Manado
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > [COMMUNITY] ANDROID User Regional MANADO
Total Views: 14347 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 57 of 64 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›

K98K - 17/07/2012 04:09 PM
#1121

Quote:
Original Posted By FeiLiCiouS
nda dapa lia lei depe gambar apa cd


itu HP limbad om
sangar ngakak
jennyjeal - 17/07/2012 05:30 PM
#1122

Quote:
Original Posted By K98K
itu HP limbad om
sangar ngakak


memang mantabs om dp fitur D
rynnaivana - 18/07/2012 10:36 PM
#1123

     
mo liat dulu perkembangan robot ijo gimana skrng D

dia pe TS kiapa masi dapa ban... o


botogaga - 19/07/2012 10:21 PM
#1124

Quote:
Original Posted By josh77
klo office SSSC manado di mana kang ?


di pertigaan nae srisolo samrat....
PhaMenThaR - 21/07/2012 09:19 AM
#1125

Quote:
Original Posted By rynnaivana
     
mo liat dulu perkembangan robot ijo gimana skrng D

dia pe TS kiapa masi dapa ban... o




mingjo dank sama2 toran du2 neh linux2:
bassman777 - 25/07/2012 06:02 PM
#1126

permisi bos2 samua... qta baru pake robot ijo... hp htc evo 3d cdma ( rom virtuoso quatro ics 4.1 hd sense 3.6 ) root sandiri spekol mar jadi hehehehe... qta motanya ada nda yg punya koleksi game2 hd rupa asphalt 7 , amzing spiderman, pes 2012 deng dp tamanga2 satu rang wkwkwkwk... ato yg bajual mungkin... boleh sto pm kamari harga boleh ator...heheheheh.. makase samua.
PhaMenThaR - 28/07/2012 08:50 AM
#1127

Quote:
Original Posted By bassman777
permisi bos2 samua... qta baru pake robot ijo... hp htc evo 3d cdma ( rom virtuoso quatro ics 4.1 hd sense 3.6 ) root sandiri spekol mar jadi hehehehe... qta motanya ada nda yg punya koleksi game2 hd rupa asphalt 7 , amzing spiderman, pes 2012 deng dp tamanga2 satu rang wkwkwkwk... ato yg bajual mungkin... boleh sto pm kamari harga boleh ator...heheheheh.. makase samua.

kalo posi2 di Mdo datang2 gath kwa ada yang ja bawa HD kalo di gath dsitu free asal tau bergaul noh p
DedOtz - 28/07/2012 10:26 AM
#1128

Buat teman2 Android klo ada game2 hd bawa nyaku mo copy malu:
PhaMenThaR - 30/07/2012 12:07 AM
#1129

Quote:
Original Posted By DedOtz
Buat teman2 Android klo ada game2 hd bawa nyaku mo copy malu:

bawa jo tuh hengpong di gath dorang ray pasti ada tuh game2 hd 4 android
jennyjeal - 30/07/2012 08:23 AM
#1130

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
bawa jo tuh hengpong di gath dorang ray pasti ada tuh game2 hd 4 android


qt kira angko tu nda pernah share game2 hd nohope:
botogaga - 30/07/2012 10:51 AM
#1131

Quote:
Original Posted By DedOtz
Buat teman2 Android klo ada game2 hd bawa nyaku mo copy malu:


kita sih ada Modern Wars Sandstorm, NFS HP, deng Shrek Cart mar maih mo cari ulang so dimana stow\)
chii19 - 31/07/2012 08:28 AM
#1132

Quote:
Original Posted By ianseventh
Disini ada yang pake Go SMS nd,..
klo ada minta share pin Go Chat dang,.. biar cmn mo kse full ni Kontak list,.. ngakakngakak




halo smua..hehe newbie di sini. boleh gabung to?

Qt p pin go sms c320640.
klo ada yg pake go sms, add p Qt nech.
eh iyo, ada yg pake catfiz n liveprofile nda?
DedOtz - 31/07/2012 10:30 PM
#1133

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
bawa jo tuh hengpong di gath dorang ray pasti ada tuh game2 hd 4 android


Quote:
Original Posted By botogaga
kita sih ada Modern Wars Sandstorm, NFS HP, deng Shrek Cart mar maih mo cari ulang so dimana stow\)


Siapppp.... Meng copy malu:
PhaMenThaR - 02/08/2012 07:16 PM
#1134

Quote:
Original Posted By jennyjeal
qt kira angko tu nda pernah share game2 hd nohope:

qt kwa nda ada android noh ngakak
Huzaiv - 03/08/2012 12:58 AM
#1135

mo tanya dang, mar agak oot sadiki, di Manado Smartfren cepat? soalnya ana pe Hape Smart Max, tako pas mo kasana nda tapake cuma karena lemot ato nda ada sinyal disana.. malu:
PhaMenThaR - 03/08/2012 01:10 AM
#1136

Quote:
Original Posted By Huzaiv
mo tanya dang, mar agak oot sadiki, di Manado Smartfren cepat? soalnya ana pe Hape Smart Max, tako pas mo kasana nda tapake cuma karena lemot ato nda ada sinyal disana.. malu:

kalo yg berhubungan dengan it2 tuh ada depe trit bro \)
btw kalo Mdo di pusat kote ada signal noh katu D
so dapa EVDO lei kalo mo pake modem \)
jennyjeal - 03/08/2012 07:12 AM
#1137

Quote:
Original Posted By PhaMenThaR
kalo yg berhubungan dengan it2 tuh ada depe trit bro \)
btw kalo Mdo di pusat kote ada signal noh katu D
so dapa EVDO lei kalo mo pake modem \)


qt ja pake 3 kalo so lat2 pica 100
PhaMenThaR - 03/08/2012 07:18 AM
#1138

Quote:
Original Posted By jennyjeal
qt ja pake 3 kalo so lat2 pica 100
qt biar nda lat boleh pica 100 malu:
jennyjeal - 03/08/2012 10:27 AM
#1139

ini tu gaga boy,, genit:

OS android

[COMMUNITY] ANDROID User Regional MANADO
PhaMenThaR - 03/08/2012 10:33 AM
#1140

Quote:
Original Posted By jennyjeal
ini tu gaga boy,, genit:

OS android

[COMMUNITY] ANDROID User Regional MANADO


paling lai depe doi ga2 itu kang o
Page 57 of 64 | ‹ First  < 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > SULAWESI > Manado > [COMMUNITY] ANDROID User Regional MANADO