Karesidenan Madiun
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞
Total Views: 1907 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 

rendraviola - 08/05/2012 09:58 PM
#41

Quote:
Original Posted By yowesslah


ak BRO nuh :cool

selaen burung hantu ra nduwe burung2 liya ne pow mas?? eek:

duwe siji gawan soko bayi..malus.


Quote:
Original Posted By ceperkawung


waw bro matabelo:
kata yang ambigu ngakaks
-
kenari betina ku mati 1 gara2 semutberdukasberdukas


kenarine wes dadi rung mas kui?
kok eman2 men..jarene larang yo kenari regane?
Hanif.pj - 09/05/2012 05:57 PM
#42

Absen Lagi..
Dulu hanya punya Pentet sekarang dirumah ada beberapa burung..
1 Puter
1 Derkuku
2 Pentet
1 Srigunting
1 Kenari
1 Ciblek
2 Gelatik Watu
3 Prenjak Tamu
1 Trucukan
4 Pleci Dada Kuning
2 Pleci Montanus

Niatan mau beli lagi Kenari Warna Wortel.. Ciblek Putih.
yowesslah - 09/05/2012 05:59 PM
#43

Quote:
Original Posted By Hanif.pj
Absen Lagi..
Dulu hanya punya Pentet sekarang dirumah ada beberapa burung..
1 Puter
1 Derkuku
2 Pentet
1 Srigunting
1 Kenari
1 Ciblek
2 Gelatik Watu
3 Prenjak Tamu
1 Trucukan
4 Pleci Dada Kuning
2 Pleci Montanus

Niatan mau beli lagi Kenari Warna Wortel.. Ciblek Putih.


okeh iks koleksi ne cah :matabelo
nek sing iso niru kabeh muni ne manuk kie manuk cucaklilin yoh mas?? eek:

kuiks kenari wortel kie podho karo sunkist dudu bingung
yowesslah - 09/05/2012 06:01 PM
#44

Quote:
Original Posted By ceperkawung
waw bro matabelo:
kata yang ambigu ngakaks
-
kenari betina ku mati 1 gara2 semutberdukasberdukas


lah mnag kon opo ngundang e o


======

manuk kacer budhe ku yo tau mati goro2 semut \(
pdhl wes di kasi oli loh pojok2an kaki kurungan e cd


@rendraviola: nek burung sing gawan bayi we ak yo mudeng cd



====
maap ra iso multicroot najis
Hanif.pj - 09/05/2012 06:12 PM
#45

Quote:
Original Posted By yowesslah
okeh iks koleksi ne cah :matabelo
nek sing iso niru kabeh muni ne manuk kie manuk cucaklilin yoh mas?? eek:

kuiks kenari wortel kie podho karo sunkist dudu bingung


Sebenarnya banyak burung yang bisa menirukan burung lain tapi kalau diadopsiNya dari piyikan..
Burung Pentet burung yang paling fasih menirukan burung lain.. tapi masih banyak juga burung yang bisa niruin suara burung lain itu namaNya burungNya Dimaster. Jadi Seperti Kenari juga bisa di master seperti suara burung prenjak atau burung ciblek dan itu akan menambah harga jual ataupun nilai pada waktu dilombakan.. \)

saya sekarang cari Kenari yang warnaNya seperti wortel ya orange gitu soalNya hargaNya lebih mahal apalagi kalau warna RI / Red Intensive hargaNya bisa sampai jutaan.
rendraviola - 09/05/2012 07:48 PM
#46

Quote:
Original Posted By yowesslah


lah mnag kon opo ngundang e o


======

manuk kacer budhe ku yo tau mati goro2 semut \(
pdhl wes di kasi oli loh pojok2an kaki kurungan e cd


