MUSIC
Home > LOEKELOE > MUSIC > ~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure
Total Views: 195627 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 80 of 424 | ‹ First  < 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >  Last ›

cokii - 13/06/2011 05:37 PM
#1581

Quote:
Original Posted By arkadius
Selamat sore Post-rocker Kaskus, kami mengundang agan-agan utk hadir di DECORA, UTBBYS New Singles Showcase. Sabtu, 18 Juni 2011 di Mary Jane Studio, Ruko Villa Delima No.27, Karang Tengah Raya, Lebak Bulus, berikut isi thread-nya: https://www.kaskus.co.id/showthread.php?p=446867816#post446867816

Spoiler for DECORA
kakophonie & Loud for Goodness Records proudly present
[B][SIZE="5"]DECORA adalah acara non-profit kecil-kecilan yang digagas oleh Kakophonie dan Loud For Goodness, acara ini terbilang under-rated namun keeratan/keintiman antar sesama penikmat musik asik adalah alasan utama Decora terbentuk.[/SIZE][/B]

~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

Sabtu, 18 Juni 2011,
Mary Jane Studio, Ruko Villa Delima No.27,
Karang Tengah Raya, Lebak Bulus
starts : 18.00 - 23.00
FREE ENTRY


UNDER THE BIG BRIGHT YELLOW SUN
http://www.myspace.com/underthebigbrightyellowsun

ARCARSENAL
http://www.facebook.com/pages/ArcArsenal/136277216423575

MATAHARIBISU
http://www.myspace.com/mataharibisu

RAGAK
http://www.myspace.com/ragak

BRIGHTLIGHTS
http://www.myspace.com/thebrightlightstunes



RSVP
http://www.facebook.com/event.php?eid=207078796000201

[SPOILER=MARYJANESTUDIO]~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

KAKOPHONIE
Facebook Group
http://www.facebook.com/group.php?gid=156206441071828&ref=ts
Twitter
www.twitter.com/kakophonieJKT

LOUD FOR GOODNESS
Facebook Group
http://www.facebook.com/group.php?gid=147977345246140
Twitter
http://twitter.com/LOUDFORGOODNESS[/SPOILER]

ditunggu kehadirannya ya gan, terima kasih. Yb



wah deket rumah.. ane usahain dtg deh.. ngacir:
rishdie - 13/06/2011 07:01 PM
#1582

Quote:
Original Posted By RadioInMyHead


dateng yuk, qi!


nyook, siapin penyambutan buat gw yak D

Quote:
Original Posted By Sasha.Grey

gw kog gk diajak sihh..??? ~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure[/COLOR][/SIZE]

~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure


ngambek ga diajak\)b

Quote:
Original Posted By fantasica77
rain: asiiik KAKOPHONIE bikin acara lagi, hadir ah, agan2 disini ada yg mw hadir ?


tuh udah banyak yg pada mau dtg di atas
rishdie - 14/06/2011 01:08 AM
#1583

Kovlo – Hey Mom, where’s Timbuktu? (2011)

Quote:
~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

Post-Rock / Instrumental / Switzerland

KOVLO “Hey Mom, where’s Timbuktu?” [ Camper records (2011) ]. KOVLO, with the release of their first two records, “A new position for the second degree burnt” (2005) and “I’m so happy on this boat” (2007/2008) became one of the most interesting and acclaimed european post-rock and instrumental rock bands.

The sound of the band moves between quite, intimate and mysterious soundscapes, and hypnotic, furious and violent noise explosions, in the tradition of bands like [ Mogwai ] ~ [ GYBE! ] ~ [ Shellac ] ~ [ Isis ] ~ [ Explosion in the sky ] and [ Sigur Ros ]. KOVLO’s second record, “I’m so happy on this boat” was artistically produced by Rob Ellis (producer and musician of [ PJ Harvey ] and Marianne Faihfull, collaborator of [ Placebo ] ~ [ Laika ] ~ [ Swell ] and others, and has been critically acclaimed worldwide.

KOVLO toured all over Europe (Switzerland, Italy, Germany, Netherlands, Denmark). As it happens with most post-rock bands, the live experience is essential to discover and enjoy the music of KOVLO. During their live shows, KOVLO are able to express at the best the tension and power of their sound, with its psychedelic and hypnotic soundscapes. “Hey Mom, where’s Timbuktu?” is KOVLO’s best record so far. It’s a summa of their sound, and a personal and original synthesis of many post-rock and instrumental rock sounds of music history.

It moves between romance and anger, hope and despair, creating a melancholic and anxious soundtrack for the contemporary world crisis. Every song is a particular musical movement. The six movements become the stages of a unique journey that gives the chance to explore the inner and the outer world through music.

