Linux dan OS Selain Microsoft & Mac
Total Views: 231401 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 3 of 179 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›

trovellity - 17/07/2008 02:15 AM
#41

apt-get install unrar

unrar e [namafile]

apt-get2 aja dah masa bodo distro nya apa ;)
trovellity - 17/07/2008 02:17 AM
#42

@squiddy
iyah gw jg nyoba msh ga bs2, iseng mo ngetes dota
kalo pake wine jalan, tp grafiknya ancor huhuhu
Evanisme - 17/07/2008 10:17 AM
#43

Quote:
Original Posted By squiddy
sudo apt-get rar/unrar ??? D

ada yg tau cara install game di cedega ga ? gw kok gabisa ya? dari .iso atau dvd jg gabisa...


hahahhahahha.. D D


Peace: ya TS...
mnemonix - 17/07/2008 11:26 AM
#44

Quote:
Original Posted By trovellity
apt-get install unrar

unrar e [namafile]

apt-get2 aja dah masa bodo distro nya apa ;)


oooh apt-get bisa yah di distro non-Debian ....

D
squiddy - 17/07/2008 11:55 AM
#45

Quote:
Original Posted By trovellity
apt-get install unrar

unrar e [namafile]

apt-get2 aja dah masa bodo distro nya apa ;)


ahahah debian dan turunanya rulez D D

*keseringan maen ke sub ubuntu... ingetnya ubuntu terus D
dxbike - 19/07/2008 02:30 AM
#46

RAR for Linux

http://www.rarlab.com

----
c4s1o - 19/07/2008 10:50 AM
#47

mantap ya.......
rahmans_acc - 20/07/2008 01:07 AM
#48

Quote:
Original Posted By dxbike
Program keren di Linux Program keren di Linux

gimp - GNU Image Manipulation Program​

The GIMP is an image manipulation program suitable for photo retouching, image composition and image authoring. Many people find it extremely useful in creating logos and other graphics for web pages. The GIMP has many of the tools and filters you would expect to find in similar commercial offerings, and some interesting extras as well.

The GIMP provides a large image manipulation toolbox, including channel operations and layers, effects, sub-pixel imaging and anti-aliasing, and conversions, all with multi-level undo.

http://www.gimp.org

----



Smuanya bisa dipake di linux linpus gak (yg dipake acer aspire one)?? slah 1 nya yg d qoute ini bs gak??
Leon_AE - 20/07/2008 02:20 AM
#49

wow udah beli aspire one y? gimana pesan dan kesannya?? gua pengen beli umpc tapi masih pikir2, antara umpc atau smartphone / pda phone D
Calengklik - 20/07/2008 02:26 AM
#50

Whhhh tenkyu infonya bermanfaat untuk gua yang gaptek linux
dxbike - 20/07/2008 03:45 AM
#51

Quote:
Original Posted By rahmans_acc
Smuanya bisa dipake di linux linpus gak (yg dipake acer aspire one)?? slah 1 nya yg d qoute ini bs gak??


Gimp masih menjadi program must-have-nya distro2 desktop linux yg ada om.

http://www.linpus.com

----
dxbike - 20/07/2008 04:44 AM
#52

Quote:
Original Posted By dxbike
Program keren di Linux

blender - Paket pemodelan/rendering/animasi 3D yang berfungsi penuh​

Blender is the in-house software of a high quality animation studio. It has proven to be an extremely fast and versatile design instrument. The software has a personal touch, offering a unique approach to the world of three dimensions. Blender can be used to create TV commercials, to make technical visualizations or business graphics, to do some morphing, or to design user interfaces. Developers can easily build and manage complex environments. The renderer is versatile and extremely fast. All basic animation principles (curves and keys) are implemented.

http://www.blender.org

----

Elephants Dream

Program keren di Linux Program keren di Linux

Elephants Dream is the world’s first open movie, made entirely with open source graphics software such as Blender, and with all production files freely available to use however you please, under a Creative Commons license.

