Melbourne
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Total Views: 24354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 19 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

Randgris13 - 01/01/2012 01:07 AM
#161
Nyari tempat
Hey all....
gw sekarang lagi ada tempat di 24 Barkly Place (Global House SHA), kontrak gw bakal selese bulan julian, jadi gw sekarang pengen nyari tempat sebelum gw liburan balik gtu ke indonesia... ada yang bisa nyaranin tempat ga... gw budget sekitar 1200an (water/gas) atau 1000 (no bills)...
gw kampus di University of Melbourne Parkville...
pengen nyari deket2 daerah sana sih agan2...
mohon bantuannya...
gw diantara 1 bedroom (no studio, gw udah rada trauma ama studio, kecilnya minta ampunnnn), atau 2 bed 1 bath/2bath
juanalexander - 02/01/2012 01:12 PM
#162

ane february 2012 ini ke monash university yg di clayton. ada yang bisa bantu ga untuk tempat tinggal disana? prefer kos yg murah2 aja bro sama deket sama kampus aja. thx alot.
besteline - 03/01/2012 10:56 AM
#163
Room 4 rent @ coburg
Rented
chrishandy - 04/01/2012 10:45 AM
#164
Accommodation
Share house in the quite pocket of western suburb

Room to let:
$125 pcw exclude bills (fully furnished)

Boarding house:
$300 pcw include bills, meals
$380 pcw include bills, meals, laundry, antar jemput by car radius 30km.

Only 2 rooms left available.

Lokasi suburb hillside near Melton hwy, next to Caroline Springs and close to St Albans. Bus stop by the front door, walking distance to Coles and takeaway shops.

Very clean and nicely maintained house. Sharing the house with cowo & cewe umur 25 thnan.

Menerima short term & long term
Contact my Email kalo mao liat2 rumah nya atau minta pics:
[email]chocolate.nn@hotmail.com[/email]
mycutegrace - 04/01/2012 10:56 AM
#165

Quote:
Original Posted By mycutegrace
140/week all bills + unlimited internet included
fully furnished: meja, kursi, lemari, rak buku, double bed, meja kecil samping kasur


Cocok buat anak DEAKIN, SWINBURNE, MONASH CLAYTON
(kuliah di city juga ga jauh2 amat, rmit, ozford,ucq,dll..gue sendiri di melb uni..)

Contact: Grace 0425370101

Jalan kaki 5 menit nyampe Forest Hill Shopping Center, ada Coles, Woolworth, Myer, Hoyts, 24hours KFC & McDonald, office work.

Jalan kaki 30 detik nyampe bus stop. >-- ga boong

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
retiredgamerz - 04/01/2012 04:47 PM
#166

Quote:
Original Posted By mycutegrace

@mycutegrace,
kalo buat febuari pertengahan kira2 masih available gk? terus klo ke swinburne kira2 brp lama naek public transport gitu?

thanks...
JeZyLixXxiOuZz - 04/01/2012 05:22 PM
#167

Quote:
Original Posted By JeZyLixXxiOuZz
Hi,

I'm Jessica (22 yo, Female, Indonesian Chinese) a clean, tidy, friendly, respectful, fun, Deakin Uni PhD Student (Burwood Campus) that will arrive in Melb on the 15th of Feb 2012.

I am looking for a clean, tidy, quite, flat/house/studio aprt./room for me to rent from the 15th Feb 2012 onwards. I don't mind sharing the unit but I prefer a private room \)

Hawthorn/Burwood location is highly preferred.

Please do contact me on my mobile +628176785982, reply this thread, and/or send me your offer with some of the pics of the flat/house/studio aprt./room, the bedroom, bathroom, kitchen, as well as its surroundings to [email]jessica.helmi@gmail.com[/email].

Thank you

Regards,
J. Helmi
Xander86 - 05/01/2012 06:14 AM
#168
Living room for rent at southbank
Hi, we have large living room at southbank blvd to be rented. we design the living room nicely and there is a closure as well so you can make your own private working space. sharing with one working Indonesian couple and 2 professional worker Indonesian boy. close to flinder street station, bus stop and tram stop
Price: 415 per month excluding bills

available for short term as well or temporary stay.
call:0425171786 if interested or further information
skincareshop06 - 05/01/2012 07:11 AM
#169
Cari Kos gan
Ada yang tau kos di sekitar HOLMESGLEN gan ??? Tolong bantuaannya ..... PM ya gan darurat ni
cekpms
petoxxxx - 09/01/2012 07:11 AM
#170
Living room for rent
Gw ada living room di QV apt nich jane bell lane 22-24 dpn laguna persis...
gw mau sewain living room 500 aja per bulan...
minat telp ane / pm ane
0435878376
Deedee
AbsitInvidia - 09/01/2012 11:17 AM
#171

Lagi nyari apartemen di city.. rencananya febuari akhir mau kuliah di RMIT (city Campus)

kalo ada info yg lumayan murah tolong kasi tau ya \)

btw, (ane cowo, straight hammer: ) skrg masih di jakarta.. bisa dihubungi di [email]rarendra10@gmail.com[/email] / PM

thanks shakehand
kholiwen - 10/01/2012 01:53 PM
#172
2 kamar tersedia di forest hill
Hi teman-teman kaskus smuanya saya membantu teman untuk mencari tenant yg mungkin sedang mencari tempat tinggal. Alamat di 21 Pratico Ct Forest Hill dekat ke Nunawading station. Dirumahnya (2 storey) ada 6 kamar, 2 master room. 1 master room dan 1 single room lagi available bisa ditempati mulai awal Februari.
Rumah slalu bersih (tiap minggu dibersihkan oleh landlord sendiri), ada tv LCD 52 inch, kulkas 2, kamar mandi & toilet 2, ruang makan luas, dan bisa bawa teman kerumah pas weekend n party bareng \)