The title evokes the scene of a child who, by looking at a globe or by reading an atlas, remains fascinated and afraid of some places (the titles of the tracks) drawn on the world map: Hebron (Palestine), Oaxaca (Mexico), Rovaniemi (Finland), Qujing (China), Blenheim (Australia) Angkor Wat (Cambodia). Music, like the fantasy of a child, opens a landscape of dreams and nightmares that lives at the end of the world and in the depth of our consciousness.

TheSirensSound

[CODE]https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=449381606&postcount=4348[/CODE]
L3v - 14/06/2011 08:33 AM
#1584

Quote:
Original Posted By RadioInMyHead
duuhh, rumah kamu bukannya jauh ya di Amerika sana, sayang? mahos
yaudah aja yuk, nanti aku jembut deh..tp dapet plus plus ya o


kagets:

indra mau dijem*ut, takut

Quote:
Original Posted By rishdie
Kovlo – Hey Mom, where’s Timbuktu? (2011)


judul albumnya, matabelo:

ngakaks
~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure
rishdie - 14/06/2011 12:26 PM
#1585

Daturah bubar berdukas norose:

Quote:
dear all,

long time no sign of life from our side, sorry for this. but after some consideration we decided to take a break from being a band. so there will be NO shows in the future and we will NOT work on a new record. we are really sorry for this maybe disapointing news, but for us at the moment this is the only way to move on. we would like to thank all of you for your incredible support and the amazing feedback we got from you through all the years. this means a lot to us and we really enjoyed this amazing time. and finally all of us are still busy and creative with different projects and stuff you might have a look at ... Raul is doing his visual art and organizes a lot of exhibitions, Flo is building and sellinig incredible custom bikes at the Fixiestube, Patrick is fully recovered from his accident and ready to become your human-drum-machine, Mathias and Sebastian working on a new, more electronic 2-piece-band project. So watch out for this, we will keep you updated here about what's going on with all this stuff.

THANK YOU & ENJOY YOUR LIFE

daturah // 02.06.2011

http://www.daturah.de/
fake plastic - 15/06/2011 09:55 AM
#1586

buset tumben sepi
ngacir:
.3vL. - 15/06/2011 10:18 AM
#1587

Quote:
Original Posted By fake plastic
buset tumben sepi
ngacir:


iya sepi bgt dari kemaren, hammer:

sampe terlempar ke page 20, nohope:
~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure
agusmantoyib - 15/06/2011 11:44 AM
#1588

biar rame gimana kalo kita adain gathering aja. tempatnya di sevel aja di cipete. biar deket darimana mana.


kita bisa saling sharing sama bagi2 downloadan...ok ga gaaan???

kbgt: kbgt:
isnur - 15/06/2011 12:02 PM
#1589

Quote:
Original Posted By agusmantoyib
biar rame gimana kalo kita adain gathering aja. tempatnya di sevel aja di cipete. biar deket darimana mana.


kita bisa saling sharing sama bagi2 downloadan...ok ga gaaan???

kbgt: kbgt:


tgl 18 kan UTBBYS maen di lebak bulus sekalian aja gath sama bawa perlengkapan perang (laptop & hdd eksternal D)

tapi biasanya yg hadir dan ketemu orgnya itu2 lagi hammer:
BIG COMEDY - 15/06/2011 12:52 PM
#1590

Quote:
Original Posted By isnur
tgl 18 kan UTBBYS maen di lebak bulus sekalian aja gath sama bawa perlengkapan perang (laptop & hdd eksternal D)

tapi biasanya yg hadir dan ketemu orgnya itu2 lagi hammer:


kapan yaa saya bisa ngikut gath \(
melas...
agusmantoyib - 15/06/2011 02:16 PM
#1591

Quote:
Original Posted By isnur
tgl 18 kan UTBBYS maen di lebak bulus sekalian aja gath sama bawa perlengkapan perang (laptop & hdd eksternal D)

tapi biasanya yg hadir dan ketemu orgnya itu2 lagi hammer:


susaah kii..ga mungkin bawa laptop. masa ngegigs bawa laptop capedescapedes

kalo mau yaa emg utk gathering aja ga usah sambil ngegis,malah jadi ribet D

bantuin jiualan emaak malusmalus
murkinin - 15/06/2011 02:45 PM
#1592

Quote:
Original Posted By agusmantoyib
biar rame gimana kalo kita adain gathering aja. tempatnya di sevel aja di cipete. biar deket darimana mana.


kita bisa saling sharing sama bagi2 downloadan...ok ga gaaan???

kbgt: kbgt:


wow sevel cipete dimana an gan? hihi


~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

Babel is the original soundtrack album, on the Concord label, of the 2006 Academy Award-nominated and Golden Globe Award-winning film Babel starring Brad Pitt, Cate Blanchett, Adriana Barraza, Gael García Bernal, Rinko Kikuchi and Kôji Yakusho. The original score and songs were composed and produced by Gustavo Santaolalla.

