Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Total Views: 10432 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 44 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

dhuha007 - 16/06/2011 10:45 PM
#161

Quote:
Original Posted By mathslover
Lah . males .
lagian ane dah priksa dan dikasih obat . wkwk . :P


hahah ! betul sekali ! :thumbup


oke gaan, siip daah D

bantu rate and komen trit anee yaa malu:
klik
van2101 - 16/06/2011 11:04 PM
#162

Quote:
Original Posted By mathslover
Lah . males .
lagian ane dah priksa dan dikasih obat . wkwk . :P


hahah ! betul sekali ! :thumbup


ndi obate gan.. di share nang kene jal ngakaks
ana tandane abang ijo apa biru ngakaks
dhuha007 - 16/06/2011 11:07 PM
#163

Quote:
Original Posted By van2101
ndi obate gan.. di share nang kene jal ngakaks


obat'e anaa lambang sing kaya nang trit mu ora yaah hammer:





PES ndisit ahhh ngacir:
mathslover - 17/06/2011 10:25 AM
#164

Quote:
Original Posted By dhuha007


oke gaan, siip daah D

bantu rate and komen trit anee yaa malu:
klik


ngakak
thread apaan tuh gan ? BB yak ? Wkwkwk . :Pஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
mathslover - 17/06/2011 10:26 AM
#165

Quote:
Original Posted By van2101


ndi obate gan.. di share nang kene jal ngakaks


aduh , lupa gan nama obatnya apa aja . D
yang kuinget sih ada yekazone , sanmol , max-c 500 , yang satunya lagi antibiotik amoxicilin . Hehe . Dஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
mathslover - 17/06/2011 10:27 AM
#166

Jan .
Smada arep libur koh akeh temen seminar .
Dadi bebeh mangkat kie . D ngakakஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
dhuha007 - 17/06/2011 11:50 AM
#167

Quote:
Original Posted By mathslover
ngakak
thread apaan tuh gan ? BB yak ? Wkwkwk . :Pஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


klik aja laah gaan hammer:

Quote:
Original Posted By mathslover
Jan .
Smada arep libur koh akeh temen seminar .
Dadi bebeh mangkat kie . D ngakakஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


aku sih ora mangkat shutup:
dhuha007 - 17/06/2011 12:16 PM
#168

PENGUMUMAN

Besok ambil rapot jam 10 yang ambil orangtua

ngacir:
Darariram - 17/06/2011 03:16 PM
#169

absen dipit lah


ID: Darariram
Nama: Rima Juwitasari Wijaya
Nama Panggilan: Marshanda... ya ngaku lah, juwit dink malus
Domisili asal: Sumampir, Desa yang Hampir Kota
Domisili saat ini: Sumampir, Desa yang Hampir Kota
Pekerjaan: Mahasiswi yang terjebak di pantat godzilla :meweks berdukas
Hobby: Do Nothing cd
Link Jejaring Sosial: Rima Juwitasari Widodo
No. absen : 29 (nek ora salah lo ya hammers)
Record Kelas: X-7, XI IS 1, XII IS 1
Angkatan: 2007
Guru Favorit: Pak Solichin forever... malus
Tempat Favorit: Ruang kesenian bawah tanah (anggep baen nang bawah tanah haha ngakaks)
Tempat Ngenteni Angkot Favorit: ngarep papan SMA N 2 Purwokerto
Mata Pelajaran Favorit: kesenian lah ya with Bu Ngadinem kisss
Jajan kantin favorit: apalagi kalau bukan Soto malus
Tempat baca di perpus favorit: nang pojok dewek kaya ketep
kelas favorit: seneng banget nek pas olih kebagian kelas sing nang jejer kantin (kelalen kelas apa hammers) soale express banget koneksine nek pas bel istirahat moni ngakaks
posisi upacara favorit: nang mburi dewek hihihihihih

wis lah kaya kuwe baen, kelalen koh... wis suwe banget sih 4 tahun yang lalu :mewek

kie tek aweh fotone..

Spoiler for karo wali kelas, Pak Djiran
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


Spoiler for pas pelepasan
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


semono sit baen fotone, internetku lagi kaya keong kieh....

UPDATED!!!

Spoiler for foto
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ

ehh maap salah gan. malah aplod poto maho berbusa:

[spoiler=bar bal-balan]ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
[/spoiler]
SKYYVODKAA - 17/06/2011 03:18 PM
#170

Quote:
Original Posted By dhuha007
PENGUMUMAN

Besok ambil rapot jam 10 yang ambil orangtua

ngacir:


tulung juputna raport q lah

omongna wong tua mu ya D
van2101 - 17/06/2011 03:31 PM
#171

Spoiler for uhuy
Quote:
Original Posted By Darariram
absen dipit lah


Nama: Rima Juwitasari Wijaya
No. absen : 29 (nek ora salah lo ya hammers)
Record Kelas: X-7, XI IS 1, XII IS 1
Angkatan: 2007
Guru Favorit: Pak Solichin forever... malus
Tempat Favorit: Ruang kesenian bawah tanah (anggep baen nang bawah tanah haha ngakaks)
Tempat Ngenteni Angkot Favorit: ngarep papan SMA N 2 Purwokerto
Mata Pelajaran Favorit: kesenian lah ya with Bu Ngadinem kisss
Jajan kantin favorit: apalagi kalau bukan Soto malus
Tempat baca di perpus favorit: nang pojok dewek kaya ketep
kelas favorit: seneng banget nek pas olih kebagian kelas sing nang jejer kantin (kelalen kelas apa hammers) soale express banget koneksine nek pas bel istirahat moni ngakaks
posisi upacara favorit: nang mburi dewek hihihihihih

wis lah kaya kuwe baen, kelalen koh... wis suwe banget sih 4 tahun yang lalu :mewek

kie tek aweh fotone..

