Semarang
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > Share resep masakan ..Yukkkk :)
Total Views: 8696 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 59 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

otnup - 12/06/2011 05:17 PM
#61

Quote:
Original Posted By drioto


wah, berjiwa ngopeni iki, cocok sakjane karo kancaku seng nggoleke wong seng ngopeni DDD #nomention
hhmm...Share resep masakan ..Yukkkk :)
otnup - 12/06/2011 05:19 PM
#62

:request
adonan kue bandung sing rasane koyo kue bandung siliwangi oShare resep masakan ..Yukkkk :)
minerva_happy - 12/06/2011 05:37 PM
#63

Quote:
Original Posted By otnup
hhmm...
sing tuo sing ngopeni. ngakakShare resep masakan ..Yukkkk :)
otnup - 12/06/2011 05:53 PM
#64

Quote:
Original Posted By minerva_happy
sing tuo sing ngopeni. ngakak
adalah benar DShare resep masakan ..Yukkkk :)
Tumo - 12/06/2011 06:03 PM
#65

trite apik ik. Aku biasane masak nasi goreng tp bahane karo topinge tuku neng indomaret atau neng giant o
kuatdansehat - 12/06/2011 06:56 PM
#66

aku paling mahir nek masak mie instant o
2404080 - 12/06/2011 06:58 PM
#67

Quote:
Original Posted By kuatdansehat
aku paling mahir nek masak mie instant o


mangane yo mahir DD
kuatdansehat - 12/06/2011 07:01 PM
#68

Quote:
Original Posted By 2404080
mangane yo mahir DD


ah..agan kayak tau ane makan aja o
minerva_happy - 12/06/2011 07:40 PM
#69

Quote:
Original Posted By kuatdansehat
ah..agan kayak tau ane makan aja o


yo wes ketok seko aidine to gan
kuatdansehat - 12/06/2011 07:41 PM
#70

Quote:
Original Posted By minerva_happy
yo wes ketok seko aidine to gan


masa sih gan? o
avansa.2010 - 12/06/2011 09:01 PM
#71

wah yen iki kudu teko gathnya...tp teko mung mangan tok D
jimbun21 - 12/06/2011 09:50 PM
#72

Iki salah satu sing ora tak senengi..

Masak ki ga enak, luwih penak yo ngemplok e..

Salam dangdutttt..Share resep masakan ..Yukkkk :)
otnup - 12/06/2011 10:22 PM
#73

Quote:
Original Posted By jimbun21
Iki salah satu sing ora tak senengi..

Masak ki ga enak, luwih penak yo ngemplok e..

Salam dangdutttt..
serrr...Share resep masakan ..Yukkkk :)
dust_yankuro - 12/06/2011 11:37 PM
#74

trit apik kie..D
ak mbok request resep makanan sing di goreng tepung,, skalian variasi ne..
neg ngoreng kro tepung tok ak wis kulino..D
minerva_happy - 13/06/2011 12:25 AM
#75

Quote:
Original Posted By avansa.2010
wah yen iki kudu teko gathnya...tp teko mung mangan tok D
alternatif makan2 ki...Share resep masakan ..Yukkkk :)
nithanittul - 13/06/2011 12:34 AM
#76

ono seng bagi bagi makanan lak yya linux2:
minerva_happy - 13/06/2011 12:48 AM
#77

Belom bisa share krn pake hengpong.
:sorryShare resep masakan ..Yukkkk :)
LanaSeva - 13/06/2011 01:23 AM
#78

Quote:
Original Posted By kidd141281
gampaaaaaaaaaaaaaaaaaang......


sesama gaweannya di katering oq ya trid shakehand

oke oke... gath masak2 yo... kapan yo? D

Quote:
Original Posted By minerva_happy
monggo ts atur waktu dan massa.
usul aja,nek ad gambare mgkn lebih menarik kali y.. (opo malah tambah ngelih...?)Share resep masakan ..Yukkkk :)

gambare tak uplod nanti ya
Quote:
Original Posted By avansa.2010
wah yen iki kudu teko gathnya...tp teko mung mangan tok D

hmmmmm... ra heran aku... D
Quote:
Original Posted By dust_yankuro
trit apik kie..D
ak mbok request resep makanan sing di goreng tepung,, skalian variasi ne..
neg ngoreng kro tepung tok ak wis kulino..D

variasine? lha biasane tepunge nganggo tepung opo?
LanaSeva - 13/06/2011 01:29 AM
#79

Quote:
Original Posted By jimbun21
Iki salah satu sing ora tak senengi..

Masak ki ga enak, luwih penak yo ngemplok e..

Salam dangdutttt..Share resep masakan ..Yukkkk :)

yo nggo jogo2 wae.. nek kesasar nang alas ra iso tuku makanan , trus ra iso masak pisan... pie jal? D

Quote:
Original Posted By kuatdansehat
aku paling mahir nek masak mie instant o

share ae gpp mas...
Quote:
Original Posted By Tumo
trite apik ik. Aku biasane masak nasi goreng tp bahane karo topinge tuku neng indomaret atau neng giant o

keneh di share... lumayan nambah2 resep...
Quote:
Original Posted By otnup
:request
adonan kue bandung sing rasane koyo kue bandung siliwangi oShare resep masakan ..Yukkkk :)

pie ya rasane?
Quote:
Original Posted By mellow.dee
aku bisane mung gawe marmer cake yang dikukus malu:

share dong.... biar semuanya bisa coba... \)
Quote:
Original Posted By uchan.cuchan
trit apik iki D

aku nyumbang sek

iki gampang tenan sist D



maturnuwun sudah share resepnya bro...
Quote:
Original Posted By kebal*banned*
^
pengen :mewek
andai saja ada yang bersedia masakin buat aq :mewek

bu warteg bersedia masakin buatmu... D

Quote:
Original Posted By stereophoenix
kan wes share kabeh nek aku bagian njajal sing wes dadi wae ya kbgt:


Quote:
Original Posted By c4pt41n
bagian icip icip sudah siap :request


Quote:
Original Posted By fillan
id neeeee :matabelo



btw aku meh share resep andalanku "roti setriko" oleh rak yo???

oleh... resep makanan , minuman , kue , dessert apapun dishare disini mas... monggo...
kidd kelon - 13/06/2011 01:38 AM
#80

sing jelas nang omahku peralatan masak komplit...

Ngasi oven sing iso nggo manggang bocah ae ono pShare resep masakan ..Yukkkk :)
Page 4 of 59 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Semarang > Share resep masakan ..Yukkkk :)