Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Total Views: 24354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 19 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > 

haha ~ - 10/06/2012 02:40 PM
#301

1 Room available in 3 bedrooms apartment from July 2012
located in 22 Kavanagh Street, Southbank, South Point Apartments..

±10 minutes walk to flinders street station
3 minutes away from tram no 1, the nearest tram stop
5 minutes walk to crown, klo malem ga usah bingung cari makan
± 10-15 minutes to RMIT by tram

Monthly Rent : $1000
Bills : ± 100
Internet TPG - Unlimited
Furnished, bed+desk+chair

The whole apartment is wooden floor, jd gampang banget bersihinnya

shared with business international student and photography student, both of them orang indo. anaknya baik2 & ramah.

CP : +61425662226
geniusdexter - 13/06/2012 12:06 PM
#302

Guys, mau nanya dong, kemaren gue mau apply akomodasi di college square udah penuh \(

mending arrow on swanston, carlton ato unilodge 740 ya? fyi gue nyarinya yg deket trinity college/uni melbourne sama tentunya yg enak jg lingkungan tempat tinggalnya, hehehe D

ato ada saran lain? makasih sebelumnya \)
ontahaus - 13/06/2012 07:16 PM
#303
1 bedroom 1 bathroom apartment for rent burwood near deakin
2 Yarra Bing Crescent (333 Burwood Highway), Burwood, VIC 3125

VERY CLOSE TO DEAKIN UNI!! ONLY 5 MINUTES WALK!

1 bedroom and 1 bathroom Apartment + 1 Carpark for RENT!! BREAK LEASE!!

Rent: $350/week or $1521/month.

Available: 23 July 2012. Current contract until 22 September 2012.

Modern Near New Apartment - Less than 1 year old!

Very Strategic Location for Young Workers and Students.

- 5 MINUTES walk to DEAKIN UNI, BURWOOD
- 5 MINUTES walk to WOOLWORTHS
- 5 MINUTES walk to BURWOOD SHOPPING CENTRE
- 1 minute walk to TRAM STOP to CITY - tram 75
- BUS STOP at your door step to BOX HILL and KNOX SHOPPING CENTRE - bus 732
- 3 MINUTES walk to BUS STOP to CHADSTONE SHOPPING CENTRE - bus 767
- 5 minutes walk to Indo Groceries, dominos, asian restaurants

- SUPER FAST Fibre Optic Internet
- Dishwasher
- Air Conditioner
- Modern Kitchen Appliances
- Secured Remote Control Car Park
- Big Outdoor Terrace
- Open Living Area

Please contact 0402 157 291 or 0402 055 897 for after hours or weekend inspection.

Photos
Xander86 - 13/06/2012 11:40 PM
#304
Room at southbank 1000/month all bills inclusive
One room available at two bedroom apartments at 38 Kavanagh Street Southbank.

12 Minutes walk to flinders street Station, 5 minutes walk to Tram no.1, Bus stop 216,219,220 (to footscray) in front of the street. (just Google 38 Kavanagh Street, southbank 3006 to see the exact location)

Price 1000 per month including all bills. no car park available
The room has one desk, double bed and built in wardrobe. Sharing the house with Indonesian couple.

Call or send text message to this number: 0425171786 or 0449858686
athlete - 15/06/2012 11:06 AM
#305
Dicari full house/apartment/etc 3 kamar untuk disewakan
DIcari unit yg disewakan (private, ga sharing). 3 kamar. car park for 2, fully furnished. IF possible close to public transport. Budget : $400-500 p-week. Thanks before beer:
skincareshop06 - 16/06/2012 10:35 AM
#306
Room Available 2minutes to Deakin !
Room available near Deakin university
2minutes walking to Deakin
Very clean house ,medium single rm.
At mccomas grove. Burwood 3125
$170 per wk included bills no more to pay
Tks
Aunti nid 0411 617 299
daniel_123id - 16/06/2012 07:17 PM
#307
and ouncizy
dicari tempat tinggal yang gak terlalu jauh dari city. soalnya kuliah di victoria university in flinder city. budget 500-550 udh include all dan internet. maunya tempat tinggal dekat public transport dkt train.
applesby - 16/06/2012 08:21 PM
#308
Rooms for rent (Dekat Monash Caulfield & Clayton) - COCOK untuk MONASH students!!!
- $750/month - including internet, gas, electricity and water bill
- Fully furnished

Walking time:
- 5 mins to East Malvern station (Glen Waverley line Zone 1)
- 10 mins to Chadstone Shopping Center
- 5 mins to bus stop (Bus no 900 and then 10 mins to Monash Caulfield / 30 mins to Monash Clayton)
- 10 mins to Dairy Bell (THE BEST ICE CREAM IN TOWN!!!)

