Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 31 of 44 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›

mathslover - 09/07/2011 05:26 PM
#601

Wuah .
Guru2 yang pindah : bu mumi , pak budi , pak dayono , sama pak agus pras .

bagaimana pendapat2 kalian ? D
van2101 - 09/07/2011 10:34 PM
#602

Quote:
Original Posted By mathslover
Wuah .
Guru2 yang pindah : bu mumi , pak budi , pak dayono , sama pak agus pras .

bagaimana pendapat2 kalian ? D


wah,, pantes bu mu'mi ngga ngajar kelasku. ternyata pindah berdukas
kalo yang lain saya ngga komen ,, soalnya belum pernah diajar sama beliau D
mathslover - 09/07/2011 11:37 PM
#603

Quote:
Original Posted By van2101
wah,, pantes bu mu'mi ngga ngajar kelasku. ternyata pindah berdukas
kalo yang lain saya ngga komen ,, soalnya belum pernah diajar sama beliau D


uwoow .
emangnya tadi dah pelajaran yah ? bingungs

huahaha . sama sih . tp yang terpenting pak budi pindah . hehe . jadi gak ngajar olahraga kelas xii . D
ebzz - 10/07/2011 02:02 AM
#604

Quote:
Original Posted By mathslover


uwoow .
emangnya tadi dah pelajaran yah ? bingungs

huahaha . sama sih . tp yang terpenting pak budi pindah . hehe . jadi gak ngajar olahraga kelas xii . D


seh lah...bener pak budi jere...

Lha trus olah ragane nang sapa??ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
SenggollBacok - 10/07/2011 03:33 AM
#605

Quote:
Original Posted By ebzz
seh lah...bener pak budi jere...

Lha trus olah ragane nang sapa??ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


sama vokalis ungu
pashawidi ngakaks
mathslover - 10/07/2011 05:56 PM
#606

Quote:
Original Posted By ebzz
seh lah...bener pak budi jere...

Lha trus olah ragane nang sapa??ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


kelaku karo pak sawidi .
kelas ipa 6 karo bu jeki .
ipa 4 aku ra ngrti .
fadlilazka - 10/07/2011 08:27 PM
#607

Quote:
Original Posted By mathslover
Wuah .
Guru2 yang pindah : bu mumi , pak budi , pak dayono , sama pak agus pras .

bagaimana pendapat2 kalian ? D

wew akeh temen sing pindah?bingungs
bakal kangen karo pak agus kieh..berdukas
mathslover - 10/07/2011 08:56 PM
#608

Quote:
Original Posted By fadlilazka
wew akeh temen sing pindah?bingungs
bakal kangen karo pak agus kieh..berdukas


pak agus kueh jere pindahe aneh .
kaya dilobi karo wong . *bebeh sebut merk
takut
djawas - 11/07/2011 04:37 AM
#609

tulung trid kie aja di isi chit chat dll sing langka hubungane karo judul e..

kie arahan nggo trid kie..

Quote:
post ttg reuni, kopdar, publikasi kegiatan, FR event, absen biodata, ide2 nggo Sekolahan, profil alumni, staf pengajar dan kelengkapan sekolah, Berita2 ttg sekolahan..


selain di atas kena del...
nek arep ngobrol neng lounge RB baen, dadi lounge RB bisa rame tur bisa saling sapa siji lan liyane, dadi ora terkotak kotak..

suwun shakehand
dhuha007 - 12/07/2011 04:06 PM
#610

     
Quote:
Original Posted By djawas
tulung trid kie aja di isi chit chat dll sing langka hubungane karo judul e..

kie arahan nggo trid kie..


selain di atas kena del...
nek arep ngobrol neng lounge RB baen, dadi lounge RB bisa rame tur bisa saling sapa siji lan liyane, dadi ora terkotak kotak..

suwun shakehand


oke kang, sante bae kang army: shakehand

----------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------

yuh kakang kakang, mbakayu, diskusine dilanjutna, tp aja kadohan sekang smada o

kuwe RL'e dipatuhi o
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
ebzz - 13/07/2011 02:21 AM
#611

Laannjuuut....

-----------------

dela maning baksos kieh...

Tapi khusus pramuka, mangkate mlaku, soale sekalian longmarch...

Insyaallah potone engko tek upload...
(angger sempet)malus


@dhuha...

Aksel ya ra teyeng melu baksos yah...
Melas temen...Ybஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 13/07/2011 10:59 AM
#612

Quote:
Original Posted By ebzz
Laannjuuut....

-----------------

dela maning baksos kieh...

Tapi khusus pramuka, mangkate mlaku, soale sekalian longmarch...

Insyaallah potone engko tek upload...
(angger sempet)malus


@dhuha...

