Solo
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Solo PC Gamers offline Community
Total Views: 28259 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 118 of 123 | ‹ First  < 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 > 

aris_wahyu - 26/07/2012 02:13 PM
#2341

kulonuwun kang,
meh curhat iki,ak
nggolek game PC judule : The Day After/Cuban Crisis Missile : Aftermath
pengembange blackbean games
cover e ngene kang :
Solo PC Gamers offline Community

angel e ram golekan e
neng spyro kro punakawan wis do rusak kabeh master e berdukas
sampun njaluk tulung kro kang benou pc kon golekke,ning nganti saiki rung ketemu jare,meh dunlud yo wis do modyar kbeh link eberdukas

rodo lawas sih game iki,metune rong ewu eneman
yen kangmas2 sing bagus ono sing nduwe,aku gelem banget tuku,,PM aku wae,lgsg tk tindaklanjuti kang

sak durunge kulo hatursembahnuwun,

(belajar bahasa jawa gan,jgn dibata kalo salah2 ya kangmas2 sekalian malus )
thegnerag - 26/07/2012 02:15 PM
#2342

Quote:
Original Posted By aris_wahyu
kulonuwun kang,
meh curhat iki,ak
nggolek game PC judule : The Day After/Cuban Crisis Missile : Aftermath
pengembange blackbean games
cover e ngene kang :
Solo PC Gamers offline Community

angel e ram golekan e
neng spyro kro punakawan wis do rusak kabeh master e berdukas
sampun njaluk tulung kro kang benou pc kon golekke,ning nganti saiki rung ketemu jare,meh dunlud yo wis do modyar kbeh link eberdukas

rodo lawas sih game iki,metune rong ewu eneman
yen kangmas2 sing bagus ono sing nduwe,aku gelem banget tuku,,PM aku wae,lgsg tk tindaklanjuti kang

sak durunge kulo hatursembahnuwun,

(belajar bahasa jawa gan,jgn dibata kalo salah2 ya kangmas2 sekalian malus )


pm mas ts-e gan ketoke kuik gim old school 2005 nan
aris_wahyu - 26/07/2012 03:21 PM
#2343

Quote:
Original Posted By thegnerag
pm mas ts-e gan ketoke kuik gim old school 2005 nan


ho oh kang mas,iku game lawas malus
segera ane pm ts-e kang,maturnuwun \)
nueseason - 28/07/2012 11:58 AM
#2344

Crysis 3

[YOUTUBE]_2LX8bEmhDc[/YOUTUBE]

rep rilis
gambar game jaman saiki takuts
OverKiLLz - 28/07/2012 12:03 PM
#2345

Quote:
Original Posted By nueseason
Crysis 3

[YOUTUBE]_2LX8bEmhDc[/YOUTUBE]

rep rilis
gambar game jaman saiki takuts


genah ra kuat pc ku berbusa:
nueseason - 28/07/2012 12:05 PM
#2346

Quote:
Original Posted By OverKiLLz
genah ra kuat pc ku berbusa:


po meneh PC ku :dp
iso go PES low wae wes matur nuwun
modot82 - 28/07/2012 12:40 PM
#2347

Quote:
Original Posted By nueseason
Crysis 3

[YOUTUBE]_2LX8bEmhDc&autoplay=0[/YOUTUBE]

rep rilis
gambar game jaman saiki takuts


Sing seri 2 wae rung tamat berbusa:

upgrade PC maneh iki ngacir:
thegnerag - 28/07/2012 04:09 PM
#2348

Quote:
Original Posted By modot82
Sing seri 2 wae rung tamat berbusa:

upgrade PC maneh iki ngacir:


sing seri 2 terlalu panjang ,,,,,sing siji malah pendek banget
he he he mugo mugo pc ku sik menteles ...
thegnerag - 28/07/2012 04:37 PM
#2349

mumyet maen ikih
Spoiler for Prototype 2
[YOUTUBE]CZ5xW-Yo720&autoplay=0[/YOUTUBE]
anammakoto - 28/07/2012 07:29 PM
#2350

