ALL ABOUT DESIGN
Home > LOEKELOE > ALL ABOUT DESIGN > All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display
Total Views: 70203 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 4 of 70 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›

armortec - 22/08/2008 12:57 PM
#61

Quote:
Original Posted By Hells ID
pen buat intuos3 bisa dipake di graphire4 gak?


kagak bisa bro D dari sensor nya ud beda yg intuos 1024 level presure yg graphire 1-4 dan bamboo fun 512 level presure

kalo pen graphire 1-4 dan bamboo fun semuanya kompetibel cuma beda casing nya aja D
armortec - 26/08/2008 01:52 AM
#62

Quote:
Original Posted By obieCorp
aduh gara2 TS gw pengen ne...
tapi mahal...
nabung dulu 10 taon br dapet...hi hih hi hih ihihihi hihi

buset deh lama bener hammer:
10 thn kemudian mungkin standart monitor sudah seperti cintiq ini

dan produk wacom sudah semacam projector yg menampilkan gambar dengan cahaya..tetapi di cahayanya itu kita bisa langsung menggambar dan memiliki kemampuan seperti intuos yaitu mengenal presure, mengenal sudut kemiringan pen dan hanya memakai 1 pen yg dapat berubah2 fungsinya otomatis sesuai dengan keinginan kita metal:

jauh bener fantasi gw hammer:

Quote:
Original Posted By OutLaWZ
salah masuk thread nih gw.....

bangsat gw pengennnnnnnnnnnnn bgttt intuos 3 , tapi abis melulu duit buat bayar kuliahh!!!!,menabung!! T___T


turut prihatin shakehand Peace:

Quote:
Original Posted By kisut
itu alat mahal2 ya, buat ngerjain side job seberapa duit?


wah job ilustrator sih lumayan2 tuh cool: ada yg beli cintiq 12 mengaku.. karena dikejar deadline jadinya dia beli cintiq..tapi setelah selesai honornya aja ud melebihi harga cintiq nya itu think:

Quote:
Original Posted By tirza
ooh
sip boss. nabung dulu deh saya... thankss info nya.. beer:

ditabung mah lama bos... bunga bank mah kecil... mending diputerin di bola shutup: Peace:
5picyTuna - 26/08/2008 12:40 PM
#63

Mo nanya nih bos...
Wacom dll bisa dipakai di software apa aja?

Kalo buat vector-job bisa? (coreldraw, dll)

Thanks!
Hells ID - 26/08/2008 04:48 PM
#64

^
ya bisa banget lah

fungsinya secara umum gak jauh beda sama mouse kok
tapi buat gambar emang lebi enak, disamping bentuknya yang kayak pen, tekanan juga ngaruh

DDD


software apa juga bisa .... bahkan word ..... buat apaan word pake beginian hammer:


jarang2 nih juragan helm nyasar dimari

DDD
5picyTuna - 26/08/2008 06:30 PM
#65

^
hehhee... juwalan helm kan side job doang bos....
yg utama ttp graphic design D D D

nanti gw coba liat2 dulu deh bos...

thanks buat pencerahannya yak!!

beer:
armortec - 27/08/2008 12:10 PM
#66

Quote:
Original Posted By Hells ID
^
ya bisa banget lah

fungsinya secara umum gak jauh beda sama mouse kok
tapi buat gambar emang lebi enak, disamping bentuknya yang kayak pen, tekanan juga ngaruh

DDD


software apa juga bisa .... bahkan word ..... buat apaan word pake beginian hammer:


jarang2 nih juragan helm nyasar dimari

DDD


wah thanks ud dibantuin jawab ama master hell beer:





Quote:
Original Posted By 5picyTuna
^
hehhee... juwalan helm kan side job doang bos....
yg utama ttp graphic design D D D

nanti gw coba liat2 dulu deh bos...

thanks buat pencerahannya yak!!

beer:


ok bro bisa di tes dulu....

tuker shoei ama intuos3 yuuk ;)


Peace:
pleo - 27/08/2008 12:22 PM
#67

saya lagi mau nyari wacom ni tp msh bingung antara wacom bamboo atau bamboo fun, karena budget cuma ada 1juta, sekiranya mohon para sesepuh rekomendasinya sangat di butuhkan hehe o

thanks anyway
armortec - 27/08/2008 12:32 PM
#68

Quote:
Original Posted By pleo
saya lagi mau nyari wacom ni tp msh bingung antara wacom bamboo atau bamboo fun, karena budget cuma ada 1juta, sekiranya mohon para sesepuh rekomendasinya sangat di butuhkan hehe o

thanks anyway




dari budjet 1 jt ud bisa dapet bamboo fun small bro...

kalo boleh tau rencana kegunaan utk apa?

apakah anda orangnya mobile? trus menggunakan monitor berapa inch ?

nubie akan mencoba membantu jawab frog:
pleo - 27/08/2008 01:08 PM
#69

Quote:
Original Posted By armortec
dari budjet 1 jt ud bisa dapet bamboo fun small bro...

kalo boleh tau rencana kegunaan utk apa?

