Others
Home > Kaskuser Regional > OTHER REGIONAL > Others > ╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
Total Views: 5346 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

Bejomoy - 20/06/2011 06:42 PM
#41

iki piye rek o
jayaparagon - 20/06/2011 06:45 PM
#42

Quote:
Original Posted By Bejomoy
iki piye rek o


koyok'e enak ngunu je
soale ndelok persiapane acara kurang mateng

mending nang inti acarane wae dari pada berbelit belit .... D
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
iPatrick - 20/06/2011 06:48 PM
#43

Quote:
Original Posted By jayaparagon
koyok'e enak ngunu je
soale ndelok persiapane acara kurang mateng

mending nang inti acarane wae dari pada berbelit belit .... D
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


aku g iso ngomong opo2,,
g ngerti perkembangan, tujuan karo progress persiapane.. shutup:
jayaparagon - 20/06/2011 06:50 PM
#44

Quote:
Original Posted By iPatrick
aku g iso ngomong opo2,,
g ngerti perkembangan, tujuan karo progress persiapane.. shutup:


podo aku nek ngunu p
aku yo mek ngekei saran tok ae kok
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
iPatrick - 20/06/2011 06:51 PM
#45

Quote:
Original Posted By jayaparagon
podo aku nek ngunu p
aku yo mek ngekei saran tok ae kok
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


kate menehi saran koyo om bejo maleh sawangane piye ngunu,,
isone mung manuk thok.. p

makane basa basi ngunu aku om..
Peace:
jayaparagon - 20/06/2011 06:53 PM
#46

Quote:
Original Posted By iPatrick
kate menehi saran koyo om bejo maleh sawangane piye ngunu,,
isone mung manuk thok.. p

makane basa basi ngunu aku om..
Peace:


aku yo mek sak munine ae kok
jenengane saran ki isok ditolak isok ditrimo .... sing penting ngejunk ngakaks
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
iPatrick - 20/06/2011 06:55 PM
#47

Quote:
Original Posted By jayaparagon
aku yo mek sak munine ae kok
jenengane saran ki isok ditolak isok ditrimo .... sing penting ngejunk ngakaks
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


sing penting menyuarakan pendapat untuk kebaikan bersama ta om? D

tapi sing tak bold iku sing masuk.. o
jayaparagon - 20/06/2011 06:56 PM
#48

Quote:
Original Posted By iPatrick
sing penting menyuarakan pendapat untuk kebaikan bersama ta om? D

tapi sing tak bold iku sing masuk.. o


adalah masuk tok wes
sing penting guyub ae wes


tak sholat sek ngacir:
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
iPatrick - 20/06/2011 07:00 PM
#49

Quote:
Original Posted By jayaparagon
adalah masuk tok wes
sing penting guyub ae wes


tak sholat sek ngacir:
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


melu om,, tak sholat pisan. ngacir:
Hatakeones - 20/06/2011 08:24 PM
#50

perkembanganya gimana nih gan o
satriya.utama - 20/06/2011 09:04 PM
#51

mesti jenengku loh salah ketik terus \(







╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
iPatrick - 20/06/2011 09:17 PM
#52

Quote:
Original Posted By Hatakeones
perkembanganya gimana nih gan o

masih blom tw saya,,
mngkn yang lain bs menjawab.. o
Quote:
Original Posted By satriya.utama
mesti jenengku loh salah ketik terus \(







╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


saknoe talah.. ngakak
arymania - 20/06/2011 10:39 PM
#53

aku tak melu reserved gan yoh D
sukses acarane beer:
g1_boo - 21/06/2011 08:04 AM
#54

Quote:
Original Posted By arymania
aku tak melu reserved gan yoh D
sukses acarane beer:


jemuran klambi iki mambu ae D
ayoh nyumbang kene p

===========================================
wingi mari oleh smeses teko cak bejo
aku jrg isok posting saiki, sok sibuk hammer:
acarane gak usah aneh2 talah, wong acara cilik ae sek ruwet ngene kok
TKP 1 ae, acara sumbang2an sak onone (danane mefet), gak usah mangan2 (cukup akua ambek cemilan seh)
kakean rencana malah gak klakon kabeh ngko p
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣
soempret - 21/06/2011 09:51 AM
#55

boleh ikut meramaikan indak ini ya sayah...malus
iPatrick - 21/06/2011 09:53 AM
#56

Quote:
Original Posted By g1_boo
jemuran klambi iki mambu ae D
ayoh nyumbang kene p

===========================================
wingi mari oleh smeses teko cak bejo
aku jrg isok posting saiki, sok sibuk hammer:
acarane gak usah aneh2 talah, wong acara cilik ae sek ruwet ngene kok
TKP 1 ae, acara sumbang2an sak onone (danane mefet), gak usah mangan2 (cukup akua ambek cemilan seh)
kakean rencana malah gak klakon kabeh ngko p
╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣


iyo om,, sing temping tepat sasaran & ikhlas nglakonine.. :angel
diavolo rosso - 21/06/2011 12:14 PM
#57

Quote:
Original Posted By arymania
aku tak melu reserved gan yoh D
sukses acarane beer:

ndog mu ta sing arep di reserved :travel
handyclean - 21/06/2011 12:20 PM
#58

aku melok yo rek o
shysa.agent345 - 21/06/2011 12:49 PM
#59

semoga acaranya lancar shakehand2
iPatrick - 21/06/2011 12:54 PM
#60

Quote:
Original Posted By diavolo rosso
ndog mu ta sing arep di reserved :travel

wikh,, senengane endok iki.. ngacir:
Quote:
Original Posted By handyclean
aku melok yo rek o

aku penegen melu asline.. \(
Quote:
Original Posted By shysa.agent345
semoga acaranya lancar shakehand2

terima kasih.. shakehand
Page 3 of 10 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > OTHER REGIONAL > Others > ╠░╣[Baksos]Kaskus Regional Mojokerto Peduli Sesama╠░╣