Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

mathslover - 13/06/2011 11:18 PM
#101

oiya . belum daftar . \)b

ID: mathslover
Nama / Panggilan: Dionisius Dhika / Dhika
Domisili Asal: Purwokerto
Domisili Saat ini: Arcawinangun
Angkatan: 2009
Pekerjaan: -
Hobby: Reading and writing , kadang ya touring hehe .
Link Jejaring Sosial: twitter.com/DionisiusDhika facebook.com/dhiqha.dhiqhun

Salam kenal ya semuanya . shakehand2
Tetap up to date yo ... ngakak
Necromous - 13/06/2011 11:35 PM
#102

Quote:
Original Posted By mathslover
apa iya lah ngasi 2000 ? ngrtine sekang ndi ?

neng kelas ekonomi nek ora salah ana 2000 peserta kang D
mathslover - 13/06/2011 11:38 PM
#103

Quote:
Original Posted By Necromous
neng kelas ekonomi nek ora salah ana 2000 peserta kang D



bis mbok ? haha .
apa kowe dadi joki ya ? :P
dhuha007 - 14/06/2011 09:54 AM
#104

Quote:
Original Posted By mafiangapak
Spoiler for cerita


wah ceritane dawa pisan... ngakak
emang tenda-tendaan ya nang ngarep sekolah?
aku ra ngerti hammer:


iya kuwe jarene pada nenda. ora nang kelas ngakaks

Quote:
Original Posted By mathslover
apa iya lah ngasi 2000 ? ngrtine sekang ndi ?


ya apik mbok kang nek nganti 2000 ? brarti skolah'e dewek apik banget D
dhuha007 - 14/06/2011 09:55 AM
#105

Quote:
Original Posted By Necromous
neng kelas ekonomi nek ora salah ana 2000 peserta kang D


Quote:
Original Posted By mathslover
bis mbok ? haha .
apa kowe dadi joki ya ? :P


joki iso ? shutup:

waaah wis page 6, yuuh diramekna terus ajaa kalah karo SMA sebelah malu:
van2101 - 14/06/2011 10:00 AM
#106

Quote:
Original Posted By dhuha007
joki iso ? shutup:

waaah wis page 6, yuuh diramekna terus ajaa kalah karo SMA sebelah malu:


okeh.. aku meluan kiee .. cool: nggak ada loe gak rame
mathslover - 14/06/2011 10:43 AM
#107

Quote:
Original Posted By dhuha007


ya apik mbok kang nek nganti 2000 ? brarti skolah'e dewek apik banget D


hahaha ! Nomor pendaftarane tok mbok sing angkane tekan 2000 lewih . Hehe . ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
mathslover - 14/06/2011 10:46 AM
#108

Quote:
Original Posted By dhuha007




joki iso ? shutup:

waaah wis page 6, yuuh diramekna terus ajaa kalah karo SMA sebelah malu:


haha ! Angger ana joki iso , aku pengen lah . ngakaks:
eh , pendaftaranya gw ga diterma tuh ? ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 14/06/2011 01:26 PM
#109

Quote:
Original Posted By van2101
okeh.. aku meluan kiee .. cool: nggak ada loe gak rame


oke bang, lanjuuut cool:

Quote:
Original Posted By mathslover
hahaha ! Nomor pendaftarane tok mbok sing angkane tekan 2000 lewih . Hehe . ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


nek nomor pendaftarane lewih kang 2000 yaa pesertane lewih kang 2000 laah kang ? CMIIW

Quote:
Original Posted By mathslover
haha ! Angger ana joki iso , aku pengen lah . ngakaks:
eh , pendaftaranya gw ga diterma tuh ? ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


udah anee masukin page one tuuh shakehand
dhuha007 - 14/06/2011 02:31 PM
#110

cek ndisit yaa kang malu:







—Fight Spam and Save Shakespeare.™

ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 14/06/2011 02:32 PM
#111

berhasil lho malu:







ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™
mathslover - 14/06/2011 03:24 PM
#112

Quote:
Original Posted By dhuha007
oke bang, lanjuuut cool:



nek nomor pendaftarane lewih kang 2000 yaa pesertane lewih kang 2000 laah kang ? CMIIW



udah anee masukin page one tuuh shakehand




ya cok ra mesti lah gan . bisa jadi sing pertama kali dftr nmre udu 0001 . hayoh ? \)

Terima kasih gan . :thumbup shakehand2
dhuha007 - 14/06/2011 03:30 PM
#113

Quote:
Original Posted By mathslover
ya cok ra mesti lah gan . bisa jadi sing pertama kali dftr nmre udu 0001 . hayoh ? \)

Terima kasih gan . :thumbup shakehand2


tapi pas angkaan ku sing nomor siji 0001 koh kang, nomor ku malah 0088 apik mbok D

oke kang, sante cool:
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™
rynerlute - 14/06/2011 06:23 PM
#114

wis laahh aku dudu bocah smada
tapi dolan ngene ulih ora ????
panjihermawan - 14/06/2011 06:42 PM
#115

TS maho

kelas sing akselerasi nang smanda dimulai kapan koh think:

mbokan smanic bisa melu melu hammer:
mathslover - 14/06/2011 06:58 PM
#116

Quote:
Original Posted By dhuha007
tapi pas angkaan ku sing nomor siji 0001 koh kang, nomor ku malah 0088 apik mbok D

oke kang, sante cool:
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™


masa lah gan ? ane ra percaya . hahah . ngakak

sep lah gan \)b\)b
dhuha007 - 14/06/2011 07:09 PM
#117

Quote:
Original Posted By rynerlute
wis laahh aku dudu bocah smada
tapi dolan ngene ulih ora ????


yaa ulih laaah D

Quote:
Original Posted By panjihermawan
TS maho

kelas sing akselerasi nang smanda dimulai kapan koh think:

mbokan smanic bisa melu melu hammer:


mulaine tahun wingi ngakaks

maksudte kepriwe siih ? hammer:

Quote:
Original Posted By mathslover
masa lah gan ? ane ra percaya . hahah . ngakak

sep lah gan \)bs\)bs


beneran hammer:
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™
mathslover - 14/06/2011 07:20 PM
#118

Quote:
Original Posted By dhuha007
yaa ulih laaah D



mulaine tahun wingi ngakaks

maksudte kepriwe siih ? hammer:



beneran hammer:
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™



Lah karepe . Akune be ra ngrti . heheh .
Eh gan , tau gak smp n 6 itu dipake buat tes masuknya mana ?
dhuha007 - 14/06/2011 09:51 PM
#119

Quote:
Original Posted By mathslover
Lah karepe . Akune be ra ngrti . heheh .
Eh gan , tau gak smp n 6 itu dipake buat tes masuknya mana ?


walaah gtau gaan hammer:

smala kali yaaa D
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™
mathslover - 14/06/2011 10:01 PM
#120

Quote:
Original Posted By dhuha007
walaah gtau gaan hammer:

smala kali yaaa D
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

—Fight Spam and Save Shakespeare.™



Smala ?
Emang smala pake tes ya gan ? hammer

agan X brp ? D
Page 6 of 44 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