Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

Necromous - 06/06/2011 02:09 PM
#61

wkakakaka melasine dadi bocah aksel Peace:
liburan kayane ora libur ya ? hammer:
tapi apik lah dadi bocah aksel ben dina sinau thumbup:
dhuha007 - 06/06/2011 02:41 PM
#62

Quote:
Original Posted By Necromous
wkakakaka melasine dadi bocah aksel Peace:
liburan kayane ora libur ya ? hammer:
tapi apik lah dadi bocah aksel ben dina sinau thumbup:


libur ya libur mad: ngakaks

apa pada sinau yaah ? deneng aku ora tau sinau yaa bingungs
dhuha007 - 06/06/2011 02:42 PM
#63

alhamdulillah wiiis page papat malu:
fajrenk - 06/06/2011 03:59 PM
#64

Sugengs siang o

SMA 2 cewene ayu2 pa ora kiye ? malu:

salam kenal nggo kabehan ya shakehand2ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 06/06/2011 05:57 PM
#65

Quote:
Original Posted By fajrenk
Sugengs siang o

SMA 2 cewene ayu2 pa ora kiye ? malu:

salam kenal nggo kabehan ya shakehand2ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


siang D

ayu ayu banget laah pkoke, apa maning sing jenenge -edit- hammer:
mafiangapak - 06/06/2011 08:36 PM
#66

Quote:
Original Posted By dhuha007

salam pramuka shutup:

haha wis mumet kawit awal laah kang gila:


hahaha, wong lagi tes mlebu be wis musmet.
wah aksel aku preian pada ra prei apa? hammer:
dhuha007 - 06/06/2011 08:52 PM
#67

Quote:
Original Posted By mafiangapak
hahaha, wong lagi tes mlebu be wis musmet.
wah aksel aku preian pada ra prei apa? hammer:


tes mlebu angel bgt, ujarku ora keampa koh malu:
iya dongs, prei kan hak siswa ngakaks
Necromous - 06/06/2011 09:39 PM
#68

Quote:
Original Posted By dhuha007
libur ya libur mad: ngakaks

apa pada sinau yaah ? deneng aku ora tau sinau yaa bingungs


lah sing reguler be minggu ra libur apa maning cah aksel capedes
ngesuk minggu ana makrab cah aksel melu ora kang ngakaks
van2101 - 06/06/2011 09:41 PM
#69

Quote:
Original Posted By dhuha007
tes mlebu angel bgt, ujarku ora keampa koh malu:
iya dongs, prei kan hak siswa ngakaks

ohh.. setujuh kang..
prei ya nggo istirahat. ujarmu aksel aparane p
dhuha007 - 06/06/2011 09:46 PM
#70

Quote:
Original Posted By Necromous
lah sing reguler be minggu ra libur apa maning cah aksel capedes
ngesuk minggu ana makrab cah aksel melu ora kang ngakaks


aksel minggu prei yaah, apa apaan koh mad:

makrab ? salam pramuka bae laah ya, aksel arep istirahat ndisit ngakaks

Quote:
Original Posted By van2101
ohh.. setujuh kang..
prei ya nggo istirahat. ujarmu aksel aparane p


prei nggo speedpost cool:
dhuha007 - 06/06/2011 09:47 PM
#71

kiye njane forum smada apa forum aksl sih ? sing dibahas aksel bae ngakaks

mbok yaa sing liyane malu:
mafiangapak - 07/06/2011 07:22 AM
#72

Quote:
Original Posted By dhuha007
tes mlebu angel bgt, ujarku ora keampa koh malu:
iya dongs, prei kan hak siswa ngakaks


haha, genah iya, aku be ra nyangka bisa diterima Peace:


Quote:
Original Posted By dhuha007
kiye njane forum smada apa forum aksl sih ? sing dibahas aksel bae ngakaks

mbok yaa sing liyane malu:


ngakak
kan sing penting aksel smada, udu aksel liyane.. D
membuat aksel lebih terbuka. D
dhuha007 - 07/06/2011 08:01 AM
#73

Quote:
Original Posted By mafiangapak
haha, genah iya, aku be ra nyangka bisa diterima Peace:



ngakak
kan sing penting aksel smada, udu aksel liyane.. D
membuat aksel lebih terbuka. D


senasib brarti malu:

aksel liyane mksdte aksel ndi koh ? shutup: ngakaks ngakaks ngakaks
haha okee laaah mahos

mlebu jam 9 yaa kang ? asiiik linux2:
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
DeathSeraph - 07/06/2011 11:43 AM
#74

ID: DeathSeaph
Nama / Panggilan: Christopher
Domisili Asal: Bandung, Indonesia
Domisili Saat ini: Purwokerto, Indonesia
Angkatan: 2010
Pekerjaan: Pelajar
Hobby: Belajar, Game
Link Jejaring Sosial: www.facebook.com/TheDeathSeraph
dhuha007 - 07/06/2011 03:56 PM
#75

Quote:
Original Posted By DeathSeraph
ID: DeathSeaph
Nama / Panggilan: Christopher
Domisili Asal: Bandung, Indonesia
Domisili Saat ini: Purwokerto, Indonesia
Angkatan: 2010
Pekerjaan: Pelajar
Hobby: Belajar, Game
Link Jejaring Sosial: www.facebook.com/TheDeathSeraph


perkenalken kiye kancane nyong, bocak aksel juga.

jaaaan, hobine sinau kooh, kiye laah nembe bocah aksel sejati, ora kaya nyong ngakaks
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
van2101 - 07/06/2011 09:15 PM
#76

Quote:
Original Posted By dhuha007
perkenalken kiye kancane nyong, bocak aksel juga.

jaaaan, hobine sinau kooh, kiye laah nembe bocah aksel sejati, ora kaya nyong ngakaks
—Fight Spam and Save Shakespeare.™


bener kang.. kalem keeh bocaeh.. D
mungkin bisa jadi pilihan agan sing mahos
dhuha007 - 07/06/2011 09:19 PM
#77

Quote:
Original Posted By van2101
bener kang.. kalem keeh bocaeh.. mungkin bisa jadi pilihan agan sing mahos


kalem kalem menghanyutkan lhoo kiye mahos

ehh, aja onelinear, diwaca kae ana peraturane nang page one, nek bisa diedit shakehand
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
van2101 - 07/06/2011 09:27 PM
#78

Quote:
Original Posted By dhuha007
kalem kalem menghanyutkan lhoo kiye mahos

ehh, aja onelinear, diwaca kae ana peraturane nang page one, nek bisa diedit shakehand
—Fight Spam and Save Shakespeare.™

ngko disit lah gaan.. njajal emot anyar sit:telkomsel
deneng telkomse* thok ya.. indosa* endi ngakaks
dhuha007 - 07/06/2011 09:50 PM
#79

Quote:
Original Posted By van2101
ngko disit lah gaan.. njajal emot anyar sitஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
deneng telkomse* thok ya.. indosa* endi ngakaks


indosat nk wis 1 milyar pelangan nembe digawekna emot ngakaks

nemu nang ndi kuwe ?
—Fight Spam and Save Shakespeare.™
van2101 - 07/06/2011 10:11 PM
#80

Quote:
Original Posted By dhuha007
indosat nk wis 1 milyar pelangan nembe digawekna emot ngakaks

nemu nang ndi kuwe ?
—Fight Spam and Save Shakespeare.™


ya sue gan ? hammers
keh ana neng smilies gede koh..

penutup page 4 cool:
Page 4 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