Banyumas
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan
Total Views: 14435 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 36 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

coffin - 14/06/2011 01:53 AM
#1
CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan


CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan
[roaming=on]Sugeng ndalu sederek sedoyo warganipun Regional Banyumas,

Rawuhipun kulo dateng mriki badhe nyuwun ijin ndamel diskusi kagem cerita cerita pribadi, cerita cerita horor, poto poto penampakan, panggenan ingkang wingit lan liyan liyanipun ingkang misteri seputaran Banyumas,[/roaming]

dunia ghaib adalah dunia yang penuh dengan misteri, dunia yang tak terjangkau mata biasa namun nyata ada di sekitar kita,

melalui thread ini, mari saling berbagi cerita misteri pribadi, baik milik sendiri ataupun milik orang lain disekitar kita yang masih terjadi di kawasan banyumas, bisa juga berupa foto foto penampakan secara tidak sengaja ataupun hasil hunting p

tujuan dari trit ini bukan untuk menakut nakuti, tapi untuk sekedar mengingatkan bahwa kita tidak sendiri, diantara yang nyata terdapat yang ghaib dan yang misteri

waktu dan tempat di persilahken D
CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan

tapi satu hal yang perlu diingat....

jangan baca kencang kencang.....sssstttt....kau tidak akan pernah tau siapa yang sedang membaca bersamamu....
CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan

WELCOME TO THE SHOW...
CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan
panjihermawan - 14/06/2011 01:53 AM
#2
Index CEMAS

[*]Area 70 - by coffin
[*]Area 70 part 2 - by coffin
[*]Gedung Kesenian SD YPMC - by ukillme
[*]TK angker - by wizky
[*] Umahku Dewek - by Tenji no Ichi
[*]Misteri Gunung Batu part 1 - by .seconhand
[*]Misteri Gunung Batu part 2 - by .seconhand
[*] target="_blank"Nini Nini jalan pucang - by gunzip
[*]Nini Nini jalan pucang - by risingup
[*]Saliwangi - by SKYYVODKAA
[*]Memedi Sawah - by SKYYVODKAA
[*]Umahku Dewek - by SKYYVODKAA
[*]Kuntilanak - by SKYYVODKAA
[*]Ilang Tekan Mataram - by jaesusu
[*]Lingsir Wengi - by Tenji no Ichi
[*]pocongk Pabrik Semen - by coffin
[*]Kuburan Jalan Kalimantan - by coffin
[*]Bayangan pocongk - by risingup
[*]Kuntilanak Patikraja - by ukillme
[*]Buper Baturaden - by itongnet
[*]Dangerous Area - by uland96
[*]Kejadian nang WC - by fiveochee
[*]Dolanan Nintendo - by Dn_Aidit
[*]Banci Kaleng - by coffin berbusa:
[*]Jalan Jati - itongnet
[*]SMP 6 Cilacap - by coffin
[*]Tuyul - by SKYYVODKAA
[*]Pipa Melintir - by coffin
[*]Kembaran ane di Kamar Mandi - by BaguzL99 gila:
[*]Tangki Pertamina - by coffin
[*]Pom Bensin Damalang - by BaguzL99
[*]Klayaban muter muter PWT - by bhengals
[*]Meditasi Gua Naga - by coffin
[*]Unsoed - by ☻Belstha☻
[*]Bujungan - by hallonet
[*]Geni Mabur - by bhengals
[*]Judule mbuh apa - by coffin Peace:
[*]Kuntilanak - by gasuko
[*]Sandal Obah Dewek - by ditz007
[*]Kali banjaran - by gasuko
[*]Ketenger 1 Suro - by gasuko
[*]Kemah Pelantikan - by coffin
[*]Kesurupan massal nang kroya - by .seconhand
[*]Jl. Dr. Angka - by havocoff
[*]Jl. Dr. Angka part 2
[*]Kisah Nyata by Alieninearth
[*]Kuntilanak by vanderwijck
[*]TV murub dewek - by darariram
[*]Bapak² Pos Ronda by pithukboy
[*]judule apa mbuh - by ProcessName
[*]Telpon ana sing ngangkat - by javi18
[*]berduka - by dararira[URL="https://www.kaskus.co.id/showpost.php?p=556794345&postcount=555"]https://www.kaskus.co. id/showpost.php?p=556794345&postcount=555m[/URL]
[*]sebut saja nanto - by fajrenk
[*] jubah putih melambai lambai ;) by karisma .x
[*]IGO kesurupan by z4l
[*]singing berbusa: by darariram
[*]ceritane samadok part1
[*]ceritane samadok part II
[*]ceritane no-doubt
[*]ceritane sang katak

