Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

van2101 - 01/06/2011 03:06 PM
#41

Quote:
Quote:
Original Posted By beanbaen
lhoh lambange deneng sejen pren..
Bukane kudune sing segilima ana biru2ne y??
Apa wis ganti??bingung
kye beneran sma2 pwt sing jalan gatotsubroto mbok y?

Quote:
Original Posted By dhuha007


pancen lambange kaya kiye koh kang :d

angkatan taun pira ? Absen siit shakehand2

hmm.. TS ora nyadar.. bingungs
klambi olahraga ku kan lambange esih segilima gan malus . gara gara ilang keh.. nyelang BK malah gede pisan.. hammers ya trima bae lah D
dhuha007 - 01/06/2011 05:58 PM
#42

Quote:
Quote:
Original Posted By van2101
hmm.. TS ora nyadar.. bingungs
klambi olahraga ku kan lambange esih segilima gan malus . gara gara ilang keh.. nyelang BK malah gede pisan.. hammers ya trima bae lah D


wis mlebu yaah kuwe D

o iya ding, nyelange 2 taun yaa ? ngakaks
—orang ganteng was here™
dhuha007 - 02/06/2011 04:18 PM
#43

sepinehh yaa ampuun nohope:

langka sing ngisi yaa ketilep maning kiye hammer:
judhtech - 03/06/2011 09:16 AM
#44

bedane karo sing kiye si apa? >- https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=4567858

tapi btw, nomor threade apik2 loh gone smadha, kebeneran ndean
sing ganu 4567858
sing siki 8831000

Peace:

usul kye, isian angkatan diperjelas, apa angkatan mlebu, apa angkatan lulus,
nek mahasiswa kan nulise mestine angkatan mlebu (karena luluse beda2, ana sing 3 thn, 3,5thn, 4thn, 5thn, 6thn, karo DO D
nek SMA kan madan rancu, ana sing taun mlebu, ana sing taun lulus, men jelas sisan dadi ngerti kanca2ne ok TS shakehand
dhuha007 - 03/06/2011 02:19 PM
#45

Quote:
Original Posted By judhtech
bedane karo sing kiye si apa? >- https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=4567858

tapi btw, nomor threade apik2 loh gone smadha, kebeneran ndean
sing ganu 4567858
sing siki 8831000

Peace:

usul kye, isian angkatan diperjelas, apa angkatan mlebu, apa angkatan lulus,
nek mahasiswa kan nulise mestine angkatan mlebu (karena luluse beda2, ana sing 3 thn, 3,5thn, 4thn, 5thn, 6thn, karo DO D
nek SMA kan madan rancu, ana sing taun mlebu, ana sing taun lulus, men jelas sisan dadi ngerti kanca2ne ok TS shakehand


sing kuwe ora keurus yaa aku inisiatif nggawe, insya allah tek update terus D

angkatan nang kene maksute taun mlebu kangD
Necromous - 04/06/2011 06:33 PM
#46

Quote:
[*]ID : Necromous
[*]Nama / Panggilan: Afan

[*]Domisili Asal: Kebumen

[*]Domisili Saat ini: Purwokerto

[*]Angkatan: 2010
[*]Hobby: Gaming
[*]Link Jejaring Sosial:add me


sup2: sup2: salam pramuka !
dhuha007 - 04/06/2011 08:38 PM
#47

Quote:
Original Posted By Necromous
sup2: sup2: salam pramuka !


ana sing seangkatan maning malu:
van2101 - 04/06/2011 08:39 PM
#48

Quote:
Original Posted By Necromous
Quote:

* ID : Necromous
* Nama / Panggilan: Afan
* Domisili Asal: Purwokerto
* Domisili Saat ini: Purwokerto
* Angkatan: 2010
* Hobby: Gaming
* Link Jejaring Sosial:add me

sup2: sup2: salam pramuka !

salam juga kang.. kayane ngerti kie bocah mahos.. bingungs
dhuha007 - 04/06/2011 09:09 PM
#49

