Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ✉ Pengaduan Thread, Post Bermasalah, Kritik & Saran Reg. Banyumas ✉
Total Views: 16155 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 25 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

kamsi - 28/04/2011 01:40 AM
#41

Quote:
Original Posted By gmblz
hehehehe...
ternyata sesuai dugaan, post-anku mengundang pendapat sing memang tek harapkan. post sing kiye loh :



njaluk ngapurane ya kakang2 kabeh, dadi bukan mangsutku memancing kerusuhan, tp memang pas aku maca judul n pembukaan trit kie koh ketone terlalu umum, apa maning langsung dilanjutken karo post sing isine link2 sing diharapkan go dihapus takuts wedine aku mbok terjadi fobia ngepost sing sebenere ora perlu.

alhamdulillah trus akeh komen sing pada akhirnya menjelaskan sebenere maksudte kepriwe sih, kaya sing di-post kakang ukillme trus diamini karo kakang djawas.

dadi nek kesimpulanku sih ya, kabehane nggo menjaga RB tetap baik bahkan menuju RB lebih baik

ngapunten nek kedawan.

salam kebersamaan D

-gmblz-


shakehand2 karo sespuh...

idem kang
h4nsif - 28/04/2011 05:50 AM
#42

Quote:
sebenarnya ini trit tempat pelaporan,tempat pengaduan,tempat saran,tempat mengemukakan pendapat atau tempat junk \)
kok banyak sekali yang OOT+junk di trit ini

https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413927889&postcount=5
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413933578&postcount=6
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413950164&postcount=10
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413961895&postcount=11
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413974595&postcount=12
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=413998248&postcount=13
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414013187&postcount=14
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414025200&postcount=15
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414033204&postcount=16
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414034870&postcount=17
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414174982&postcount=18
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414184881&postcount=19
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414205802&postcount=20
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414216647&postcount=21
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414311002&postcount=26
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414315512&postcount=27
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414340292&postcount=28
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414440202&postcount=31
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414469549&postcount=33
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414519384&postcount=35
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414536377&postcount=36
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414597685&postcount=37
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414691603&postcount=38
https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=414971734&postcount=41
NockL - 28/04/2011 09:48 AM
#43

Quote:
Original Posted By gmblz
hehehehe...
ternyata sesuai dugaan, post-anku mengundang pendapat sing memang tek harapkan. post sing kiye loh :



njaluk ngapurane ya kakang2 kabeh, dadi bukan mangsutku memancing kerusuhan, tp memang pas aku maca judul n pembukaan trit kie koh ketone terlalu umum, apa maning langsung dilanjutken karo post sing isine link2 sing diharapkan go dihapus takuts wedine aku mbok terjadi fobia ngepost sing sebenere ora perlu.

alhamdulillah trus akeh komen sing pada akhirnya menjelaskan sebenere maksudte kepriwe sih, kaya sing di-post kakang ukillme trus diamini karo kakang djawas.

dadi nek kesimpulanku sih ya, kabehane nggo menjaga RB tetap baik bahkan menuju RB lebih baik

ngapunten nek kedawan.

salam kebersamaan D

-gmblz-


Quote:
Original Posted By h4nsif


sante bae gan
Cempulex - 28/04/2011 10:09 AM
#44

wew nembe ngerti ana trit pengaduan kiye thumbup:

ctrl + D dipit ya D
.secondhand - 28/04/2011 01:26 PM
#45

the zephyr - 28/04/2011 01:30 PM
#46

Quote:
Original Posted By gmblz
nek kaya kiye apa malah ra marakna males ngepost? semisale suwe ra mampir mungkin nganti seminggu bahkan sewulan kan ora nyambung karo apa sing diobrolna, otomatis post-sane dadi one liner, misale : "apa kabar sedulur, suwe ora mampir ana berita apa kiye yah?". ujug2 langsung di delete malu:


[QUOTE=djawas;414495284]tenang baen sodara-sodara D D D

aku ya ora bakal asal del begitu saja.. D D

tetep kabeh mau tek deleng relevansine.. opoooooo o

nek sing di laporna esih dalam batas kewajaran ya ora papa lah, dadi aja wedi arep ngudal rasa neng kene D D

sing di kepenak baen, dadi tuane ora mboyok D D genit:

okay.. happy posting.
berga - 28/04/2011 02:29 PM
#47

wah brati mantraku sing nang longan banyumas calon bakal dihaupsi kiye hammers:
ora maning2 lah D
mba kumba~kumba~kumba kero Peace:
4O4.forbidden - 28/04/2011 05:25 PM
#48

hansipsip - 28/04/2011 06:44 PM
#49

Quote:
Original Posted By 4O4.forbidden
ora beda adoh mbi nduwur

https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=415340220&postcount=3075

Hist kagets: momod doyan ngejanghammer:ngacir:
Nek kiye lewih bijaksanathumbup:
I lop yu mod kissing:
itongnet - 29/04/2011 12:00 AM
#50

