Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Total Views: 24354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 2 of 19 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›

p1nochio - 05/06/2011 09:51 PM
#21
Cari Akomodasi Long Term Rent *^^*
Hi Guys... :angel

Mo cari Akomodasi untuk daerah : Prahran, Hawksburn, Hawthorn & Camberwell.

1unit apartment, 2BR. Max $330/week.

Klo mempunyai kabar ttg kamarnya, tlg email ke : [email]marbellsblue@yahoo.com[/email]

Thanks yah Guys... kiss

Ps. Kita membutuhkan roomnya mulai dari tgl 28juni, tp kita akan tetap menerima penawaran s/d kt mendapatkan room yg cocok \).


ilovekaskus
sora_w - 06/06/2011 03:19 PM
#22
Dicari share
Dicari orang yang mau share, tmpt di uni-lodge city dkt" RMIT, yang 2 bedrooms. Atau ada orang yang nyari room mate. Saya bersedia. Budget untuk tmpt tggl gw skitar 1000an makanya cari yang share hehe.
p1t3n6 - 06/06/2011 08:08 PM
#23

medium size room for rent near swinburne hawthorn campus.
availability = NOW!
current unit occupants 2 Indonesian male.
Located at 177 power street, hawthorn 3122.
walking distance to swinburne uni roughly 15min walk, 5min from hawthorn station.
1min from tram 70 & 75.
car park is available.

rent $593/month. bond $683
text/call for inspection... 0423-471074
thanks.
coeltman - 06/06/2011 09:03 PM
#24

ada yg tahu apartemen yg bisa disewa cuman seminggu di daerah CBD/sekitarnya?
kalo bisa plus info biaya sewa n fasilitasnya D
sodara gw kira-kira 12 orang mau kesini, tapi masih belum pasti tanggalnya
kalo ke hotel lebih mahal nih untuk orang segitu banyak
kalo ada yg tahu langsung PM gw aja ya \)

thanks beer:
pinktigerlilies - 06/06/2011 10:26 PM
#25
1 room left for rent at excellent location! From 174/week inc bills. Female only
4 minutes walking to monash medical centre. 3 minutes walking to clayton station. Walk distance to shops, groceries, and bus stops. 20 minutes walk to monash uni.

We are two full-time working professional in early 30's are looking for females (21 - 35 yo) either students or professionals to share a brand new two storey townhouse in a very strategic location at Clayton.

We would like a person who is relatively tidy, willing to help keep the house clean, easy going, and respect other's privacy. The rooms are fully furnished with a queen bed, a study/office desk with a chair and bookshelf so just bring yourself in.



Rooms features:

- Large size bedroom. It furnished with a queen bed size
- Fully furnished
- Built in wardrobe (Hanging space and shelving)
- Tv antenna connection
- Telephone line connection
- Wireless internet connection
- Carpet floors

House Features:

- Fully furnished house
- 2 Bathrooms and toilets
- Polished timber floors
- Washing machine and dryer (laundry area)
- Ducted heating
- Kitchen area meals and a cozy lounge area
- Kitchen utensils, iron, iron board and ducted vacuum cleaner
- Nice sized back yard for relax during summer

Rent $174 per person includes bills - electricity, gas, water and internet.

For inspection contact merry 0433 599 947/ Rod 0425827329

Leave a message or sms when we are busy
Email address : [email]pinktigerlilies80@gmail.com[/email]
Killshox - 07/06/2011 07:34 AM
#26

Quote:
Original Posted By gustuangga
halo agan"
gw mau nyri room mate bwt gntiin gw
soalnya gw m balik ke indo bulan ini
1 Room available on 6th June in Kingstreet,CBD
200 per week
fully furnished
include all bill,internet,washing machine
3 minutes walking to William Angliss and Flagstaff garden
6 minutes walking to southern cross station
for inspect contact me : [email]gustu_angga92@yahoo.com[/email]
ilovekaskusilovekaskusiloveindonesia


Masih ada ga nih gan? Buat cowok/cewek? Ini apartment kah? Brp room? (Maaf blom pernah ke melb). Dari sini ke Unimelb-parkville and ke Peter Maccallum cancer center (St. Andrews Place, East Melbourne) naik apa? Temporary ya? Sampai kapan? Thanks