itongnet - 14/06/2011 01:53 AM
#3

reserved nggo update mening ngko Yb
ukillme - 14/06/2011 01:54 AM
#4

     reserved sit o

mandan akeh jane cerita misteri nang cilacap o

mengko tak post nang kene o
SilentControl - 14/06/2011 01:54 AM
#5

reserved malu:

nggo pengalamane wong yaa malu:
coffin - 14/06/2011 01:54 AM
#6

kampret sing wis reserved akeh bangetbatabig

tapi sing pertamax kebagian tanggung jawab nggawe index D
panjihermawan - 14/06/2011 01:55 AM
#7

Quote:
Original Posted By coffin
kampret sing wis reserved akeh bangetbatabig

tapi sing pertamax kebagian tanggung jawab nggawe index D


oke kang beer:

haha ngakak
SilentControl - 14/06/2011 01:55 AM
#8

Quote:
Original Posted By coffin
kampret sing wis reserved akeh bangetbatabig

tapi sing pertamax kebagian tanggung jawab nggawe index D


siap kang malu:

cendole dong malu:
coffin - 14/06/2011 01:56 AM
#9

Quote:
Original Posted By ukillme
     reserved sit o

mandan akeh jane cerita misteri nang cilacap o

mengko tak post nang kene o


wis aja ragu ragu lah fif, di ketik baen o

mumpung ana sing arep turu dewekan kiye o
gunzip - 14/06/2011 01:56 AM
#10

reserved for list peserta -
coffin - 14/06/2011 01:57 AM
#11

Quote:
Original Posted By panjihermawan
oke kang beer:

haha ngakak


nek pas ra sempet update, password idne dishare ya kenaPeace:

Quote:
Original Posted By SilentControl
siap kang malu:

cendole dong malu:


crita disit yah D

mengko tak kirim wis D

mumpung ana telu sing mateng D
coffin - 14/06/2011 01:59 AM
#12

Quote:
Original Posted By gunzip
reserved for list peserta -


maksute peserta pemburu penampakan yah gunthink:

wokeh, kowe ketua tim me ya D

selamat blusukan nang kuburanshakehand2

ngacir:
panjihermawan - 14/06/2011 01:59 AM
#13

Quote:
Original Posted By coffin
nek pas ra sempet update, password idne dishare ya kenaPeace:



crita disit yah D

mengko tak kirim wis D

mumpung ana telu sing mateng D


insya allah sanggup D

mengko nek lagi sibuk apa ora sanggup tak pm D
SilentControl - 14/06/2011 02:01 AM
#14

Quote:
Original Posted By coffin
nek pas ra sempet update, password idne dishare ya kenaPeace:



crita disit yah D

mengko tak kirim wis D

mumpung ana telu sing mateng D


cerita apa yah malu:

aku ora duwe cerita kie malu:

melu menyimak bae lah ya malu:
gunzip - 14/06/2011 02:02 AM
#15

Quote:
Original Posted By coffin
maksute peserta pemburu penampakan yah gunthink:

wokeh, kowe ketua tim me ya D

selamat blusukan nang kuburanshakehand2

ngacir:


ngakak

komene OOT kabeh,

langka sing sesuai thrit. hammer:

pesertane rika bae lah kang,.

aku ta nyimak, tp macane pas awan . nek wengi ora wani. D
coffin - 14/06/2011 02:04 AM
#16

wokeh tak mulai kang aku disit yah, kiye critane kancaku pas kerja shift wengi nang areal tanki 70

dadi critane pas kuwe lagi udan deres banget, jam 1 wengi,

bar rampungan administrasi tutup hari, trus wong loro numpak mobil keliling area, ngecek kondisi area tanki mbok ana maling apa ana sing perlu di amankan,

wonge muter sekang kantor maring area tanki mburi sing pagere jejeran karo pager panembahan singalodra,

gari sedela maning tekan control room, mung kurang rong belokan maning,

nah pas nang belokan, wong loro kae weruh ana wong lagi njegong nang petengan nang nduwur pipa minyak,

ndarani kancaku kuwe satpam sing lagi leyeh leyeh bar keliling area trus di klakson, tapi wonge meneng bae

let pirang meter ngliwati wong kae, tembe sing nang mobil pada sadar

"lho pak, kiye kan lagi udan deres, deneng ana wong njagong nang njaba kaya kae"