Quote:
Original Posted By thegnerag
mumyet maen ikih
Spoiler for Prototype 2
[YOUTUBE]CZ5xW-Yo720&autoplay=0[/YOUTUBE]


aku njaluk kang :matbelo
lagi namatke sing prototype 1

============================
bar donlod game iki ...
wis tekan eps.2 bakne
Solo PC Gamers offline Community
thegnerag - 29/07/2012 12:17 AM
#2351

Quote:
Original Posted By anammakoto
aku njaluk kang :matbelo
lagi namatke sing prototype 1

============================
bar donlod game iki ...
wis tekan eps.2 bakne
Solo PC Gamers offline Community


hura tak image pas nyilih \( hammers hammer: rolleyes:
hanung_ceneel - 29/07/2012 10:52 AM
#2352

PES13 wes metu demo ne takuts
roempoet - 29/07/2012 02:49 PM
#2353

Quote:
Original Posted By thegnerag
mumyet maen ikih
Spoiler for "Prototype 2"
[YOUTUBE]CZ5xW-Yo720&autoplay=0&autoplay=0[/YOUTUBE]


lagi wae nginstall ndek wingi genit:
jebule lakone sg neng prototype 1 dadi musuh neng kene. sg iki lakone awake luwih keker. ra selincah sg pertama

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
PES13 wes metu demo ne takuts

patch demone wae yo wes metu owk takuts
Tiobocahseni - 29/07/2012 03:08 PM
#2354

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
PES13 wes metu demo ne takuts


Quote:
Original Posted By roempoet
lagi wae nginstall ndek wingi genit:
jebule lakone sg neng prototype 1 dadi musuh neng kene. sg iki lakone awake luwih keker. ra selincah sg pertama


patch demone wae yo wes metu owk takuts


iyo pak...aku wes nyobo...lumayan mantab...skille yo sangar2....nendang nang gawang rodok angel...
yosephduna - 29/07/2012 06:59 PM
#2355

gan, web seng iso ndelok spek kompi ne awak dewe mumpuni kanggo main game seng dikarepke ngendi yo?
hanung_ceneel - 29/07/2012 08:37 PM
#2356

Quote:
Original Posted By yosephduna
gan, web seng iso ndelok spek kompi ne awak dewe mumpuni kanggo main game seng dikarepke ngendi yo?


mrene gan
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
yosephduna - 29/07/2012 09:29 PM
#2357

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel


mrene gan
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx


nuwun \)
thegnerag - 29/07/2012 09:49 PM
#2358

Quote:
Original Posted By roempoet
lagi wae nginstall ndek wingi genit:
jebule lakone sg neng prototype 1 dadi musuh neng kene. sg iki lakone awake luwih keker. ra selincah sg pertama


patch demone wae yo wes metu owk takuts


recommended muntah ....
wes tekan ngendi ?
minta save game nya nuh
ha ha hahahhaah
hanung_ceneel - 30/07/2012 11:33 AM
#2359

Quote:
Original Posted By roempoet
lagi wae nginstall ndek wingi genit:
jebule lakone sg neng prototype 1 dadi musuh neng kene. sg iki lakone awake luwih keker. ra selincah sg pertama


patch demone wae yo wes metu owk takuts


Quote:
Original Posted By Tiobocahseni
iyo pak...aku wes nyobo...lumayan mantab...skille yo sangar2....nendang nang gawang rodok angel...


yo tak donlot sik neknu, pengen nyubo fitur2 anyar e wowcantik:
Tiobocahseni - 30/07/2012 11:37 AM
#2360

Quote:
Original Posted By hanung_ceneel
yo tak donlot sik neknu, pengen nyubo fitur2 anyar e wowcantik:


sippp...aku wes iso maen 5 - 30 mnt
Page 118 of 123 | ‹ First  < 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 > 
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Solo > Solo PC Gamers offline Community