[SPOILER=karo wali kelas, Pak Djiran]ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


semono sit baen fotone, internetku lagi kaya keong kieh....
[/spoiler]
asik,, tambah maning,, pasang pejwan keh gan..
Quote:
Original Posted By SKYYVODKAA
tulung juputna raport q lah

omongna wong tua mu ya D

weleh,, njenengan sapa ya?? ndaftar sit mba D .. apa uwis?? hammers
dhuha007 - 17/06/2011 04:18 PM
#172

Spoiler for
Quote:
Original Posted By Darariram
absen dipit lah


Nama: Rima Juwitasari Wijaya
No. absen : 29 (nek ora salah lo ya hammers)
Record Kelas: X-7, XI IS 1, XII IS 1
Angkatan: 2007
Guru Favorit: Pak Solichin forever... malus
Tempat Favorit: Ruang kesenian bawah tanah (anggep baen nang bawah tanah haha ngakaks)
Tempat Ngenteni Angkot Favorit: ngarep papan SMA N 2 Purwokerto
Mata Pelajaran Favorit: kesenian lah ya with Bu Ngadinem kisss
Jajan kantin favorit: apalagi kalau bukan Soto malus
Tempat baca di perpus favorit: nang pojok dewek kaya ketep
kelas favorit: seneng banget nek pas olih kebagian kelas sing nang jejer kantin (kelalen kelas apa hammers) soale express banget koneksine nek pas bel istirahat moni ngakaks
posisi upacara favorit: nang mburi dewek hihihihihih

wis lah kaya kuwe baen, kelalen koh... wis suwe banget sih 4 tahun yang lalu :mewek

kie tek aweh fotone..

[SPOILER=karo wali kelas, Pak Djiran]ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


semono sit baen fotone, internetku lagi kaya keong kieh....
[/SPOILER]

oke mba, tek lebokna page one ndisit malu:

Spoiler for
Quote:
Original Posted By SKYYVODKAA
tulung juputna raport q lah

omongna wong tua mu ya D


apa apaan koh mad:

Spoiler for
Quote:
Original Posted By van2101
[SPOILER=uhuy]

asik,, tambah maning,, pasang pejwan keh gan..

weleh,, njenengan sapa ya?? ndaftar sit mba D .. apa uwis?? hammers
[/SPOILER]

aja gelem dilemboni, lanang tulen kae takuts

wis tua maning hammer:
Darariram - 17/06/2011 04:23 PM
#173
ficher UNIVER
oke mba, tek lebokna page one ndisit malu:


uwis tak apdet kae dhek D malus
dhuha007 - 17/06/2011 04:28 PM
#174

Quote:
Original Posted By Darariram
oke mba, tek lebokna page one ndisit malu:


uwis tak apdet kae dhek D malus


tambah maning laaah D

lumayan nggo penghias page one hammer:
Necromous - 17/06/2011 04:51 PM
#175

ampooon dah bingungs
rame sekali sekarang ngakaks
dhuha007 - 17/06/2011 04:52 PM
#176

Quote:
Original Posted By Necromous
ampooon dah bingungs
rame sekali sekarang ngakaks


bagus laah kang daripada wong loro thok mahos
Necromous - 17/06/2011 04:59 PM
#177

Quote:
Original Posted By dhuha007
PENGUMUMAN

Besok ambil rapot jam 10 yang ambil orangtua

ngacir:


sing njiot wong tuane kue ? bingungs
jarku dewek capedes
dhuha007 - 17/06/2011 05:05 PM
#178

Quote:
Original Posted By Necromous
sing njiot wong tuane kue ? bingungs
jarku dewek capedes


nek aku tah sing njikot wong tuwane, nek kowe ya beda ndean Peace:

kiye pengumumane
Spoiler for
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ
Darariram - 17/06/2011 05:19 PM
#179

duh kangen karo smadha. siki wis kaya ngapa yahhh bingungs dadi kemutan gebetanku pas SMA gehh malusmalus

nitip lapak akh

Necromous - 17/06/2011 05:21 PM
#180

Quote:
Original Posted By dhuha007
nek aku tah sing njikot wong tuwane, nek kowe ya beda ndean Peace:

kiye pengumumane
Spoiler for
ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ


sama aja gan ngakaks
mending mbolos aja lah, yang ambil orang tua ngakaks
Page 9 of 44 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > ஜ۩۞۩ஜ sman 2 purwokerto ஜ۩۞۩ஜ