Manado
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > [INFO] TRIT Khusus KARYAWAN dan PEGAWAI (yg sudah bekerja only)
Total Views: 12191 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 92 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

b4to5a1 - 05/09/2011 04:23 PM
#161

Quote:
Original Posted By gpzpunkx
om kita dank minta pala manis D

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
nah tu dy yup dpe masalah, torang dsni cuma produksi manisan pala ngakaks ngakaks
yg laen tuh ti2pan jadi musti bayar noh katu malu:
kamari jo jipz sxan icip2 toh D


kita pala pala manis boleh nda om...?? malu:
ada banya stok toh...?? eek:
PhaMenThaR - 05/09/2011 08:21 PM
#162

Quote:
Original Posted By b4to5a1
kita pala pala manis boleh nda om...?? malu:
ada banya stok toh...?? eek:

ada bro banya stok komaling kalo pala2 di muka rumah p
pernah dengar satoro cafe malu:
nentautako - 06/09/2011 01:23 PM
#163

Quote:
Original Posted By b4to5a1
kita pala pala manis boleh nda om...?? malu:
ada banya stok toh...?? eek:


Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
ada bro banya stok komaling kalo pala2 di muka rumah p
pernah dengar satoro cafe malu:


sapa da cari pala2 manizzz disini...

mar cuma dp pala2 yach.... nimbole dp bagian atas linux2:
PhaMenThaR - 06/09/2011 01:42 PM
#164

Quote:
Original Posted By nentautako
sapa da cari pala2 manizzz disini...
mar cuma dp pala2 yach.... nimbole dp bagian atas linux2:

bukang pala2 bro tapi manisan pala D
matrix.wins - 07/09/2011 05:13 PM
#165

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
bukang pala2 bro tapi manisan pala D


qp lei ini trit for orang so kerja kong dp topik PALA-PALA....??????
Tambio - 07/09/2011 05:46 PM
#166

qt karyawan tukang cari bola2 muntah D
kidding bro...

anyway, sapa tau ada yg punya access point untuk small office
qt disini kurang ja pake adhoc
kalo ada PM neh
:thumbup
PhaMenThaR - 07/09/2011 10:02 PM
#167

Quote:
Original Posted By matrix.wins
qp lei ini trit for orang so kerja kong dp topik PALA-PALA....??????

nintau lei kwa neh orang2 pe pkiran samua so kasana capedes
Quote:
Original Posted By Tambio
qt karyawan tukang cari bola2 muntah D
kidding bro...
anyway, sapa tau ada yg punya access point untuk small office
qt disini kurang ja pake adhoc
kalo ada PM neh
:thumbup

boleh stou mo berbage akang kamari tuh bola muntah D
b4to5a1 - 08/09/2011 12:32 PM
#168

Quote:
Original Posted By Tambio
qt karyawan tukang cari bola2 muntah D
kidding bro...

anyway, sapa tau ada yg punya access point untuk small office
qt disini kurang ja pake adhoc
kalo ada PM neh
:thumbup

qta nda ada om, mar kalo mo bli di mangga 2 ada yg merk tp-link...
harga kl nda salah 350k.
Spoiler for penampakan

[INFO] TRIT Khusus KARYAWAN dan PEGAWAI (yg sudah bekerja only)

Peace:
kupret_84 - 08/09/2011 12:58 PM
#169

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
ada bro banya stok komaling kalo pala2 di muka rumah p
pernah dengar satoro cafe malu:


wow om wow genit:
brp tuh harga pala2 kl di satoro malus
kupret_84 - 08/09/2011 01:00 PM
#170

Quote:
Original Posted By b4to5a1
qta nda ada om, mar kalo mo bli di mangga 2 ada yg merk tp-link...
harga kl nda salah 350k.
Spoiler for penampakan

[INFO] TRIT Khusus KARYAWAN dan PEGAWAI (yg sudah bekerja only)

Peace:


sampingannya om sampe mangga dua nih D
PhaMenThaR - 08/09/2011 01:03 PM
#171

Quote:
Original Posted By kupret_84
wow om wow genit:
brp tuh harga pala2 kl di satoro malus

mau tau aja neh yupi genit:
sele qt di muka rumah mar nda pernah mangkal situ p
b4to5a1 - 08/09/2011 01:07 PM
#172

Quote:
Original Posted By kupret_84
sampingannya om sampe mangga dua nih D

kalo cuma minta tolong bli akang boleh noh om... D
ampir tiap minggu kesana soalnya,
tapi cuma cuci mata doank... hammer:
ngeliat "barang²" yg bikin ngiler.... o
PhaMenThaR - 08/09/2011 01:11 PM
#173

Quote:
Original Posted By b4to5a1
kalo cuma minta tolong bli akang boleh noh om... D
ampir tiap minggu kesana soalnya,
tapi cuma cuci mata doank... hammer:
ngeliat "barang²" yg bikin ngiler.... o
mantap dank neh cuci mata trus D
biar nda ba bli mar asik laeng le kang kalo cuci2 mata think:
kupret_84 - 08/09/2011 01:12 PM
#174

Quote:
Original Posted By b4to5a1
kalo cuma minta tolong bli akang boleh noh om... D
ampir tiap minggu kesana soalnya,
tapi cuma cuci mata doank... hammer:
ngeliat "barang²" yg bikin ngiler.... o

kiapa cuma cuci mata om bingungs
nda ada cuci yg lain om shutup:
kulipapa - 08/09/2011 01:18 PM
#175

Quote:
Original Posted By Tambio
qt karyawan tukang cari bola2 muntah D
kidding bro...

anyway, sapa tau ada yg punya access point untuk small office
qt disini kurang ja pake adhoc
kalo ada PM neh
:thumbup

Atiq ada bos D
Nda jadi pake tuhari atiq jual 300k jo
Kalo mau atiq pasang en setting akang + akang 150 jo malus
PhaMenThaR - 08/09/2011 01:22 PM
#176

Quote:
Original Posted By kupret_84
kiapa cuma cuci mata om bingungs
nda ada cuci yg lain om shutup:

kalo cuci motor atw mobil ada tampa sandiri toh nohope:
kupret_84 - 08/09/2011 01:27 PM
#177

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
kalo cuci motor atw mobil ada tampa sandiri toh nohope:

disana jg ada tmp cuci busi jg koq om malus
PhaMenThaR - 08/09/2011 01:32 PM
#178

Quote:
Original Posted By kupret_84
disana jg ada tmp cuci busi jg koq om malus

dimana yup tempat cuci busi bingungs bingung:
tutz777 - 08/09/2011 01:34 PM
#179

hay hay wowcantik
kulipapa - 08/09/2011 01:35 PM
#180

Quote:
Original Posted By tutz777
hay hay wowcantik

Baru muncul ini bos?
So sadar2 blum? beer:
Jang lupa sabantar pa jemi D
Page 9 of 92 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > [INFO] TRIT Khusus KARYAWAN dan PEGAWAI (yg sudah bekerja only)