Quote:
Original Posted By van2101
salam juga kang.. kayane ngerti kie bocah mahos.. bingungs


kancamu yaah ? kuwe deleng bae fbne eek:

diramekn kene bae yuh laah D
Necromous - 04/06/2011 09:33 PM
#50

wong aksel kah ? mahos
dhuha007 - 04/06/2011 10:05 PM
#51

Quote:
Original Posted By Necromous
wong aksel kah ? mahos


iyaa kaee revan D

akuu siih udu ngacir:
mafiangapak - 05/06/2011 10:42 AM
#52

esuk esuk enake nginum wedang anget.. coffee:coffee:
karo nunggu ngesuk pendaftaran go adine.

aku rep scan brosur pendaftaran malah ilang koh hammer:
ngko tek goleten maning.
dhuha007 - 05/06/2011 11:58 AM
#53

Quote:
Original Posted By mafiangapak
esuk esuk enake nginum wedang anget.. coffee:coffee:
karo nunggu ngesuk pendaftaran go adine.

aku rep scan brosur pendaftaran malah ilang koh hammer:
ngko tek goleten maning.


ngesuk esih tes mbok ? kelas sewelas sih gari 3 pelajaran maning linux2:

waah, siip om. nek wis ketemu kabari yah, ngko tek pajang pekiwan cool:
mafiangapak - 05/06/2011 02:10 PM
#54

Quote:
Original Posted By dhuha007
ngesuk esih tes mbok ? kelas sewelas sih gari 3 pelajaran maning linux2:

waah, siip om. nek wis ketemu kabari yah, ngko tek pajang pekiwan cool:


iya sih kurang 3 mapel, hahaha.
mbok aksel juga wis ipa? ya wis rampungan.. (?)

wis nemu kieh, diapasang ya..
http://www.sma2-purwokerto.sch.id/ppd/index.php
(klik bae nang gambar bukune)
dhuha007 - 05/06/2011 03:09 PM
#55

Quote:
Original Posted By mafiangapak
iya sih kurang 3 mapel, hahaha.
mbok aksel juga wis ipa? ya wis rampungan.. (?)

wis nemu kieh, diapasang ya..
http://www.sma2-purwokerto.sch.id/ppd/index.php
(klik bae nang gambar bukune)


aku bee kurang 3 mapel koh D

wis tek pasang kae. suwun om malu:
mafiangapak - 05/06/2011 09:44 PM
#56

Quote:
Original Posted By dhuha007
aku bee kurang 3 mapel koh D

wis tek pasang kae. suwun om malu:


njenengan sih kelas pira siki? deneng aku gunjang ganjing temen hammer:
soale dewek kembar ra??
dhuha007 - 05/06/2011 09:49 PM
#57

Quote:
Original Posted By mafiangapak
njenengan sih kelas pira siki? deneng aku gunjang ganjing temen hammer:
soale dewek kembar ra??


aku kelas 11, tapi tesih semester 1 cool:

beda dong, materi bee beda D
van2101 - 06/06/2011 12:29 AM
#58

Quote:
Original Posted By dhuha007
aku kelas 11, tapi tesih semester 1 cool:

beda dong, materi bee beda D

apa lah.. aksel bee.. api-api ngakaks D
mafiangapak - 06/06/2011 07:36 AM
#59

Quote:
Original Posted By dhuha007
aku kelas 11, tapi tesih semester 1 cool:

beda dong, materi bee beda D


owalah, salam sekang kelas reguler army:
selamat bermumet-mumet ria ngakak:

Quote:
Original Posted By van2101
apa lah.. aksel bee.. api-api ngakaks D


api-api apa kang? ngakak
dhuha007 - 06/06/2011 12:33 PM
#60

Quote:
Original Posted By van2101
apa lah.. aksel bee.. api-api ngakaks D


yameeen yaaaaaaaa cool:

Quote:
Original Posted By mafiangapak
owalah, salam sekang kelas reguler army:
selamat bermumet-mumet ria ngakak:


api-api apa kang? ngakak


salam pramuka shutup:

haha wis mumet kawit awal laah kang gila:
Page 3 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