Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Total Views: 24354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 12 of 19 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›

Exorcism.77 - 03/03/2012 02:18 AM
#221

Need room di sekitar city.. prefer yg fully furnished atau semi furnished.
Budget sekitar 850-1000.
Kalo ada room yg mau disewakan atau ada yg mau cari housemate bisa hubungi saya lewat PM

Thanks
nadinebibir - 06/03/2012 08:40 PM
#222

Lease transfer apartment.. available from 17 Feb 2012

Micasa8

Location : 604/131 Pelham Street (600 Swanston Street), Carlton.

Description : walking distance to Melbourne Uni, RMIT and Trinity Colege. Close to tram station, fully furnished with gas cooking (included rental), air conditioning and heating, flat screen TV and free satellite channel.

Price : $310/week

Contact person : PM me.. \) Yb
B6887BPE - 07/03/2012 11:32 AM
#223
Room in brunswick east
For Rent 2 bedroom di brunswick east 1 master dan 1 lagi single close to RMIT Brunsiwck and lygon st fully furnished,10 mins driving to city ato bisa pake tram juga tram 96 brand new house Contact me if interested 0435754168
isug2 - 07/03/2012 12:10 PM
#224
Beli appartment di south bank & dapatkan permanent residence!!
Buy an apartment in South Bank, Melbourne and get your Australian PR in 2 years!!
for those who has interest to live in Australia, now is the right time!!
(this is real and no jokes, the real estate developer will give written guarantee that ensure all entitled candidates get the PR)

Some benefit of Australian PR: social security benefit, healthcare entitlement, pay only 10% of education fees in local universities, employment opportunity, sponsor relatives to get PR, and many more!!

contact: Tan Idris Sugiarto (Ray White Dharmahusada, Surabaya) at BB Pin:2800963B or +6283875227788.
Exorcism.77 - 08/03/2012 07:58 PM
#225

Need room di sekitar city.. prefer yg fully furnished atau semi furnished.
Budget sekitar 850-1000.
Kalo ada room yg mau disewakan atau ada yg mau cari housemate bisa hubungi saya lewat PM

Need ASAP
Thanks
ftan78 - 11/03/2012 05:30 AM
#226

Quote:
Original Posted By isug2
Buy an apartment in South Bank, Melbourne and get your Australian PR in 2 years!!
for those who has interest to live in Australia, now is the right time!!
(this is real and no jokes, the real estate developer will give written guarantee that ensure all entitled candidates get the PR)

Some benefit of Australian PR: social security benefit, healthcare entitlement, pay only 10% of education fees in local universities, employment opportunity, sponsor relatives to get PR, and many more!!

contact: Tan Idris Sugiarto (Ray White Dharmahusada, Surabaya) at BB Pin:2800963B or +6283875227788.


gw baru tau kalo beli apt bisa dpt PR lagi. Setau aku dulu sih bisa, skrg kyknya ga mgkn. Mohon pencerahan nya....

Trus fee university byrnya 10%? utk master kykny NO WAY...

No offence ya bro, cuman kykny info ini agak membingungkan. Kalo ada yg tidak berkenan, harap dimaafin ya.

Saya hanya mau mencoba sharing info.

thanks
ga_ul - 11/03/2012 04:05 PM
#227

Quote:
Original Posted By ftan78
gw baru tau kalo beli apt bisa dpt PR lagi. Setau aku dulu sih bisa, skrg kyknya ga mgkn. Mohon pencerahan nya....

Trus fee university byrnya 10%? utk master kykny NO WAY...

No offence ya bro, cuman kykny info ini agak membingungkan. Kalo ada yg tidak berkenan, harap dimaafin ya.

Saya hanya mau mencoba sharing info.

thanks


Gan, itu yang jualan apartemen jangan di peduliin kali.
19exery - 13/03/2012 07:36 PM
#228

ada yg tau apart/studio/flat di sekitar burwood ato camberwell .. tolong infonya thankyouuuuuuuu
bersujudlah - 14/03/2012 07:10 PM
#229
Room in Hawthorn - available
Location: 9A Fordholm rd, hawthorn, 3122.

Description: Lokasi dekat dengan Swinburne university. 15 mnit jalan kaki dari rmh. Dekat dengan tram stop. Kamar tersedia mulai tanggal 1 April.

Price: $630 per month. Air gratis, tinggal share listrik dan gas.

