Brisbane
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Brisbane > [Thread FJB] [Jual - Beli - Butuh - Sewa - Barang or Service]Reg.Brisbane
Total Views: 4995 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 4 |  < 1 2 3 4

arosaxor - 30/07/2012 07:34 AM
#61

Quote:
Original Posted By thebrandnew


buka warung rokok ya gan??? D D D


kurang lebih begitu lah gan ngakak
rudez_ganteng - 31/07/2012 09:40 AM
#62
part-time
halo semua! gw lg nyari lowongan part-time sekitar city nih..rumah gw di st lucia jd biar gk kejauhan..nyari infonya dimana ya yg emg lg butuh karyawan? pengennya kerja di restoran aja sih gpp. Kalo ada yg tau gimana2nya tlg share info/ PM-in gw dng hehehe thank you ya
yudhiar - 04/08/2012 07:41 PM
#63

Quote:
Original Posted By arosaxor
Stock:
Djarum Super@16: 10 bungkus, $11/bungkus
Djarum Super@12: 8 bungkus, $8/bungkus
Gudang Garam@12: 21 bungkus, $8/bungkus
A Mild@16: 17 bungkus, $9/bungkus

ane jual per bungkus gan, soalnya ane pake juga. beli borongan diskon

COD daerah south brisbane/city/griffith uni

0433629229 (adit)





kayaknya kenal nih ngakak

chan_23 - 11/08/2012 05:13 AM
#64

Sold out
nanousagi - 23/08/2012 04:03 PM
#65
[WTS] Jual Nomer + Plan
Permisi, maw jual

Nomer Vodafone 0423045855 yang masi ada plan buat 19 bulan lagi. Harga plannya $29/bulan ($180 pulsa, unlimited call buat Voda ke Voda dan 200 MB pulsa) tapi gw bakal bayar stengahnya upfront so agan" cuman musti bayar $15/bulan

Kalo interested e-mail ke [email]hikari001@gmail.com[/email]
nanousagi - 23/08/2012 04:04 PM
#66
[WTS] Jual Nomer + Plan
Permisi, maw jual

Nomer Vodafone 0423045855 yang masi ada plan buat 19 bulan lagi. Harga plannya $29/bulan ($180 pulsa, unlimited call buat Voda ke Voda dan 200 MB pulsa) tapi gw bakal bayar stengahnya upfront so agan" cuman musti bayar $15/bulan

Kalo interested e-mail ke [email]hikari001@gmail.com[/email]
s3252238 - 29/08/2012 08:50 AM
#67
Delivery Driver Wanted
Hi all,

Saya butuh Delivery Driver untuk brisbane area. Kerja full time.
1 hari min 8-9 jam.

Harus memiliki SIM Indo atau Aussie yang masih berlaku dan bisa mengendarai Van. Memiliki kemampuan membaca map/GPS. (Apabila menggunakan sim Indo harus udah di translate dan eligible untuk digunakan as an international license).

Memiliki akses untuk ke EagleFarm/EightMilesPlains area.....

Info contact 0413194190
PissLUR - 18/09/2012 01:37 PM
#68

kali aja ada yg minat..

Logitech Ultrathin Keyboard Cover for iPad
$80 NIB DELIVERED

[Thread FJB] [Jual - Beli - Butuh - Sewa - Barang or Service]Reg.Brisbane

[Thread FJB] [Jual - Beli - Butuh - Sewa - Barang or Service]Reg.Brisbane

[Thread FJB] [Jual - Beli - Butuh - Sewa - Barang or Service]Reg.Brisbane

Protect it in style—with a superthin screen cover for wherever you go. Add a Bluetooth® wireless keyboard—and you’re always ready to type with precision. A stylish, ultrathin aluminium screen cover that feels great and looks even better—designed to complement your iPad. In fact, it fits your tablet so seamlessly that you can hardly tell them apart.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover
Protect it in style—with a superthin screen cover for wherever you go. Add a Bluetooth® wireless keyboard—and you’re always ready to type with precision. A stylish, ultrathin aluminium screen cover that feels great and looks even better—designed to complement your iPad. In fact, it fits your tablet so seamlessly that you can hardly tell them apart.

Clever clip

The Logitech Ultrathin Keyboard Cover securely attaches to your iPad—thanks to the clever magnetic clip. Aligned with the magnets built in the iPad's frame, it draws tablet and cover irresistibly together.

Write on

When it’s time to write an IM or email, you’ll enjoy smooth and quiet typing on this Bluetooth® wireless keyboard. The external keyboard not only frees up screen space on your iPad, it also allows you to work faster by using shortcuts for the commands you use most often, such as copy, paste, undo and many more. Plus, you get a 6-month battery life on a full charge.

Ready when you are—Instant On/Off

Instant On/Off automatically wakes your iPad when you open the cover—and sends it to sleep when you close it.
Page 4 of 4 |  < 1 2 3 4
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Brisbane > [Thread FJB] [Jual - Beli - Butuh - Sewa - Barang or Service]Reg.Brisbane