Karesidenan Madiun
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞
Total Views: 1907 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 

ceperistouring - 20/05/2012 12:12 AM
#61

muleh soko jogja si bos ku(bapak) tuku kenari meneh 1pasang hammers
Hanif.pj - 20/05/2012 07:54 PM
#62

Quote:
Original Posted By ceperistouring
muleh soko jogja si bos ku(bapak) tuku kenari meneh 1pasang hammers


aQ sing pingin tuku wae malah urung kelakon.. nek wegak ngingoniNE gowo gonQ tak ingonane.. D
rendraviola - 20/05/2012 08:07 PM
#63

Quote:
Original Posted By Hanif.pj


aQ sing pingin tuku wae malah urung kelakon.. nek wegak ngingoniNE gowo gonQ tak ingonane.. D


aku yo gelem kang malus
ceperistouring - 20/05/2012 08:57 PM
#64

Quote:
Original Posted By Hanif.pj
aQ sing pingin tuku wae malah urung kelakon.. nek wegak ngingoniNE gowo gonQ tak ingonane.. D


Quote:
Original Posted By rendraviola
aku yo gelem kang malus


ini saya mencoba ternak kang
nek pengen kenari harga rodok miring sms/pm aja
tp stock masih sedikit sih malus
rendraviola - 20/05/2012 09:20 PM
#65

Quote:
Original Posted By ceperistouring




ini saya mencoba ternak kang
nek pengen kenari harga rodok miring sms/pm aja
tp stock masih sedikit sih malus

ngenteni seng gratis wae kang..malus
aku masalahe gak seneng burung kicauan kang,
tapi koncoku yo enek seng lagi nyoba breeding kenari..
ceperistouring - 20/05/2012 10:58 PM
#66

Quote:
Original Posted By rendraviola
ngenteni seng gratis wae kang..malus
aku masalahe gak seneng burung kicauan kang,
tapi koncoku yo enek seng lagi nyoba breeding kenari..


senenge owl ya kang D
salken dulu ya kang shakehand
rendraviola - 20/05/2012 11:10 PM
#67

Quote:
Original Posted By ceperistouring


senenge owl ya kang D
salken dulu ya kang shakehand


iyo kang,, seng jenis BOP,,
salken juga kang..shakehand
ning ngomong2 kok sepi yo trit iki?
opo do ra seneng manuk cah RAE ki?
ceperistouring - 22/05/2012 12:11 AM
#68

Quote:
Original Posted By rendraviola
iyo kang,, seng jenis BOP,,
salken juga kang..shakehand
ning ngomong2 kok sepi yo trit iki?
opo do ra seneng manuk cah RAE ki?


jungker RAE masih pada bertapa kang ngakak
pakan'e ngono kui opo gak angel kang D
rendraviola - 22/05/2012 12:25 AM
#69

Quote:
Original Posted By ceperistouring


jungker RAE masih pada bertapa kang ngakak
pakan'e ngono kui opo gak angel kang D


aku tak daftar dadi junker nek kene wae,, nek sego jotos nggo anak anakku wae yo malus
yo angel sih,, cuma kan wes konsekwensi gelem ngingoni kang,,
paling sedino anakan puyuh 8, kadang puyuh gede 1,kadang anak pitik 1,
reyhanreyner - 22/05/2012 02:01 AM
#70

Quote:
Original Posted By rendraviola
di share enek kene wae mas,,
sampean asli madiun?



aku gak duwe kutut mas,, ndisik bapakku ngingu jane..


yoi kang, asel mediun aku D
sek kang nak sempet moto tak aplodte hehe
ceperistouring - 22/05/2012 01:09 PM
#71

Quote:
Original Posted By rendraviola
aku tak daftar dadi junker nek kene wae,, nek sego jotos nggo anak anakku wae yo malus
yo angel sih,, cuma kan wes konsekwensi gelem ngingoni kang,,
paling sedino anakan puyuh 8, kadang puyuh gede 1,kadang anak pitik 1,


wahh biaya perawatan'e yo rodok akeh no kang\)
Pj.Net - 25/05/2012 07:24 PM
#72

Quote:
Original Posted By ceperistouring
ini saya mencoba ternak kang
nek pengen kenari harga rodok miring sms/pm aja
tp stock masih sedikit sih malus


KenariNE Jenis Opo.. Aq minat kie.. D
ceperistouring - 25/05/2012 08:01 PM
#73

Quote:
Original Posted By Pj.Net
KenariNE Jenis Opo.. Aq minat kie.. D


lokal super bro
ini ada AF tp masih angkrem \)
Pj.Net - 25/05/2012 08:16 PM
#74

Quote:
Original Posted By ceperistouring
lokal super bro
ini ada AF tp masih angkrem \)


Josss.. aQ mau Lokal Super Jantan.. kira² hargaNE piroan kang.. AF yo gelem wae.. sing wis gacor yo gelem jangger regane murah.. heheeee sukur² diwehi GRATIS.. D
ceperistouring - 25/05/2012 08:25 PM
#75

Quote:
Original Posted By Pj.Net
Josss.. aQ mau Lokal Super Jantan.. kira² hargaNE piroan kang.. AF yo gelem wae.. sing wis gacor yo gelem jangger regane murah.. heheeee sukur² diwehi GRATIS.. D


tergantung jenis,warna,umur karo suara kang \)
Pj.Net - 25/05/2012 08:57 PM
#76

Quote:
Original Posted By ceperistouring
tergantung jenis,warna,umur karo suara kang \)


waLadaLah kwi.. nek karo bolo dewe yo di sama ratakan tow.. D
kiro² sekitaran piro regane nek Loper kang warna terserah wis.. D
harsono254 - 26/05/2012 01:55 AM
#77

nubi boleh gabung ndak gan ? iloveindonesias
ceperkawung - 27/05/2012 04:55 PM
#78

Quote:
Original Posted By harsono254
nubi boleh gabung ndak gan ? iloveindonesias


monggo kang shakehand
mari sharing ilmunya D
ceperkawung - 16/06/2012 02:51 AM
#79

dari indukan 1. menetas 3ekor anakan kenari
dari indukan 2. menetas 2 ekor
senangnya melihat kenari ku menetas \)
rendraviola - 20/07/2012 11:10 PM
#80

kok sekarang sepi ya
Page 4 of 6 |  < 1 2 3 4 5 6 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JAWA TIMUR & BALI > Karesidenan Madiun > ۞۞۞ Bird Lover Kaskuser Madiun ۞۞۞