-------------------------------

Sekalian ane juga lagi cari akomodasi yang dekat dengan Unimelb-parkville dan Peter Maccallum Cancer Center (St. Andrews Place, East Melbourne). Untuk 1 orang pria, single, Muslim, Umur 20-an (deket ke 30 siy hehehe) yang akan dtg ke Melbourne Insya Allah mulai awal bulan ini (katanya siy tanggal 9, tapi visa juga belum keluar nih). Budget mahasiswa kere kalo bisa hehehe. URGENT. Thanks!
soulslayer - 07/06/2011 12:13 PM
#27
Housemate wanted, Southbank
1 spacious room available for rent in a 2 bed 2 bath rooms apartment located in Southbank (opposite Crown Casion) from 10 July. The room comes with a queen mattress, study table and walk-in wardrobe.

Facilities in the apartment includes a free swimming pool, gym and basket ball court.

Any gender is okay, but must be non-smoking, quiet, clean, responsible, paying rent & bills ontime and no pets. $1000 (nego) pm + 1 month bond. Utility bills are to be shared equally.

You'll be staying with 1 guy, working full-time and study part-time.

Please pm to arrange for an inspection.
axlseeker - 08/06/2011 11:14 AM
#28

Quote:
Original Posted By sora_w
Dicari orang yang mau share, tmpt di uni-lodge city dkt" RMIT, yang 2 bedrooms. Atau ada orang yang nyari room mate. Saya bersedia. Budget untuk tmpt tggl gw skitar 1000an makanya cari yang share hehe.


di tempat gue sebulan $997 loh o kalo masih berminat langsung kontek saja yaa
Abalam - 11/06/2011 08:52 AM
#29

Perlu bantuan agan" yg baik hati nih,hehehe
ane rencana tgl 9july ke melb,ane perlu accomodation buat shortterm aja,hehehe mungkin 1-2week \)
agan" yg punya kenalan ato room space bisa lsg tawarin ke ane yaa \)
PM aja gpp,ane sering ol, \)
city prefered gan,hahaha \)
takut nyasar kalo jaoh"..hahahah
ane ngga ngerokok ngga minum gan,pokoknya good boy lahh Yb
ditunggu ya infonyaaa \)
amsut - 13/06/2011 09:08 AM
#30
Rooms available in CBD Melbourne
Edit: Got tenant already, the rooms will not available for now \)

Two bedroom available for rent in a South Melbourne, 5 minutes away from CBD. Next to St Kilda rd. The big room is $900 per month and the small room is $600 per month, excluding bills and internet.

All rooms are fully furnished. The big bedroom got built in wardrobe and queen size bed. The small room got big wardrobe with double size bed.

House Features:

- Fully furnished house
- Washing machine and dryer
- Air conditioner
- Ground floor location (access from outside)
- Free access to swimming pool, tennis court, and GYM!!
- Secured indoor mailbox

Check the photos here: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150209527700822.332906.616285821&l=bcde10a533
dread_rule - 14/06/2011 08:56 AM
#31

Hi guys,


1 nice and modern bedroom of 2 bedroom apartment available for rent as soon as i move out.
- located in city, 31 a'beckett st, nice black and white looking tower.
- room is fully furnished ( double size bed +matress, study desk, build in robe, pillow, blanket)
- close to RMIT, cafe, restaurant.

Rent : $285 p/w (including bills) + bonds $560

U will share the apartment with nice and quiet Taiwanese guy.

contact no : 0425128419 ( Daniel)
diane4ever - 17/06/2011 01:07 AM
#32
need room asap [long term rent]
Any room available near Bourke Street? I'm gonna start studying at Carrick next week and need room in the city... :mewek

any offers?? Please PM or email me at : [email]thisisdee@live.com[/email]

thanks guys! peluk
tirza - 18/06/2011 01:53 PM
#33

gua sama temen gua (2an) bakal ke melb tanggal 25-30 juni. ada yg punya info accomodasi ga? yang murah aja gapapa, deket city lebih baik. thanks
Flycooper - 19/06/2011 05:52 PM
#34

Quote:
Original Posted By Flycooper
1 Room available in 3 bedrooms apartment..
located in 22 Kavanagh Street, Southbank, South Point Apartments..

