Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Total Views: 24354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 19 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

kholiwen - 18/11/2011 12:54 PM
#141

numpang sundulgans

Quote:
Original Posted By xuliwen
Hi, I'm looking for a roommate to share a room, price will be 80/wk bill included. House is at Forest hill. I'm an easy going person, neat and no smoking please. Chinese and or indonesian preferred. If you are willing to see or ask for the place please Call me at 0430 470 409 or 0425 011 026 or email at: [email]kholiwen@gmail.com[/email]. Thanks.

Raymond
B6887BPE - 24/11/2011 07:20 AM
#142

need 2 car park spaces for my car and my friend's car for 2 months,
ada kaskuser yang mau menyewakan?
undercover preferred..
ga harus di city, eastern suburb - south eastern jg gpp..
text me 0416622710 (before 30-11-11)
googookub - 26/11/2011 09:27 AM
#143

Quote:
Original Posted By googookub
Mohon izin pak lurah taro iklan akomodasi (lagi), mudah-mudahan sekarang ada yang tertarik.

Disewakan 1 kamar dari 2 kamar apartment di lantai 5 unit (1513/570 Lygon Street, College Square):

PROMO...... PROMO...
SIAPA CEPAT DIA DAPAT

KHUSUS 1 BULAN (DESEMBER 2011) TEMPORARY
HARGA $600 INCLUDE BILLS
BISA NEGOOOOO............

BURUAN.................!!!!!!!!!!


- All furnished: TV, Bed,* Study Area, Peralatan makan, peralatan masak, wardrobe, dan lain2x.*
- It's 8 minutes walk to Melbourne Uni, less than 5 minutes by bike
- Kalau mau naek tram juga ada Tram route 1 dan route 8, going to the uni and the city.
- Dekat dengan woolworth, foodworks, dan juga tempat makan at lygon(kalau males masak)
- Fasilitas, Gym, Basket court, Swimming Pool, Study Conference Room
- Rent now only AUS$800, bills (electricity and water only) will be split,* gas is free.

You will be sharing the place with Me, Indonesia guy study at Melbourne University.

Kalau tertarik boleh call saya di*0425 432 806*atau email [email]dibenaiahsoenarto@gmail.com[/email]. Kalau butuh foto silakan request, nanti saya kirim via japri.
Terima kasih sebelumnya.

benaiah soenarto
fredscool - 01/12/2011 03:46 PM
#144

room available on Greenwood St, Burwood. rent is 541 excluding bills
fully furnished
available 10 December 2011
6 months or 1 year contract

email for more info [email]fr3d_g@yahoo.com[/email]
Damemochi - 03/12/2011 12:18 PM
#145

Numpang gan..

Gw lg nyari tempat stay preferably in Melbourne CBD (Gak jauh2 amat ama Melb Central and Flinders Station) secara gw kul di Swinburne Prahran tp gw males di suburb maho:

Im currently staying at Flinders St. But the rent is extremely high 1469/month. So kl bs yg maximum 900-1100/month.

Studio/Apartment preferable.. no land house \)

You can also reach me at 0450974838

Cheers
fredscool - 05/12/2011 09:51 AM
#146

2 rooms will be available in a 4-bedrooms house on Reedwood St, Burwood
they are available in early January around 8th Jan

Female is prefered
retiredgamerz - 09/12/2011 09:06 PM
#147

need room dkt swinburne hawthorn buat february..
pokoknya yang deket aja sama swinburne, gde kcil gk masalah yg pnting bersih+ 1 kamar sndirian..

PM aja.. thx..
hellzfire - 12/12/2011 05:25 PM
#148

-Edited- Salah kamar p
GulingEmpuk - 17/12/2011 03:46 PM
#149
Southbank Towers
1 room in a 2 bed-rooms apartment is available for rent from 5 January 2012.
It's a 2 BR / 1 Bathroom apartment at Southbank Towers, 83 Queensbridge Street.

Price is $1,000 per month.
(Furnished - including utilities)

Please contact Patrick at 0433 977 888 or [email]pchristi@gmail.com[/email]

Minimum contract: 3 months.
ndutz - 18/12/2011 08:30 PM
#150
short term room available (now - 25 january 2012)
One room available for short term rent (1 month) in a 2 bedrooms flat. Located at glenferrie road (close to swinburne hawthorn). Tram stop is just at the doorstep. Also close to coles, safeway, and laguna. You will stay with my roomate for that period (an indonesian female). Asking price is $1000 for 1 month all bills included. All furnitures are provided.

For more info pls contact me via PM or call 0425152121 (Eva - my roomate).

cheers !!
ndutz - 18/12/2011 08:31 PM
#151
short term room available (now - 25 january 2012)
One room available for short term rent (1 month) in a 2 bedrooms flat. Located at glenferrie road (close to swinburne hawthorn). The flat also has 1 kitchen, 1 bathroom, and 1 living room. Tram stop is just at the doorstep. Also close to coles, safeway, and laguna. You will stay with my roomate for that period (an indonesian female). Asking price is $1000 for 1 month all bills included. All furnitures are provided.