Smua bill included dan mohon maaf tidak diperkenankan merokok didalam rumah.
untuk info selanjutnya hubungi saya di 0425011026 - Raymond atau ownernya
langsung 0425370101 - Grase. Sekali lagi mohon maaf kepada moderator jika tidak berkenan. Terima kasih. Tuhan memberkati.
sarnuk - 11/01/2012 10:03 PM
#173
cari kos...Urgent
permisi agan2...mau cari kos di CBD n sekitarnya ni,buat tgl 27 jan nanti (tgl 6 Feb. masuk di Wil.ANg)

sy cow,skrg masi di indo....ex STP,pindah ke oZ ngambil com.cookery di WA.

Tolong kalo ada info yg lmyan murah kbrin sya ya,waktunya mepet soalnya,...thanks =)

contact : [email]sar_nuk@hotmail.com[/email]/PMcekpms
syubidubidam - 12/01/2012 10:33 AM
#174
Looking for female housemate!
Hi all,

there's a fully furnished room for rent in Rosslyn St, West Melbourne. Convenient location, easy access (tram 55, 57, city circle, southern cross, and flagstaff station), walking distance to CBD, Victoria Market, Melbourne Uni, RMIT, and William Angliss.
Rent is $210/wk and you will be sharing with a friendly Indonesian female. Available from February 1st.
For pics, pm me your email. ;)
S3nRaa - 13/01/2012 02:25 PM
#175
Room Available
Room available:

1.) At Thurloo st, near Holmesglen (dibelakang Harvey Norman)..7 minutes walk to Bus stop,holmesglen train station..+/- 25 minutes to Deakin (by Bus 903 to altona & tram 75) or by Bus 767 directly to deakin (+/- 15 mnt). 5 minutes to chadstone shopping centre by bus..currently there are 2 Indonesian students who stay here.1 study in deakin uni & 1 in victoria uni (city)

2.) At Inverness st, near Deakin gate 2 (Library) 2-5 minutes walk. Ada beberapa orang Indonesia yg kuliah di deakin juga tinggal disana.

Tempatnya bersih,harga ya mirip2 deh,yg punya juga baik dan kalau ada rusak apa2 cepat dibetulin.

Kalo berminat langsung hubungi aja orangnya: Aunty Ned +61411617299
Thx :2thumbup

*sorry belum bisa kasih fotonya
karenpyon - 15/01/2012 07:36 AM
#176
need apartment for 2
dicari
apartement at city

=2 bedroom
=full furnished or half furnished
=kalo bisa bener2 deket city, or at least jalan deket tram stop. eg : QV, verve
=near uni-melb and RMIT

A-S-A-P, need this end of month!!

ada yg tahu ato ada yang mau jual please do contact me!
jangan PM, hehe jarang diliat p
bb pin : 28E4bc86
phone +6281805929581
kawaiiherokun - 17/01/2012 02:19 PM
#177
roomsss
Hey Friends! I have 2bedrooms available in 3Br apartment, located in 304 lt londsdale st, Melbourne CBD, very good location especially for RMIT AND Melbourne Uni students. Small room $150pw bigger room $170pw. Bills and Utilities are shared. Room will be available on the 1st of February. There will be INSPECTION this THURSDAY 2.30pm. Please Do Not PM, contact me Amelia 0430750614 ASAP...
Kuntiboja - 18/01/2012 01:23 AM
#178
[ASK!] Rekomendasi Hotel Murah Di CBD!
Halo juragan semua, jadi besok tanggal 18 ini gue bersama keluarga mau ke Melbourne, tapi belum tau mau nginep dimana, tapi pengennya sih nginep di hotel tapi mau cari yang murah, nah gue butuh bantuan agan-agan semua siapa tau punya rekomendasi hotel murah di sekitar Melbourne CBD. Mohon bantuannya yah, terimakasih sebelumnya
mycutegrace - 18/01/2012 04:29 PM
#179
DISEWAKAN DELUXE DOUBLE ROOM 180/wk includes ALL bill and UNLIMITED internet
AVAILABLE FROM 02 FEB 2012 ONWARDS

180/week all bills + unlimited internet included
fully furnished: meja, kursi, lemari, double bed, meja kecil samping kasur


Cocok buat anak DEAKIN, SWINBURNE, MONASH CLAYTON
(kuliah di city juga ga jauh2 amat, rmit, ozford,ucq,dll..gue sendiri di melb uni..)

Contact: Grace 0425370101
[email]mycutegrace@yahoo.com[/email]

Jalan kaki 5 menit nyampe Forest Hill Shopping Center, ada Coles, Woolworth, Myer, Hoyts, 24hours KFC & McDonald, office work.

Jalan kaki 30 detik nyampe bus stop. >-- ga boong

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)

[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


[NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)


PM for more photos.
nichou - 20/01/2012 03:44 AM
#180
strategic accomodation across flinders station
FOR RENT: 1 bedroom out of 2 BRs at 1 Elizabeth st, available from feb 2011.
Fully Furnished with double bed, internet, Laundry and all household stuff provided. Close to everything.
950/month + electricity/3month
To share with a working Indo girl.
Female only

Contact: Ika- +61430008572 or email to ika_lavender@yahoo.com. [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)
Page 9 of 19 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > AUSTRALIA > Melbourne > [NEW] Thread Informasi Akomodasi - Permanent, Temporary, Hotel, etc (read rules 1st)