"eh iya ya, njajal di tiliki meng mburi"

nah begitu pada nglongok meng mburi, wong kuwe wis ra ana maning takut

==========
pemanasan disit crita sing ringan ringan D
wizky - 14/06/2011 02:06 AM
#17

Aku tau ngimpi sing tekan siki esih mrindingtakuts
Aku nduwe kanca kakang adi, loro2ne wis almarhumberdukas
Urung suwe (kira2 wulan wingi) deweke teka nang ngimpiku narik2 tanganku ngajak ming umah mantankugenit: ( army: wadon loh udu mahos )
Kira2 apa kuwe?
Ngimpine kayong nyata pisanhammer:





Quote:
CEMAS - Cerita Misteri BanyumasanCEMAS - Cerita Misteri BanyumasanCEMAS - Cerita Misteri Banyumasan
takuts
coffin - 14/06/2011 02:12 AM
#18

tambah maning, kiye cerita nang area tanki 70 maning tapi taun 80an, jaman kuwe area tanki durung padang kaya siki, benteng pendem nek wengi ra keton dalane, nang njero area tanki ya tesih pateng kaya warung remang remang

jam tayange tesih shift wengi,

critane bar ngrampungi dokumen tutup dina, kancaku arep ngecek area luar kaya biasa, mung siki deweke ngepit soale rung ana mobil D

nang njaba control room kondisine peteng ndedet jan ora keton apa apa,

deweke siap siap metu kang ruangan, nganggo helem, nganggo sepatu ben safety trus njekel gagang lawang,

alon alon...

gagang lawange diputer...

lawange di dorong...

tembe sending lawange mbukak...

TERNYATA!!!!



Spoiler for ternyata!!!!(sing ora wani aja mbukak!!!)


ternyata sentere ketinggalan D

karena peteng ndedet dadi wonge batal mbukak lawang trus nggoleti senter nang locker

wis ketemu sentere, lanjut deweke mlangkah maning ming lawang,

gagang lawange di jekel,

alon alon diputer.....

lawange di dorong mandan amba...

dan TERNYATA!!!!!

[spoiler=warning!!sing ra kuat aja maca!!!]
TERNYATA NANG NGAREP LAWANG WIS ANA BUNTELAN PUTIH NGADANG!!!!takut

ora usah kesuwen lawange ditutup maning!!!raine dadi pucet!!!
[/spoiler]
ukillme - 14/06/2011 02:14 AM
#19

     ceritane kiye tempat mistis nang cilacap o

nang perubahan pertamina army:

tepate nang SD YPMC pas nang gedung keseniane Paws:

biasane nek mbengi kuwe ana gong sing muni dewek takuts

pas kuwe jare juga ana bocah tiba sekang lantai 2 linux2:

nganti mati berdukas

terus juga ana bocah wadon tenggelam nang kolame takuts

jare bakul mie sing sering liwat be ngerasakna sing ora penak nang daerah kono takuts
coffin - 14/06/2011 02:15 AM
#20

Quote:
Original Posted By wizky
Aku tau ngimpi sing tekan siki esih mrindingtakuts
Aku nduwe kanca kakang adi, loro2ne wis almarhumberdukas
Urung suwe (kira2 wulan wingi) deweke teka nang ngimpiku narik2 tanganku ngajak ming umah mantankugenit: ( army: wadon loh udu mahos )
Kira2 apa kuwe?
Ngimpine kayong nyata pisanhammer:


wah ana tafsir mimpi mbarang D

lha njenengan wis maring umaeh mantane njenengan durung kang?

sing jenenge ngimpi, ana sing artine kewalik, ana sing artine langsung,

menurutku yah, sorry dudu lagi keminter p

ngimpine njenengan sing artine secara langsung,

nek salah ya njaluk ngapuraPeace:
Page 1 of 36 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > JATENG DIY > Banyumas > CEMAS - Cerita Misteri Banyumasan