Driving time:
- 25 mins to City
- 5 mins to Holmesglen (Korean, Indonesian and Chinese restaurants)
- 10 mins to Monash Caulfield
- 15 mins to Monash Clayton

Address:
Hyslop Parade, Malvern East, 3145

Contact:
Hau Hau
[email]haumanto@optusnet.com.au[/email]
PIN BB 28B8A700
Tlp: +6281235822288

Ini rumah ane sendiri tapi ane udah for good. Ada 5 kamar (4 bedrooms + 1 study). Study ama 1 kamar udah ada yang sewa. Jadi masih sisa 2 bedrooms for rent. 1 master bedroom ane reserve bust and sendiri kalo liburan ke sana. Hehehe...

Kalo interested ato tau lagi ada yang cari kamar dan ingin liat2 kondisi kamar dan rumah, langsung aja kontek ane buat book appointment buat inspection.

Makasih semuaaa!!! Ditunggu kabar baiknya yahhh!!! Kalo ada yang butuh foto2, langsung kontek via email aja yah. MAKASIHHH!!!

tukulzz - 20/06/2012 12:02 PM
#309
Fully Furnished Room for rent Near Monash Uni Clayton, Train Station
Single fully furnished room available for $150/week including all bills (internet, water, electricity, etc).

Walking time:
- 15 mins to Monash Clayton Uni
- 10 mins to Clayton train station, market, restaurant, etc.

Available: Mid July

Minimum 3 months stay, 1 month bond required.

PM if interested.
Babycheers - 20/06/2012 02:09 PM
#310
Room for rent
We’re a family, with 2 kids (8 and 3 y.o), live in 3 bedroom apartment, in St Kilda Rd.
One bedroom is available immediately for Homestay (Kos), for student in Melbourne.
Walking distance to Swinburne (Prahran) and Wesley College.
Direct Tram to Monash Caulfield, St Michael High School, RMIT City, Melbourne University, CQU, etc.
Tram stops and bus stop are only a walking distance, close to Fitzroy st and Chapel St.
There are 5 different trams routes available, with approximately 3-5 minutes interval, directly going to CBD Melbourne.

It will be $375 per person, per week, which includes:
- Fully furnished bedroom (Study desk, build-in wardrobe, mattress and base, linen, blanket)
- 3 meals/day on weekdays (5 days a week)
- Utility Bills (Electricity, Water, Gas) – with reasonable usage
- Wireless Internet – with reasonable usage
- Separate bathroom - (for yourself/not share)
- Washing machine is available (detergent provided)
- The use of apartment building facility, i.e. indoor swimming pool, outdoor swimming pool, BBQ area, tennis court, and Gym.
- No smoking, no pets, and has to keep/maintain the rooms clean and tidy.

Preferably female student and strictly no friend sleep over.
If parents are visiting from overseas, can be arranged to stay over (Needs to be pre-arranged with us)
For student under 18, who requires a guardian for school purposes, we willing to be a guardian, with parent’s approval.
If you want to share the bedroom or require a car park, please inquire for the fee.
To arrange inspection and for other inquiries, please contact, Yulia at [email]babycheers@hotmail.com[/email]
Thank you
shakehand2
spangler - 21/06/2012 02:04 PM
#311

Misi bro, ane student baru di RMIT lagi nyari housing kiranya yg single room. Share rumah atau apartment juga boleh yg penting kalo ortu saya atau saudara saya ada yg numpang nginep itu diperbolehkan.