http://www.elephantsdream.org

----

Big Buck Bunny

Program keren di Linux Program keren di Linux

In May 2008, the Blender Foundation released their second open-movie project: “Big Buck Bunny,” a funny and furry 3D short about a giant rabbit who gets even with bullying rodents.

http://www.bigbuckbunny.org

----


Tambahan baru di halaman depan.
rahmans_acc - 20/07/2008 11:06 AM
#53

Quote:
Original Posted By Leon_AE
wow udah beli aspire one y? gimana pesan dan kesannya?? gua pengen beli umpc tapi masih pikir2, antara umpc atau smartphone / pda phone D


hmm.. pesan dan kesannya sih bagus bro.. enteng parah, cuma 1kg.. cuma mgkin untuk OS, gw blom trlalu ngerti.. mklum bru kli ini pake linux.. hehe
tp untuk penggunaan sih mgkin klo gw lbih prefer umpc drpd smartphone, soalnya klo smartphone gw blg sih tnggung, mnding umpc sklian..
rahmans_acc - 20/07/2008 11:09 AM
#54

Quote:
Original Posted By dxbike
Gimp masih menjadi program must-have-nya distro2 desktop linux yg ada om.

http://www.linpus.com

----


mksudnya must-have-nya distro2 desktop linux tuh gmn bro?? soalnya bru pngguna awal linux nih.. hehee.. oh ya, klo untuk tipe software yg bs diinstall d linux tuh apa?? klo misalnya windows itu (.exe), klo mac (.dmg), nah klo linux tuh apa bro?? thx yaa
dxbike - 20/07/2008 01:49 PM
#55

^^ Biasanya di distro2 linux udah selalu disertain program gimp. Kemungkinan besar di linpus udah ada juga (blm pernah nyentuh linpus soalnya)

Paket installasi di linux macem2. ada rpm, deb, tar, dll. tergantung distronya pake apa.
mnemonix - 20/07/2008 07:12 PM
#56

[QUOTE="rahmans_acc"]nah klo linux tuh apa bro?? thx yaa[/QUOTE]

executable di Linux itu gak ada extensinya \)
tapi kalo diliat pake perintah "file ", bakal ada keterangan "ELF executable bla bla bla ..."
arda86 - 20/07/2008 11:52 PM
#57

wew....keren-keren gan, bookmark dulu dah... D
sandalian - 21/07/2008 01:23 AM
#58

Assault Cube.
Game keren mirip-mirip Counter Strike.
Martensite - 21/07/2008 11:21 AM
#59

Quote:
Original Posted By dxbike
Program keren di Linux

blender - Paket pemodelan/rendering/animasi 3D yang berfungsi penuh​

Blender is the in-house software of a high quality animation studio. It has proven to be an extremely fast and versatile design instrument. The software has a personal touch, offering a unique approach to the world of three dimensions. Blender can be used to create TV commercials, to make technical visualizations or business graphics, to do some morphing, or to design user interfaces. Developers can easily build and manage complex environments. The renderer is versatile and extremely fast. All basic animation principles (curves and keys) are implemented.

http://www.blender.org

----

Elephants Dream

Program keren di Linux Program keren di Linux

Elephants Dream is the world’s first open movie, made entirely with open source graphics software such as Blender, and with all production files freely available to use however you please, under a Creative Commons license.

http://www.elephantsdream.org

----

Big Buck Bunny

Program keren di Linux Program keren di Linux

In May 2008, the Blender Foundation released their second open-movie project: “Big Buck Bunny,” a funny and furry 3D short about a giant rabbit who gets even with bullying rodents.

http://www.bigbuckbunny.org

----



filmnya gak bisa di download.. mintaa user sama paswwd bro... gmn nih TS
sandalian - 22/07/2008 02:05 AM
#60

Page 3 of 179 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 >  Last ›