domlot cd 1
domlot cd 2

hihi nemu ginian, gara-gara waktu itu diputer di s*tv, postrock bukan ya? atau udah ada pernah yg sharing? hihi .
fake plastic - 15/06/2011 03:20 PM
#1593

Quote:
Original Posted By murkinin
wow sevel cipete dimana an gan? hihi


~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

Babel is the original soundtrack album, on the Concord label, of the 2006 Academy Award-nominated and Golden Globe Award-winning film Babel starring Brad Pitt, Cate Blanchett, Adriana Barraza, Gael García Bernal, Rinko Kikuchi and Kôji Yakusho. The original score and songs were composed and produced by Gustavo Santaolalla.

domlot cd 1
domlot cd 2

hihi nemu ginian, gara-gara waktu itu diputer di s*tv, postrock bukan ya? atau udah ada pernah yg sharing? hihi .


repost jaman dulu banget Peace:
tapi yah siapa tau ada yg lom punya ngacir:
agusmantoyib - 15/06/2011 03:43 PM
#1594

Quote:
Original Posted By murkinin
wow sevel cipete dimana an gan? hihi


~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

Babel is the original soundtrack album, on the Concord label, of the 2006 Academy Award-nominated and Golden Globe Award-winning film Babel starring Brad Pitt, Cate Blanchett, Adriana Barraza, Gael García Bernal, Rinko Kikuchi and Kôji Yakusho. The original score and songs were composed and produced by Gustavo Santaolalla.

domlot cd 1
domlot cd 2

hihi nemu ginian, gara-gara waktu itu diputer di s*tv, postrock bukan ya? atau udah ada pernah yg sharing? hihi .


kren kok nih album gustavo santa olala duet colabs sama ryuichi sakamoto. salah satu film terbaik yang penah gw tonton. \)

di dekt alix gan di cipete raya, deket sekolah perancis. sevel tuh seven eleven.

menunggu confirm dari agan indra88 cool:

iseng bikin blog buat thread ini.
http://postrockworld.blogspot.com/

buat yang mau jadi kontributor pm gw yaah beer:
rishdie - 15/06/2011 04:06 PM
#1595

Quote:
Original Posted By agusmantoyib
kren kok nih album gustavo santa olala duet colabs sama ryuichi sakamoto. salah satu film terbaik yang penah gw tonton. \)

di dekt alix gan di cipete raya, deket sekolah perancis. sevel tuh seven eleven.

menunggu confirm dari agan indra88 cool:

iseng bikin blog buat thread ini.
http://postrockworld.blogspot.com/

buat yang mau jadi kontributor pm gw yaah beer:


kalo di cipete jauh nih.. \(
di blok m aja tengah2 tuh \)

wiih mantep om thumbup:
tp jangan sampe isinya arsenal juga tuh blog Peace:
agusmantoyib - 15/06/2011 04:42 PM
#1596

Quote:
Original Posted By rishdie
kalo di cipete jauh nih.. \(
di blok m aja tengah2 tuh \)

wiih mantep om thumbup:
tp jangan sampe isinya arsenal juga tuh blog Peace:


boleh deh di blok m. tapi enakan di kfcnya sevel blokm tempat duduknya dikittt \(

hihiihhih jadi malu sayaaaaaaaaaaaaaaaa....malusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalus

Spoiler for jangan dibuka
im arsenal till i die
fake plastic - 15/06/2011 04:45 PM
#1597

Quote:
Original Posted By agusmantoyib
boleh deh di blok m. tapi enakan di kfcnya sevel blokm tempat duduknya dikittt \(

hihiihhih jadi malu sayaaaaaaaaaaaaaaaa....malusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalusmalus

Spoiler for jangan dibuka
im arsenal till i die


di tebet aja.. tinggal jalan kaki dari kantor
ngacir:
agusmantoyib - 15/06/2011 04:59 PM
#1598

Quote:
Original Posted By fake plastic
di tebet aja.. tinggal jalan kaki dari kantor
ngacir:


waduuuuh sering ngencengin anak smabel dooong.. aw awa aaaw...

~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure

genit:
titik.titik - 15/06/2011 05:51 PM
#1599

ada yang dateng ke decora besok sabtuconfused:
acoxon - 15/06/2011 06:07 PM
#1600

Quote:
Original Posted By titik.titik
ada yang dateng ke decora besok sabtuconfused:


pengen dateng euy...
Page 80 of 424 | ‹ First  < 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 >  Last ›
Home > LOEKELOE > MUSIC > ~ Post-Rock & Experimental Music ~ | Brotherhood of The Traveling Treasure