04/2011 02:11 PM
#32

Quote:
Original Posted By CDblank
jemek-jemek gula jowo, aja ngenyek padha konco ngacir:


tuku susu nggone si jack, ora nesu mung gojek D
.nueseason. - 12/04/2011 03:21 PM
#33

Quote:
Original Posted By CDblank
jemek-jemek gula jowo, aja ngenyek padha konco ngacir:


Quote:
Original Posted By modot_82
tuku susu nggone si jack, ora nesu mung gojek D


nang pasar nongko tuku sukun,karo konco kudu rukun o
hanung_ceneel - 12/04/2011 03:26 PM
#34

Quote:
Original Posted By .nueseason.
nang pasar nongko tuku sukun,karo konco kudu rukun o


pasar nongko ngetan sitik, yen rung bolo kenalan disik hammer: D
.nueseason. - 12/04/2011 03:29 PM
#35

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
pasar nongko ngetan sitik, yen rung bolo kenalan disik hammer: D


menyang dalan ktm sate kere, ameh kenalan bingung carane o
modot_82 - 12/04/2011 09:39 PM
#36

Quote:
Original Posted By .nueseason.
menyang dalan ktm sate kere, ameh kenalan bingung carane o


masjid agung cedhak pasar klewer, nek bingung mengko tak jewer p
CDblank - 12/04/2011 10:00 PM
#37

Quote:
Original Posted By modot_82
masjid agung cedhak pasar klewer, nek bingung mengko tak jewer p

kopi bubuk tanpa gula, Aja ngamuk enggal tuwa think:



Parikan gan, sumonggo di ramekake nggih?
modot_82 - 12/04/2011 10:04 PM
#38

Quote:
Original Posted By CDblank
kopi bubuk tanpa gula, Aja ngamuk enggal tuwa think:



Parikan gan, sumonggo di ramekake nggih?


gula jawa seko klopo, nek wes tuwa ndang tobat o o
modot_82 - 12/04/2011 10:05 PM
#39

ono bule dadi tukang post, jebul e dopost nohope:
nueseason - 13/04/2011 09:13 AM
#40

Quote:
Original Posted By modot_82
ono bule dadi tukang post, jebul e dopost nohope:


potong plontos karo jengking,ra po2 dopos sing penting posting p
Page 2 of 118 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Parikan gan, sumonggo di ramekake nggih?