Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
Total Views: 17091 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 119 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

Nieyzar - 07/07/2011 06:43 AM
#121

Quote:
Original Posted By kenshi87
kami tutup pagarnya, napa kam nah ?
biar ja keliling dalam pagar ja..

loncat pagar , biaraja kendaraan aten di sandaakan ngakaks
Quote:
Original Posted By kenshi87
bahari kdd PES masih, ngakak

ikam anak amril kah ?

wkwkkww
tuha le , nahap menyambat ngaran kuitan urang ngakaks
athenz12 - 07/07/2011 08:02 AM
#122

Quote:
Original Posted By ka_angga
bjur tu....sama ja ku jrg tampil jua....D....
owh leny komputer...

kaskus ggekk,,sesepuh :matabelo


batabig ngakak

aku rck jua nongkrong dikantor bos(abah ku bahari)
nyaman internetan gratis laju jua....tapi kd kw di install pes hammer:
ngakaks
batas


adakah guru hanyar yg mahos ngakaks...ikam kelas brapa thenz Dtakuts

hayu kam:ngacir


tuh pa su*ur rajanya dah,,
biru2 susu dikibitinya,
XI IPA berapakah,, kena'ae minta jangan diandak di XI IPA 3 jadi msih ada waktu hgan ngaskus,,

Quote:
Original Posted By Nieyzar
loncat pagar , biaraja kendaraan aten di sandaakan ngakaks

wkwkkww
tuha le , nahap menyambat ngaran kuitan urang ngakaks


mun aku ne nyaman ja mun ada masalah napa2 disna,,
mun ikma pk?? ngakaks
Nieyzar - 07/07/2011 08:11 AM
#123

Quote:
Original Posted By athenz12
mun aku ne nyaman ja mun ada masalah napa2 disna,,
mun ikma pk?? ngakaks


Quote:
Original Posted By athenz12
tuh pa su*ur rajanya dah,,
biru2 susu dikibitinya,
XI IPA berapakah,, kena'ae minta jangan diandak di XI IPA 3 jadi msih ada waktu hgan ngaskus,,


exclamati Multi Quote Please exclamati
athenz12 - 07/07/2011 08:26 AM
#124

Quote:
Original Posted By Nieyzar
exclamati Multi Quote Please exclamati


maaf TS,,
kda telihati postingan ka_angga,,
Nieyzar - 07/07/2011 08:28 AM
#125

Quote:
Original Posted By athenz12
maaf TS,,
kda telihati postingan ka_angga,,


Edit post klo gitu metal:
untung kam kda ku bata batas
padahal kloningan cendol ready nah army:
athenz12 - 07/07/2011 08:33 AM
#126

Quote:
Original Posted By Nieyzar
Edit post klo gitu metal:
untung kam kda ku bata batas
padahal kloningan cendol ready nah army:


kypa handak meedit? nohope:
pas sudah teenter hanyar ja ingat ada post q yg pertama,, jakanya becapcay kawa dibatalakan,,
ne kada becapcay2an p,
Nieyzar - 07/07/2011 08:35 AM
#127

Quote:
Original Posted By athenz12
kypa handak meedit? nohope:
pas sudah teenter hanyar ja ingat ada post q yg pertama,, jakanya becapcay kawa dibatalakan,,
ne kada becapcay2an p,


tetapai , pindah post yg ke 2 ke post pertama
handak ku req del post army:
durauf - 07/07/2011 08:50 AM
#128

lawas kada manjinguk nah umpat bagabung kawakah momod nah۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
athenz12 - 07/07/2011 08:53 AM
#129

Quote:
Original Posted By durauf
lawas kada manjinguk nah umpat bagabung kawakah momod nah۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩


gabung ja mank'ae,,
ngaran pian dah ada di daptar pemain jua,, ngakaks
durauf - 07/07/2011 08:58 AM
#130

Quote:
Original Posted By athenz12
gabung ja mank'ae,,
ngaran pian dah ada di daptar pemain jua,, ngakaks


kada pang nang ngaran hanyar babuat nih,baijin jua harus nya kalo kada di bawa baik bulik haja
athenz12 - 07/07/2011 09:00 AM
#131