Contact: PM me or call me on 0404795304. \)b
wrx555 - 19/03/2012 12:14 PM
#230

Quote:
Original Posted By isug2
Buy an apartment in South Bank, Melbourne and get your Australian PR in 2 years!!
for those who has interest to live in Australia, now is the right time!!
(this is real and no jokes, the real estate developer will give written guarantee that ensure all entitled candidates get the PR)

Some benefit of Australian PR: social security benefit, healthcare entitlement, pay only 10% of education fees in local universities, employment opportunity, sponsor relatives to get PR, and many more!!

contact: Tan Idris Sugiarto (Ray White Dharmahusada, Surabaya) at BB Pin:2800963B or +6283875227788.


^ Bull Sh*t
Don't believe this junk, menyesatkan
Randgris13 - 20/03/2012 03:10 PM
#231

Gan, ane perlu mengenai 2 bedroom/3 bedroom apartment, yang sekitar 500 - 500/week (2 bedroom ) 700 - 800/ week (3 bedroom), yang bakal dikosongin nnti Juni/Julian

Kontrak ane mau abis tar juli perlu nyari tempat pindah
RezzK - 20/03/2012 06:15 PM
#232

hai

gw kmrn rent 2 bedroom apt di 103/1728 dandenong road, clayton, di sbeelah mcd. deket sama monash clayton. tp karna gue tinggal sendiri, jd 1 room available
format apt nya :
-2 bedrooms
-living room
-kitchen (connected to living room)
-balcony


apt furnished w/ :
-sofa
-32" tv
-coffee table (buat tv)
-cookingware (no oven)
-fridge
-lemari
-kasur bantal (no bedsheet or quilt)
-"meja belajar" di kamar
-heater
-but no broadband internet available yet karna masih apt baru
me personally pays $1564per month, include gas only. jd di split aja
cewe/cowo bebas, fyi gw cowo D

kalo ada yg tertarik mau share and split send me PM
or PIN 28a6c18b/0450771346


pic by request D
Randgris13 - 20/03/2012 07:33 PM
#233

Quote:
Original Posted By Randgris13
Gan, ane perlu mengenai 2 bedroom/3 bedroom apartment, yang sekitar 500 - 500/week (2 bedroom ) 700 - 800/ week (3 bedroom), yang bakal dikosongin nnti Juni/Julian

Kontrak ane mau abis tar juli perlu nyari tempat pindah


Daerah City yah gan, ane kuliah di UniMelb
grooveey_^.~ - 23/03/2012 05:14 AM
#234
For Rent
2 rooms available in point cook, $123/week including internet (other bills are shared).

keterangan selanjutnya: http://www.koskosan.com.au/index.php/component/ezrealty/?controller=properties&task=detail&id=230
raingod - 23/03/2012 07:05 PM
#235
room available in Glenhuntly
Looking for female housemate(s). For master bedroom (with walk-in-robe and a separate bathroom) at Glenhuntly, for 1 or 2 people.
*7-minute walk to Glenhuntly Station
*Tram no. 67 just across the road
*To live with 2 other housemates
*Close to Glenhuntly shopping centre and Safeway
*Available on end of March/early April

yang tertarik silakan e-mail gw di [email]dewa_ujan@yahoo.com[/email]
momogug - 26/03/2012 12:09 PM
#236

cari room yg murah kira2
fredscool - 27/03/2012 08:45 AM
#237

cari room or apartment di city atau eastern suburb (chadstone or burwood) buat 3 orang tanggal 25 april-2 may 2012

1 kamar besar cukup, cuma buat tidur doank
budget $90 per day
QWERTYYY - 27/03/2012 07:57 PM
#238

Quote:
Original Posted By Randgris13
Gan, ane perlu mengenai 2 bedroom/3 bedroom apartment, yang sekitar 500 - 500/week (2 bedroom ) 700 - 800/ week (3 bedroom), yang bakal dikosongin nnti Juni/Julian

Kontrak ane mau abis tar juli perlu nyari tempat pindah


Gan, gw ada 1 apt nih. 2 bedroom. Akan available to inspect tanggal 22 april 2012
Kalau tertarik kabarin aja ya.

2 bedroom
1 bathroom
Semi furnish

Email aja di firman888 at gmail.com
Kita bs diskusiin disana lgsg
Randgris13 - 28/03/2012 07:02 PM
#239

Agan2, ane mau mulai nyari roommate buat tar pindahan kira2 July

Ane cowo, umur 18 tahun...
gw nyari cewe/cowo, ga peduli

klo minat pm

Quote:
Original Posted By QWERTYYY
Gan, gw ada 1 apt nih. 2 bedroom. Akan available to inspect tanggal 22 april 2012
Kalau tertarik kabarin aja ya.

2 bedroom
1 bathroom
Semi furnish

Email aja di firman888 at gmail.com
Kita bs diskusiin disana lgsg
waluvdin - 31/03/2012 10:11 PM
#240

-closed-
Page 12 of 19 | ‹ First  < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)