Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 44 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44

van2101 - 27/08/2012 03:27 PM
#861

Quote:
Original Posted By dhuha007
     [FONT="Comic Sans MS"]
kenthir pelajaran berbusa:
aku nang jogja sih+1


mbuh ding, bocah ipa 3 mau ngomong pada pelajaran D
aku be salaman karo bu endang (sing biologi) thok malu:[/FONT]
Rirro27 - 27/08/2012 05:49 PM
#862

Aku udu kang smada o

Ulih melu ora kie? o
Rirro27 - 27/08/2012 05:51 PM
#863

Aku udu kang smadha ulih gabung nang kene ora? o
Rirro27 - 27/08/2012 06:12 PM
#864

Aku ulih gabung ora kie? o

Tapi sebagai tamu o
dhuha007 - 27/08/2012 08:48 PM
#865

     
Quote:
Original Posted By van2101
[FONT="Century Gothic"]
mbuh ding, bocah ipa 3 mau ngomong pada pelajaran D
aku be salaman karo bu endang (sing biologi) thok malu:


kowe niate silaturahmi apa ngapa kuwe
salaman karo guru siji thok hammer:

Quote:
Original Posted By Rirro27
Aku ulih gabung ora kie? o

Tapi sebagai tamu o


ulih D[/FONT]
+1
van2101 - 27/08/2012 09:05 PM
#866

Quote:
Original Posted By Rirro27
Aku udu kang smada o
Ulih melu ora kie? o

Quote:
Original Posted By Rirro27
Aku udu kang smadha ulih gabung nang kene ora? o

Quote:
Original Posted By Rirro27
Aku ulih gabung ora kie? o
Tapi sebagai tamu o


nulis buku catatan tamu disit kang ngakaks

Quote:
Original Posted By dhuha007
     [FONT="Comic Sans MS"]
kowe niate silaturahmi apa ngapa kuwe
salaman karo guru siji thok hammer:
ulih D+1


laah, wong liyane "ndean" lagi pada nang kelas. D
masa kon mlebu ruangan siji siji malu:
ngakaks[/FONT]
dhuha007 - 28/08/2012 06:51 AM
#867

     
Quote:
Original Posted By van2101
[FONT="Century Gothic"]


nulis buku catatan tamu disit kang ngakaks


laah, wong liyane "ndean" lagi pada nang kelas. D
masa kon mlebu ruangan siji siji malu:
ngakaks


yamaksudte gurune disalami hammer:[/FONT]
+1
Rirro27 - 28/08/2012 07:31 AM
#868

Quote:
Original Posted By dhuha007
     

kowe niate silaturahmi apa ngapa kuwe
salaman karo guru siji thok hammer:



ulih D
+1


Terimakasih gan D

Quote:
Original Posted By van2101




nulis buku catatan tamu disit kang ngakaks



laah, wong liyane "ndean" lagi pada nang kelas. D
masa kon mlebu ruangan siji siji malu:
ngakaks


Sori gan, saking angele ngepost palah dadine triple post hammer:

ngisine nang ndi kue D
Rirro27 - 28/08/2012 07:33 AM
#869

Deneng ngepost nang kene kepenuhan bae yah hammer:

ngerti-ngerti palah Dopost
dhuha007 - 28/08/2012 08:15 AM
#870

     
Quote:
Original Posted By Rirro27
Terimakasih gan D


Sori gan, saking angele ngepost palah dadine triple post hammer:

ngisine nang ndi kue D


nang kene bae lah D
+1
dhuha007 - 28/08/2012 08:15 AM
#871

     
Quote:
Original Posted By Rirro27
Terimakasih gan D


Sori gan, saking angele ngepost palah dadine triple post hammer:

ngisine nang ndi kue D


nang kene bae lah D
+1
formagamas - 16/09/2012 08:22 AM
#872

selamat pagi sma 2 pwt
army:

ikut nimbrung boleh?

mana nih alumni anak UGM nya?
YbYb

formagamas - 16/09/2012 08:23 AM
#873

eh mas dhuha007
bagi cendol donk
Yb
formagamas - 01/10/2012 12:03 AM
#874

sepi yee
van2101 - 14/10/2012 01:36 PM
#875

Quote:
Original Posted By formagamas
selamat pagi sma 2 pwt
army:

ikut nimbrung boleh?

mana nih alumni anak UGM nya?
YbYb



Quote:
Original Posted By formagamas
eh mas dhuha007
bagi cendol donk
Yb


siang gaan army:
bagaimana keadaan formagamas? sehat ? D
dhuha007 - 14/10/2012 05:25 PM
#876

Quote:
Original Posted By van2101




siang gaan army:
bagaimana keadaan formagamas? sehat ? D


alhamdulillah sehat D
rika piwe ? o
dhuha007 - 20/10/2012 09:01 AM
#877

sundul
Page 44 of 44 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