- Jarak maksimum dari city campus 20-30 menit menggunakan public transport (prefer yg bisa jalan tapi).
- Lebih bagus klo deket dengan landromat dll.
- Kontrak jangka pendek aja paling 1 bulan karena buat stay awal2 dlu, klo dirasa sudah nyaman saya pasti perpanjang atau nggak nyari tempet yg menurut saya lebih enak \)

Butuhnya kira2 mulai bulan july 2nd week.
Saya blom ada nomor aussie jadi tolong di email aja ya klo ada vacancy ke [email]zero9zero@gmail.com[/email]

Thanks
intermilan0610 - 21/06/2012 10:24 PM
#312

Halo teman2,

numpang pasang iklan yah

Room available for rent in ORMOND

Master room plus walk in wardrobe $620/month (Foxtel included) plus share bills..
Rumah furnished:
*Kasur single bed
*Meja Belajar
(available 27 June 2012)


House also have:
Unlimited Internet
Foxtel (almost all channel, espn and fox sport for premier league and champions
league, Plus Rai channel for Serie A)

Lokasi rumah di Ormond..very secure and safe suburb and family friendly
area..saya sudah tinggal disini 3 tahun and never had any problem..

Lokasi rumah juga strategis:
-[SIZE="6"]3 minutes walk to Ormond station (both zone 1 and 2, 15 minutes to city)[/SIZE]
-2 train stop to Monash uni Caulfield campus (5 minutes to Monash Uni Caulfield)
-30 secons walk to 630 bus stop that will take u straight to monash uni clayton (15 minutes to monash uni clayton)
-100m walk to Shell station
-300m walk to IGA supermarket
-310m walk to Fruit and Vegetable shop
-320m walk to Pharmacy and medical clinic
-330m walk to chinese, japanese, indian, fish and chips and pizza shop.
-500m walk to KFC and McDonald located side by side

If interested please text me on 0424531356 (Ikhsan)

Regards,

Ikhsan
RumahKosKosan - 25/06/2012 09:35 PM
#313
Kamar kosong deket monash clayton
ngacir2ngacir2ngacir2ngacir2ngacir2

Agan2,

Kami suami istri belom beranak dan masih jiwa muda. Dirumah ada 3 kamar, kami pake 1 dan 2 lagi disewain buat kos2an.

Ini rumah townhouse, unit depan, parkir mobil di pinggir jalan atau di driveway (kalo punya mobil). Kamar mandi (shower n bathtub) dan toilet pisah, exclusive buat dipake anak2 kos karna kami udah ada kamar mandi sendiri di master bedroom.

Internetnya wireless (Bigpond Cable) bebas dipake buat download atawa skype-an (200GB sebulan rame2), ada tipi lcd 46’’ + 5.1 surround sound buat nonton foxtel HD semua channel termasuk bola (liga inggris ama champions league terutama, kalo suka bola), buat maen xbox 360 + Kinect dan juga bisa buat karaoke kalo suka nyanyi (mesin karaoke dg lagu2 indo). Pokonya full entertainment dah.

Rumahnya ada central heating jadi kagak bakal kedinginan kalo lagi winter (kayak sekarang2 ini). Trus kulkas ada 2, microwave pasti, kompor + oven, trus juga ada barbeque grill di backyard kalo mau bakar2an pas summer nanti. Piring, gelas, panci dsb udah tersedia. Istilahnya ini rumah udah komplit fully furnished dan kita pake rame2 termasuk sofa n recliner (kalo lg pengen nonton sambil selonjoran). Kita juga punya mesin cuci ama dryer sendiri yg bisa dipake jadi gak usah nenteng2 cucian ke Laundromat/Coin Laundry.

Nah kamarnya (sekitar 3 x 3m) juga nanti fully furnished, ada single bed, meja + korsi belajar, kipas angin dan built in wardrobe, tapi kalo mau furnish kamar sendiri juga boleh. Kasarnya, kalo tinggal disini cuma perlu bawa baju, badan ama ongkos makan n sehari2 aja deh.

Kalo ada keluarga/sodara dateng juga bisa kita akomodir, asal menghormati aturan rumah dan gak mengganggu yg lain. Kita juga punya matras extra kalo diperluin pas ada sodara dateng.

