Bandung
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [ALL ABOUT] ISP in Bandung
Total Views: 57742 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 58 of 58 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58

jatuhtikusruk - 18/10/2012 06:14 PM
#1141

kang punten abdi ngiringan share, nembe masang paket simaya Blitz, nganggo anu 1mbps, ngiringan share hasil download an sareng speedtest na.

Spoiler for Download
[ALL ABOUT] ISP in Bandung

Uploaded with ImageShack.us


Spoiler for SpeedTest
[ALL ABOUT] ISP in Bandung



abdi lokasi di Metro margahayu, BTS nu paling caket na dipayuneun bumi D. cuaca nuju rada mendung sareng hujan rintik2. punten upami rada alit gambar na
dragula2008 - 19/10/2012 07:21 PM
#1142

Quote:
Original Posted By jatuhtikusruk
kang punten abdi ngiringan share, nembe masang paket simaya Blitz, nganggo anu 1mbps, ngiringan share hasil download an sareng speedtest na.

Spoiler for Download
[ALL ABOUT] ISP in Bandung

Uploaded with ImageShack.us


Spoiler for SpeedTest
[ALL ABOUT] ISP in Bandung



abdi lokasi di Metro margahayu, BTS nu paling caket na dipayuneun bumi D. cuaca nuju rada mendung sareng hujan rintik2. punten upami rada alit gambar na


aih sae pisan kang, eta mah sanes 1 Mbps mereun kang tembus ka 1 MB/s kitu \)
jatuhtikusruk - 19/10/2012 07:59 PM
#1143

Quote:
Original Posted By dragula2008
aih sae pisan kang, eta mah sanes 1 Mbps mereun kang tembus ka 1 MB/s kitu \)


muhun kang, tapi da trial iyeu teh, jadi tos balik deui download na ka 100-120Kbps T_T . bade di pasang tadi na te 1MB/s, tapi pas di tingal harga na 2 juta, ah teu kiat kang perbulana oge hehehe
Page 58 of 58 | ‹ First  < 53 54 55 56 57 58
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JABAR, DKI & BANTEN > Bandung > [ALL ABOUT] ISP in Bandung