Quote:
Original Posted By durauf
kada pang nang ngaran hanyar babuat nih,baijin jua harus nya kalo kada di bawa baik bulik haja


bujur pulank,,
baik ja lo habar?? 3 hari labih sako nah kad aposting disini,, ngakaks
durauf - 07/07/2011 09:04 AM
#132

Quote:
Original Posted By athenz12
bujur pulank,,
baik ja lo habar?? 3 hari labih sako nah kad aposting disini,, ngakaks


kabar baik saja۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ ,auk kan masa karantina bakas mantan junkers nah,handak jadi orang baik bisa itu terjadi۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
athenz12 - 07/07/2011 09:12 AM
#133

Quote:
Original Posted By durauf
kabar baik saja۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ ,auk kan masa karantina bakas mantan junkers nah,handak jadi orang baik bisa itu terjadi۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩


untung auk kada tapi banyak,,
jakanya di delete thread ne kayapa kisahnya yo??
durauf - 07/07/2011 09:22 AM
#134

Quote:
Original Posted By athenz12
untung auk kada tapi banyak,,
jakanya di delete thread ne kayapa kisahnya yo??


۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ sebenar itu kan niat nya kada ngajuks pang hanya niat meramaikan,tapi kalau dianggap sampah ya sdh hai۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
sdang nah handak hauran dulu kena kita lanjut lagi lah۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ ۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
athenz12 - 07/07/2011 09:32 AM
#135

Quote:
Original Posted By durauf
۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ sebenar itu kan niat nya kada ngajuks pang hanya niat meramaikan,tapi kalau dianggap sampah ya sdh hai۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩
sdang nah handak hauran dulu kena kita lanjut lagi lah۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩ ۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩


ya'am sunyi salah,, rami salah,,
nangapa handaknya le?? bingungs

yo sip silahkeun ngacir:
murahramah - 07/07/2011 09:54 AM
#136
Asa karindangan
Asa karindangan aku wan masakan batulicin. patin babanam , hancur liur unda.

ngalih banar dijakarta ne cari makanan nang nyaman.


sakalian umpat batakun nah , nang dimaksud prime id itu apa lah ?

ulun hanyar umpat bakaskus an

buat dangsanak nang baisian cendol basi , tawakan aja ka unda , he he he
athenz12 - 07/07/2011 10:12 AM
#137

Quote:
Original Posted By murahramah
Asa karindangan aku wan masakan batulicin. patin babanam , hancur liur unda.

ngalih banar dijakarta ne cari makanan nang nyaman.


sakalian umpat batakun nah , nang dimaksud prime id itu apa lah ?

ulun hanyar umpat bakaskus an

buat dangsanak nang baisian cendol basi , tawakan aja ka unda , he he he


prime itu ID yang sebenarnya,
kalo klonengan tu ID anak buah atau sering disebut ID lain,,

salken dulu nah mank'ae,, shakehand2
Nieyzar - 07/07/2011 10:13 AM
#138

Quote:
Original Posted By murahramah
Asa karindangan aku wan masakan batulicin. patin babanam , hancur liur unda.

ngalih banar dijakarta ne cari makanan nang nyaman.


sakalian umpat batakun nah , nang dimaksud prime id itu apa lah ?

ulun hanyar umpat bakaskus an

buat dangsanak nang baisian cendol basi , tawakan aja ka unda , he he he


Prime ID tu ID utama
nang paling rancak di pakai mangae , mun kloningan tu sasambilan haja
murahramah - 07/07/2011 10:18 AM
#139
Thanks dangsanak
Quote:
Original Posted By athenz12
prime itu ID yang sebenarnya,
kalo klonengan tu ID anak buah atau sering disebut ID lain,,

salken dulu nah mank'ae,, shakehand2


Quote:
Original Posted By Nieyzar
Prime ID tu ID utama
nang paling rancak di pakai mangae , mun kloningan tu sasambilan haja


thanks dangsanak barataan. bararti ulun ne prime id sabujur2nya. karena sabuting butingannya baisi id. hehehe
athenz12 - 07/07/2011 10:26 AM
#140

Quote:
Original Posted By murahramah
thanks dangsanak barataan. bararti ulun ne prime id sabujur2nya. karena sabuting butingannya baisi id. hehehe


sip salken dulu nah shakehand2
domisili dimana neh? \)
Page 7 of 119 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ۩۞۩ ☻Kotabaru☻Tanah bumbu☻Tanah laut☻۩۞۩