10 - 12 minutes walk to flinders street station..
3 minutes away from tram no 1...


Available from September 01,
oper contract dari MICM

Monthly Rent : $940
Bills : +/- 100
Internet TPG - Unlimited
Unfurnished, tapi kalo mau the interior, i got mine, and i can sell it to u for cheap price..

The whole apartment is not using carpet si.. tpi wooden floor..
gampang banget di bersihin..

contract smpe march 2012, bisa diperpanjang...
tinggal sama 2 male orang indo, dari jakarta n bandung they're students..


Please contact for pics :
[email]jo_emanuel@yahoo.com[/email]

or 0435695580
captaincharisma - 20/06/2011 05:48 PM
#35
Room for rent in Southbank
1 room available in a FULLY FURNISHED 2 bedroom apartment
in 88 Southbank Boulevard. Availability ASAP until 10th July

10 minutes walk from Flinders Street Station
7 minutes walk to Arts Centre tram stop
3 minutes walk from tram no 1 stop
5 minutes walk from Crown Casino

Features:
Built in wardrobe
Fridge
Washing machine and dryer
TV- Foxtel + 360
Cooking utensils
Access to gym, swimming pool and tennis court
Air Conditioner
Sofa and table in the living room

Rent : $1200 per month including cleaning every 2 weeks + foxtel + internet. excluding bills
Bond : $1500 upfront
Monthly Bills : +/- $100

Will be sharing with me (student), needed ASAP as housemate is going back for good. Open for inspection asap, please contact 0425033890 (text)
chuensen - 22/06/2011 06:39 PM
#36
looking for tidy housemate at CBD asap
gw lagi cari housemate nih segera.. karena housemate gw bakal move 25 june.. gw ada room available di tengah2 CBD. lonsdale street (antara russel n exibition st) n cari yg friendly n tidy. apt gw kecil makanya murah tapi ada 2 kamar n 1 toilet n dihuni ma gw (1 cowok) doang. jd gw butuh housemate buat ngisi kamar 1 lagi. 210/week include electricity n water bills n fully furnished.. kl berminat pls hub gw asap ya, lewat email lebih ok... [email]chuen_sen@yahoo.com[/email]
thx gan
sibuncit - 05/07/2011 09:00 PM
#37
accomodation near caulfield
kebetulan ada thread baru soal akomodasi, agan2 ane lagi cari shared accommodation yang deket kampus Monash Caulfield buat ditempatin tanggal 10 juli ini. kalo bisa jangan mahal2.. klo kepepet yah daerah Clayton juga gak apa2 asal deket sama bus loop nya.
\)b
klo ada yang punya info please contact ane di arya.pandu.p(at)gmail.com Yb
andrelucky - 07/07/2011 04:37 AM
#38
apartments for rent in Belgrade
dear kaskuser i want to share website for accomodation it trusted,try this http://www.belgrade-apartment-rentals.com/..

if you want to ask something just reply my posting..

thank you..
Exorcism.77 - 07/07/2011 04:13 PM
#39

Quote:
Original Posted By Exorcism.77
Halo.. Saya lg butuh room daerah CBD nih.. Prefer tgh2 city ya dan tempatnya strategis. Dan juga kalo bisa cari housemate yg friendly,easygoing,clean and tidy.. Budget max 1000.. Bagi yg punya info tolong PM ya gan.. Thanks..


Ada yg bisa bantu..?
starvin marvin - 07/07/2011 10:30 PM
#40

Gan, lagi cari akomodasi sementara sampai tanggal 31 juli nih. Ada yg minat nampung atau punya solusi? Sy kuliah di monash caulfield. 1 agustus bakal masuk ke tempat lain, jadi butuh sampe 31 juli aja. Skrg sy kejebak di hotel claremont (kata mereka sih hotel, menurut sy bukan) dan butuh keluar dr tempat ini secepatnya. tolong kontak sy ke email [email]kurniawanantonius@gmail.com[/email]. thanks
Page 2 of 19 |  < 1 2 3 4 5 6 7 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)