Bull_Bull - 29/04/2011 06:07 PM
#51

Nuwun sewu pak TS D

nek bisa trit'e di nei rules sing genah D

dadi ora nggo ternak bebek mengko ne mahos

nek pancen arep laporan nganggo ID sing dikenal utawa sing kedaftar neng trit biodata o

aja umpetan nganggo ID klonengan D

sing posting nganggo klonengan neng kene ngko di delete bakale maho

kaya kiye thumbdown
Quote:
Original Posted By 4O4.forbidden
ora beda adoh mbi nduwur

https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=415340220&postcount=3075
kamsi - 29/04/2011 06:57 PM
#52

Quote:
Original Posted By Bull_Bull
Nuwun sewu pak TS D

nek bisa trit'e di nei rules sing genah D

dadi ora nggo ternak bebek mengko ne mahos

nek pancen arep laporan nganggo ID sing dikenal utawa sing kedaftar neng trit biodata o

aja umpetan nganggo ID klonengan D

sing posting nganggo klonengan neng kene ngko di delete bakale maho

kaya kiye thumbdown


shakehand2

bener kang kudu de gawe rule D





____________:nagcir:
pecilpec - 29/04/2011 09:33 PM
#53

Quote:
Original Posted By 4O4.forbidden
ora beda adoh mbi nduwur

https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=415340220&postcount=3075


dneng ana kie? kagets:
karisma.x - 29/04/2011 09:37 PM
#54

Quote:
Original Posted By Bull_Bull
Nuwun sewu pak TS D

nek bisa trit'e di nei rules sing genah D

dadi ora nggo ternak bebek mengko ne mahos

nek pancen arep laporan nganggo ID sing dikenal utawa sing kedaftar neng trit biodata o

aja umpetan nganggo ID klonengan D

[SIZE="5"]sing posting nganggo klonengan neng kene ngko di delete bakale maho
[/SIZE]
kaya kiye thumbdown



nyong setuju karo usul kie, nek arep laporan ya nganggone ID asli + alesane sing genah knp dilaporna, nek perlu jg memberitahu sing dilaporna D

ben tetp guyub rukun shakehand2
PendekarCyber - 04/05/2011 02:28 AM
#55

apa si kie, bermasalah juganohope:

4. Hindari Junk Post di thread sticky...! jika ingin chit chat bebas, silahkan ditempat yang telah disediakan yaitu : [Lounge] ...::: Kaskus mBanyumasan :::...
kamsi - 04/05/2011 01:01 PM
#56

Quote:
Original Posted By PendekarCyber
apa si kie, bermasalah juganohope:

4. Hindari Junk Post di thread sticky...! jika ingin chit chat bebas, silahkan ditempat yang telah disediakan yaitu : [Lounge] ...::: Kaskus mBanyumasan :::...


bener kiye kang D

aku setuju banget mbi rika
ramanelare - 09/05/2011 04:20 PM
#57

z4l - 10/05/2011 08:34 AM
#58

Quote:
Original Posted By gmblz
hehehehe...
ternyata sesuai dugaan, post-anku mengundang pendapat sing memang tek harapkan. post sing kiye loh :


njaluk ngapurane ya kakang2 kabeh, dadi bukan mangsutku memancing kerusuhan, tp memang pas aku maca judul n pembukaan trit kie koh ketone terlalu umum, apa maning langsung dilanjutken karo post sing isine link2 sing diharapkan go dihapus takuts wedine aku mbok terjadi fobia ngepost sing sebenere ora perlu.

alhamdulillah trus akeh komen sing pada akhirnya menjelaskan sebenere maksudte kepriwe sih, kaya sing di-post kakang ukillme trus diamini karo kakang djawas.

dadi nek kesimpulanku sih ya, kabehane nggo menjaga RB tetap baik bahkan menuju RB lebih baik

ngapunten nek kedawan.

salam kebersamaan D

-gmblz-


sing jelas ketone trit index regional banyumas diupdate D
ben misale arep ana sing nggawe trit kan dadine bisa nonton nang kana dipit malu:

sedurunge dilaporna di emut na dipit malu:

makin maknyus RB genit:


trit sing kie Golet kanca dolan sma n 1 purwokerto angkt lulus 04 dipindah ngeneh bae >>>> SMA N 1 Purwokerto ben rapi malu:
ramanelare - 11/05/2011 02:38 PM
#59

Quote:
Original Posted By djawas
Aturan Jual Beli DI Regional Banyumas

9. Thread jual beli akan dijaga hanya sampai 50 page saja, setelah itu akan dibuat thread baru berikutnya.




https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=7597944
trit Pasar Dagang Warga Banyumas wis melebihi batas halaman DD
ramanelare - 11/05/2011 05:38 PM
#60

Page 3 of 25 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ✉ Pengaduan Thread, Post Bermasalah, Kritik & Saran Reg. Banyumas ✉