@rendraviola: nek burung sing gawan bayi we ak yo mudeng cd



====
maap ra iso multicroot najis

tak kiro nek rung ngerti..ngakaks

Quote:
Original Posted By Hanif.pj


Sebenarnya banyak burung yang bisa menirukan burung lain tapi kalau diadopsiNya dari piyikan..
Burung Pentet burung yang paling fasih menirukan burung lain.. tapi masih banyak juga burung yang bisa niruin suara burung lain itu namaNya burungNya Dimaster. Jadi Seperti Kenari juga bisa di master seperti suara burung prenjak atau burung ciblek dan itu akan menambah harga jual ataupun nilai pada waktu dilombakan.. \)

saya sekarang cari Kenari yang warnaNya seperti wortel ya orange gitu soalNya hargaNya lebih mahal apalagi kalau warna RI / Red Intensive hargaNya bisa sampai jutaan.


wah akeh tenan mas ingon2mu..
kui dodolan opo ingon2 sih?
breeding tho mas?
yowesslah - 10/05/2012 05:40 PM
#47

Quote:
Original Posted By Hanif.pj
Sebenarnya banyak burung yang bisa menirukan burung lain tapi kalau diadopsiNya dari piyikan..
Burung Pentet burung yang paling fasih menirukan burung lain.. tapi masih banyak juga burung yang bisa niruin suara burung lain itu namaNya burungNya Dimaster. Jadi Seperti Kenari juga bisa di master seperti suara burung prenjak atau burung ciblek dan itu akan menambah harga jual ataupun nilai pada waktu dilombakan.. \)

saya sekarang cari Kenari yang warnaNya seperti wortel ya orange gitu soalNya hargaNya lebih mahal apalagi kalau warna RI / Red Intensive hargaNya bisa sampai jutaan.

iyo ak juga nembe ngerti nek kenari ono sing abang mas D
tpi trgntung juga loh
D
iso nilai jual tinggi nek wes mnang lomba o
konco ne mas ku murai ne di dol sampe iso nggo tuku honda jazz cd
murai ne kuiks soal e melu lomba trus juara :matabelo
Quote:
Original Posted By rendraviola
tak kiro nek rung ngerti..ngakaks



wah akeh tenan mas ingon2mu..
kui dodolan opo ingon2 sih?
breeding tho mas?


cd
Hanif.pj - 10/05/2012 06:48 PM
#48

Quote:
Original Posted By rendraviola
tak kiro nek rung ngerti..ngakaks



wah akeh tenan mas ingon2mu..
kui dodolan opo ingon2 sih?
breeding tho mas?


Cuma kanggo ingon² mas.. rasaNya seneng ngrungokNE manuk muni soalE manuk gawan bayiNe ora iso muni.. D capedes
Quote:
Original Posted By yowesslah
iyo ak juga nembe ngerti nek kenari ono sing abang mas D
tpi trgntung juga loh
D
iso nilai jual tinggi nek wes mnang lomba o
konco ne mas ku murai ne di dol sampe iso nggo tuku honda jazz cd
murai ne kuiks soal e melu lomba trus juara :matabelo


Oiya.. Hari ini minggu ini ada lomba burung ndek Madiun.. ini kelas Nasional Lo.. tempatNya di RRI Madiun. \)
Hanif.pj - 10/05/2012 06:50 PM
#49

Hari Minggu Ini Tanggal 13 Mei 2012 Ada Lomba Burung Di RRI Madiun.. Untuk Anda Yang Mempunya Gaco Silahkan Menghubungi Panitia Untuk Mendapatkan Tiket Perlombaan.. \)

۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞
reyhanreyner - 10/05/2012 07:35 PM
#50

Quote:
Original Posted By rendraviola
haduh,, aku diceluk mbak ki,,,hammers
iyo sist,
aku duwene yo mung ngene iki
Spoiler for burung hantu

۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞


buset, partnermu ngeri banget kang matabelo:

langsung bubo karo buffy, nek aku lagi celepuk tok ki D
rencana arep golek partner barn wae pas puasa hehe
rendraviola - 11/05/2012 07:56 PM
#51