Aksel ya ra teyeng melu baksos yah...
Melas temen...Ybஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


baksos'e nang ndi sih kang ?

aku mbuh melu apa ora. pngin melu sih p
mathslover - 13/07/2011 09:00 PM
#613

Quote:
Original Posted By ebzz
Laannjuuut....

-----------------

dela maning baksos kieh...

Tapi khusus pramuka, mangkate mlaku, soale sekalian longmarch...

Insyaallah potone engko tek upload...
(angger sempet)malus


@dhuha...

Aksel ya ra teyeng melu baksos yah...
Melas temen...Ybஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


mlaku man?
mbok adoh banget! :cool

aku juga melu kieh. huahhh, melu rohkat. hahahaha.
adhi kelase akeh sing nonis. wowww :matabelo
dhuha007 - 13/07/2011 10:18 PM
#614

     
Quote:
Original Posted By mathslover
mlaku man?
mbok adoh banget! :cool

aku juga melu kieh. huahhh, melu rohkat. hahahaha.
adhi kelase akeh sing nonis. wowww :matabelo


baksos nang ndi sih kang ? bingungs

mangkat kapan koh ?

ana 20 ora nonis'e ? aksel junior kayane nonis'e ana 8 (krungu krungu o)

btw, no sara yaaa nosara
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
mathslover - 13/07/2011 11:03 PM
#615

Quote:
Original Posted By dhuha007
     

baksos nang ndi sih kang ? bingungs

mangkat kapan koh ?

ana 20 ora nonis'e ? aksel junior kayane nonis'e ana 8 (krungu krungu o)

btw, no sara yaaa nosara
—Fight Spam and Save Shakespeare.™


nang kedungbanteng. perek banget lah, ora kaya tahunmu, adoh pisan nang tumiyang. hammer:
mangkat jumat. Huahh! mandan males sie jane.

hhmm, 12 gan.
aksele ana 1 tok apa ya?
8 kuweh sing kristen gan. hehe

iya, sante wae. D
ebzz - 14/07/2011 01:08 AM
#616

Iya nang kedungbanteng, tepate nang dawuhan kulon...

Iya koh..pramuka mlaku...capedes

wow, akeh juga ya sing nonis...:matabelosஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 14/07/2011 07:51 AM
#617

Quote:
Original Posted By mathslover
nang kedungbanteng. perek banget lah, ora kaya tahunmu, adoh pisan nang tumiyang. hammer:
mangkat jumat. Huahh! mandan males sie jane.

hhmm, 12 gan.
aksele ana 1 tok apa ya?
8 kuweh sing kristen gan. hehe

iya, sante wae. D


kanca ku umah'e nang dungbanteng kae o

nang tumiyang pas mangsa udan maning hammer:

1 kuwe katholik ? 8 kristen ? ak ora mudeng bingungs

Quote:
Original Posted By ebzz
Iya nang kedungbanteng, tepate nang dawuhan kulon...

Iya koh..pramuka mlaku...capedes

wow, akeh juga ya sing nonis...:matabelosஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


cek kolor kang o
fadlilazka - 15/07/2011 11:00 PM
#618

Quote:
Original Posted By ebzz
Laannjuuut....

-----------------

dela maning baksos kieh...

Tapi khusus pramuka, mangkate mlaku, soale sekalian longmarch...

Insyaallah potone engko tek upload...
(angger sempet)malus


@dhuha...

Aksel ya ra teyeng melu baksos yah...
Melas temen...Ybஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

lokasi nang ndi sih?
ngesuk aku karo pasukane arep dolan sisan ndeleng baksosYb
dhuha007 - 16/07/2011 03:28 PM
#619

     
Quote:
Original Posted By fadlilazka
lokasi nang ndi sih?
ngesuk aku karo pasukane arep dolan sisan ndeleng baksosYb


nang kedungbanten jarene, dawuhan nek ora salah p

ora dolan meng smada ne kang ? D

—Fight Spam and Save Shakespeare.™
keronman - 16/07/2011 05:50 PM
#620

hahahahahha....ikutan nimbrung aaaahh....
Sebelumnya ane bukan anak SMA N 2, ane anak baru gan di SMA N 2, tp lulus nya dari SMA N 2...hehehehehe....salam kenal yaa...
ID:keronman
Nama / Panggilan:nasir hafizh bisa dipanggil nasir/hafiz
Domisili Asal:banda aceh
Domisili Saat ini:yoyakarta
Angkatan:masuk kelas 2 semester 2, berarti sekitar tahun 2004 lulus tahun 2006
Pekerjaan: masih fresh graduate, hehehehe....kalo ada lowongan mohon infonya.... \)
Hobby:futsal, futbal D
Link Jejaring Sosial:http://www.facebook.com/nasser.hafizh
Page 31 of 44 | ‹ First  < 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