For more info pls contact me via PM or call 0425152121 (Eva - my roomate).

cheers !!
JeZyLixXxiOuZz - 22/12/2011 02:08 AM
#152

Quote:
Original Posted By fredscool
2 rooms will be available in a 4-bedrooms house on Reedwood St, Burwood
they are available in early January around 8th Jan

Female is prefered


Gannn cek PM yahhh \)
JeZyLixXxiOuZz - 23/12/2011 01:10 PM
#153
Hawthorn/Burwood Vacant Room WANTED
Hi,

I'm Jessica (22 yo, Female, Indonesian Chinese) a clean, tidy, friendly, respectful, fun, Deakin Uni PhD Student (Burwood Campus) that will arrive in Melb on the 15th of Feb 2012.

I am looking for a clean, tidy, quite, flat/house/studio aprt./room for me to rent from the 15th Feb 2012 onwards. I don't mind sharing the unit but I prefer a private room \)

Hawthorn/Burwood location is highly preferred.

Please do contact me on my mobile +628176785982, reply this thread, and/or send me your offer with some of the pics of the flat/house/studio aprt./room, the bedroom, bathroom, kitchen, as well as its surroundings to [email]jessica.helmi@gmail.com[/email].

Thank you

Regards,
J. Helmi
petoxxxx - 25/12/2011 09:39 AM
#154
1 room for rent
nama gw DeeDee 19 y.o M
gw bakalan nyewa room di 620 Collins street
and gw mau share 1 kamar master dari 2 kamar
klo bisa cowo..
depan Southern cross, deket IGA , tram stop , Crown Casino
320 / week dah include bill dan fully furnished (except dryer)
klo bisa long term ya...soalnya gw males cari orang lagi hehehe
klo tertarik PM ane ato telp ke +61435878376
di bwh link map nya
http://maps.google.com.au/maps?q=620+collins+street&hl=en&safe=off&hnear=620+Collins+St,+Melbourne+Vi ctoria+3000&gl=au&sqi=2&t=m&z=16&vpsrc=0
xaliemzz - 25/12/2011 03:57 PM
#155
Looking for roomates
Hello all !
i looking for roomates:

Dicari Roomate cowo

Apartment di 28 little lonsdale
Deket Vic Market, Melb Central, RMIT, William Anglish, Melb Uni

Fasilitas :
FULL FURNISHED (Mesin Cuci & Dryer included)
For those who like to cook, Oven, Microwave and cooking tools lengkap
Gym , Swimming Pool
Living Room ( TV & Couch )

room avaliable in middle of febuary

Contact person Ino:0425156926
cendolb
bxlee - 26/12/2011 01:55 PM
#156

Quote:
Original Posted By xaliemzz
Hello all !
i looking for roomates:

Dicari Roomate cowo

Apartment di 28 little lonsdale
Deket Vic Market, Melb Central, RMIT, William Anglish, Melb Uni

Fasilitas :
FULL FURNISHED (Mesin Cuci & Dryer included)
For those who like to cook, Oven, Microwave and cooking tools lengkap
Gym , Swimming Pool
Living Room ( TV & Couch )

room avaliable in middle of febuary

Contact person Ino:0425156926
cendolb


harga dan poto PM donk gan..
retiredgamerz - 29/12/2011 12:07 PM
#157

agan2, bagi infonya dong, hotel kalo yang sekitar hawthorn(dkt swinburne) yang ok dan hrgnya masuk akal apa aja ya?

saya febuari kesana, rencana nginep hotel dulu 2-3 hari liat2 kos2an dulu, sampe nemu kos baru pindah gitu..

thanks..
Randgris13 - 01/01/2012 12:53 AM
#158
Nyari tempat
Hey all....
gw sekarang lagi ada tempat di 24 Barkly Place (Global House SHA), kontrak gw bakal selese bulan julian, jadi gw sekarang pengen nyari tempat sebelum gw liburan balik gtu ke indonesia... ada yang bisa nyaranin tempat ga... gw budget sekitar 1200an (water/gas) atau 1000 (no bills)...
gw kampus di University of Melbourne Parkville...
pengen nyari deket2 daerah sana sih agan2...
mohon bantuannya...
gw diantara 1 bedroom (no studio, gw udah rada trauma ama studio, kecilnya minta ampunnnn), atau 2 bed 1 bath/2bath
Randgris13 - 01/01/2012 12:56 AM
#159
Nyari tempat
Hey all....
gw sekarang lagi ada tempat di 24 Barkly Place (Global House SHA), kontrak gw bakal selese bulan julian, jadi gw sekarang pengen nyari tempat sebelum gw liburan balik gtu ke indonesia... ada yang bisa nyaranin tempat ga... gw budget sekitar 1200an (water/gas) atau 1000 (no bills)...
gw kampus di University of Melbourne Parkville...
pengen nyari deket2 daerah sana sih agan2...
mohon bantuannya...
gw diantara 1 bedroom (no studio, gw udah rada trauma ama studio, kecilnya minta ampunnnn), atau 2 bed 1 bath/2bath
Randgris13 - 01/01/2012 01:02 AM
#160
Nyari tempat
Hey all....
gw sekarang lagi ada tempat di 24 Barkly Place (Global House SHA), kontrak gw bakal selese bulan julian, jadi gw sekarang pengen nyari tempat sebelum gw liburan balik gtu ke indonesia... ada yang bisa nyaranin tempat ga... gw budget sekitar 1200an (water/gas) atau 1000 (no bills)...
gw kampus di University of Melbourne Parkville...
pengen nyari deket2 daerah sana sih agan2...
mohon bantuannya...
gw diantara 1 bedroom (no studio, gw udah rada trauma ama studio, kecilnya minta ampunnnn), atau 2 bed 1 bath/2bath
Page 8 of 19 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)