Quote:
Original Posted By reyhanreyner


buset, partnermu ngeri banget kang matabelo:

langsung bubo karo buffy, nek aku lagi celepuk tok ki D
rencana arep golek partner barn wae pas puasa hehe

hehe, kui seng bufy tak dol kok mas..
nek bubone tak adopt dewe,,
celepuke wes suwe mas adoptmu?
barn yo mantep mas,, ake seneng barn owl nek pas mabur,, sayang barn owlku ndisik escape hammers
reyhanreyner - 12/05/2012 10:51 AM
#52

Quote:
Original Posted By rendraviola
hehe, kui seng bufy tak dol kok mas..
nek bubone tak adopt dewe,,
celepuke wes suwe mas adoptmu?
barn yo mantep mas,, ake seneng barn owl nek pas mabur,, sayang barn owlku ndisik escape hammers


owalah, tak kiro adopt 2 kae wkwkwk
lagi wae kang, 1,5 bulan ki..
ket baby soale, saiki wes brancher pertengahan ketoke D
TangKer - 14/05/2012 12:23 PM
#53

mau kasih info aja buat BIRD LOVER MADIUN Di desa candimulyo, dolopo. setiap minggu pagi ada kegiatan latihan bareng untuk burung perkutu, Mungkin saja temen-temen disini pada minat.
rendraviola - 14/05/2012 12:28 PM
#54

Quote:
Original Posted By reyhanreyner


owalah, tak kiro adopt 2 kae wkwkwk
lagi wae kang, 1,5 bulan ki..
ket baby soale, saiki wes brancher pertengahan ketoke D

di share enek kene wae mas,,
sampean asli madiun?

Quote:
Original Posted By TangKer
mau kasih info aja buat BIRD LOVER MADIUN Di desa candimulyo, dolopo. setiap minggu pagi ada kegiatan latihan bareng untuk burung perkutu, Mungkin saja temen-temen disini pada minat.


aku gak duwe kutut mas,, ndisik bapakku ngingu jane..
Hanif.pj - 14/05/2012 06:38 PM
#55

Hasil Lomba Diplomat Cup Kemarin Minggu 13 Mei 2012 di RRI Madiun

Untuk Kelas Pleci
۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞

untuk kelas yang lain ane belum nemu file-Nya.. D
ceperistouring - 17/05/2012 01:10 AM
#56

Quote:
Original Posted By Hanif.pj
Hasil Lomba Diplomat Cup Kemarin Minggu 13 Mei 2012 di RRI Madiun

Untuk Kelas Pleci
۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞

untuk kelas yang lain ane belum nemu file-Nya.. D


iki sesepuhe pasar manuk yo ngakak
rendraviola - 17/05/2012 10:37 AM
#57

Quote:
Original Posted By ceperistouring


iki sesepuhe pasar manuk yo ngakak


pasar manuk ngendi kang?
nek madiun pasar manuke ngendi?
akeh burung hantu gak?
ceperistouring - 17/05/2012 01:07 PM
#58

Quote:
Original Posted By rendraviola
pasar manuk ngendi kang?
nek madiun pasar manuke ngendi?
akeh burung hantu gak?


neng pasar sriwijaya
ato lebih di kenal pasar njoyo
kadang sih enek,tp kadang yo gak enek,.
gak msti kang D
Hanif.pj - 17/05/2012 06:56 PM
#59

Quote:
Original Posted By ceperistouring
iki sesepuhe pasar manuk yo ngakak

saya cuma tukang parkir saja kok kak.. D
Quote:
Original Posted By rendraviola
pasar manuk ngendi kang?
nek madiun pasar manuke ngendi?
akeh burung hantu gak?


burung hantu adaNya cuma celepuk aja.. D
rendraviola - 17/05/2012 10:45 PM
#60

Quote:
Original Posted By ceperistouring


neng pasar sriwijaya
ato lebih di kenal pasar njoyo
kadang sih enek,tp kadang yo gak enek,.
gak msti kang D

ow,, pasar njoyo jenenge..
Quote:
Original Posted By Hanif.pj

saya cuma tukang parkir saja kok kak.. D


burung hantu adaNya cuma celepuk aja.. D


hihi,, tak kiro enek seng owl gede kang malus
Page 3 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