Untuk lokasi, ini rumah ada di daerah Oakleigh East (Deket Monash Uni Clayton), dan didepan jalan raya utama (Bus stop diseberang jalan). 3 stasiun kereta (Clayton, Huntingdale, Oakleigh) mudah dicapai pake bis dan sekitar 25 - 30 menit ke city dari stasiun2 tersebut.

Kita ngecharge AUD$700 perbulan sudah termasuk semua bill (listrik, air, gas, internet, foxtel dan lain sebagainya). Makan tidak termasuk tapi kadang2 istri saya juga masak dan kita biasanya makan rame2 sambil nonton filem/tivi.

Oh iya, ini rumah bebas merokok (bukan bebas rokok) jadi lebih cocok untuk orang yg tidak keberatan dengan asap/bau rokok.

Kayaknya sgitu aja deh yg bisa diterangin sementara ini, kalo emang tertarik atau ada pertanyaan bisa hubungi 0434067855. Kami coba jawab secepatnya.

iloveindonesiasiloveindonesiasiloveindonesias iloveindonesiasiloveindonesias
rudy1983 - 26/06/2012 05:14 PM
#314
Cari KAMAR untuk disewakan bulan AUGUST 2012
Halo, ada yang lagi cari housemate untuk awal august? preferably daerah SOUTHBANK atau dekat dg city.

Please contact rudy 0403713011
mycutegrace - 30/06/2012 02:40 PM
#315
room with double bed and built in wardrobe
AVAILABLE NOW

fully furnished: meja, kursi, built-in wardrobe, double bed


Cocok buat anak DEAKIN, SWINBURNE, MONASH CLAYTON
(k city juga ga jauh2 amat, rmit, ozford,ucq,dll..gue sendiri di melb uni..paling 30mins k city ga beda jauh kan sama yg di docklands atau southbank cuma beda tram atau train!)
deket BOX HILL, GLEN WAVERLY, BURWOOD

Contact: Grase 0425370101

Jalan kaki 5 menit nyampe Forest Hill Shopping Center, ada Coles, Woolworth, Myer, Hoyts. 24hours KFC & McDonald, office work.

Jalan kaki 30 detik nyampe bus stop. >-- ga boong
902 and 375

ada juga direct bus ke monash clayton campus.

terletak di intersectionnya Springvale Road & Canterbury Road..enak juga buat yg nyetir!


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Kuntiboja - 01/07/2012 03:37 PM
#316
Dicari 2 kamar didekat deakin uni
Sesuai judul yah D
n(Y) - 02/07/2012 10:34 AM
#317
Tanya Hotel bintang 5 around melbourne
Misi gan...
mau tanya2 info hotel (kl bisa yang ada functionnya), venue buat gathering (resto) yang oke untuk acara sekelas top managerial.

karena urusan kantor budget terbatas. resto : main course+dessert+drink = 40-50 AUD. hotel : 250 AUD/person/night.

thanks a lot for info gan..

(br dapet rekomen di travelodge dockland, mgkn ada yg lain lagi \)\)\) )

thank you agan2 and aganwati.. ^_^
momogug - 03/07/2012 10:03 PM
#318

Gan. Gue ama tmn 1 lg cr tempat di city. Yang perbulannya
tukulzz - 04/07/2012 04:54 PM
#319
Crown Hotel
Quote:
Original Posted By n(Y)
Misi gan...
mau tanya2 info hotel (kl bisa yang ada functionnya), venue buat gathering (resto) yang oke untuk acara sekelas top managerial.

karena urusan kantor budget terbatas. resto : main course+dessert+drink = 40-50 AUD. hotel : 250 AUD/person/night.

thanks a lot for info gan..

(br dapet rekomen di travelodge dockland, mgkn ada yg lain lagi \)\)\) )

thank you agan2 and aganwati.. ^_^


Kebetulan dapet promo buat stay di crown metropol hotel for $99/night

T&C: Subject to room availibility. Valid for anyday except saturday night. Offer valid until 31st of August 2012

Kabarin deh kalo minat
jojoaditya - 04/07/2012 05:48 PM
#320
Place to rent at auburn
..... no ads deleted
Page 16 of 19 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > 
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)