apakah anda orangnya mobile? trus menggunakan monitor berapa inch ?

nubie akan mencoba membantu jawab frog:


untuk tugas2 kuliah sama kerjaan bro, klo monitor pake 17inch kira2 pake 4x6 cukup ga ya?

dan yg gw bingung lbh baik bamboo fun apa bamboo biasa ya?
armortec - 27/08/2008 02:12 PM
#70

Quote:
Original Posted By pleo
untuk tugas2 kuliah sama kerjaan bro, klo monitor pake 17inch kira2 pake 4x6 cukup ga ya?

dan yg gw bingung lbh baik bamboo fun apa bamboo biasa ya?


bedanya sebenernya sih lumayan banyak bro...cuma gk terlalu byk yg tau

bamboo fun yg small :
1. Dapet Software Original Corel Painter Essential 3
2. Dapet Software Original Ulead Photoimpact
3. Dapet mata pena standart 3 pc
4. Dapet Softcase u/ bamboo asli dr wacom jepang (gw baru tau harganya 100rb ) ini sangat terbatas
5. Dapet mouse wacom
6. Pen nya ada sensor eraser
7. Pen nya lebih sensitif/lebih responsif (dari org2 yg ngetes disini) dan info dari wacomnya bahwa sensornya utk bamboo fun lebih bagus
8. Harganya lebih mahal 300rb
armortec - 27/08/2008 02:32 PM
#71

^^^ ketinggalan.... Peace:

monitor 17" pake yg 4x6 sih masih ok2 aja.... tapi kalo ada budjet lebih sih akan lebih enak pertimbangkan bamboo fun yg medium ukurannya 6x9"
armortec - 27/08/2008 03:46 PM
#72
[info]Lenovo+wacom = Lenovo W700..Laptop mantafff utk desain !!!
lagi iseng2 browsing cari2 laptop eh malah ketemu ini kagets:


All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

Lenovo W700 has a built in WACOM TABLET and Profesional Grade Screen

Lenovo's ThinkPad W700 is a 17-inch behemoth that's the first notebook ever with a built-in Wacom digitizer. Designed for professional use in industries such as graphic design, photography and CAD, the digital tablet lets you manipulate images in programs like Photoshop without any extra gear. In addition, the 8-lb notebook features a professional grade, WUXGA screen with 400 nit brightness (it's actually stunning) and an auto color-calibration sensor that lets you adjust display settings on the fly. Except for the fact it runs Vista, it's like the perfect pro photographer's workstation.


Spoiler for pic

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display

All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display



Lenovo Unleashes PC Beast on Mobile Workstation Market with ThinkPad W700
Delivers Industry's First Built-in Digitizer and Color Calibrator Along with Ultimate Power, Multimedia and Display Technologies

RESEARCH TRIANGLE PARK, NC – August 12, 2008: Lenovo today introduced the ThinkPad W700, a 17-inch widescreen mobile workstation engineered with game-changing technologies and innovations to exceed the demands of the most data and graphics-intensive users. Lenovo brings the industry's first built-in digitizer and color calibrator to a mobile workstation and combines these innovations with first-in-market technologies such as new NVIDIA® Quadro FX mobile graphics and supporting the upcoming Intel® mobile quad core processor. Other features such as optional dual hard drives with RAID configurations, up to 8 GB of high speed DDR3 memory, a range of wireless connectivity options and excellent multimedia capabilities including an optional Blu-ray™ DVD burner/player make the ThinkPad W700 mobile workstation the standard-bearer for power and performance in a mobile workstation.

"Lenovo has engineered a new breed of mobile workstation with the ThinkPad W700," said Peter Hortensius, senior vice president, Notebook Business Unit, Lenovo. "No other PC manufacturer has a mobile workstation that delivers the sheer power, performance and cutting-edge innovation that Lenovo has packed into the ThinkPad W700. The ThinkPad W700 mobile workstation flat out delivers the command performance our customers demand at the desk as well as in the field."

According to IDC, the compound annual growth rate for the worldwide mobile workstation market has been more than 60 percent per year since 2002.1The ThinkPad W700 mobile workstation extends Lenovo's commitment to workstation users, complementing Lenovo's W500 mobile workstation and ThinkStation S10 and D10 workstations. As workers in fields such as digital content creation, computer-aided design and manufacturing, digital photography and science fields including the oil and gas industries become increasingly mobile, they are demanding the full-featured performance of a desktop workstation in a mobile workstation.

First-in-Industry Engineered Innovation
The ThinkPad W700 mobile workstation takes customer driven innovation to a new level with an optional built-in palm rest digitizer and color calibrator. Lenovo and Intel collaborated to integrate the color calibrator and digitizer into the ThinkPad W700 mobile workstation. Designed for digital content creators and users, the mobile workstation's digitizer helps them easily configure an image, either mapping it to the entire screen or to an area defined by the user. High performance users, especially digital photographers, will benefit from models with the built-in color calibrator as color continues to play an important role in their work. The calibrator automatically adjusts the display's color in up to half the time of many external calibrators and with higher accuracy, resulting in the most accurate, true-to-life images in an integrated package. Together with the upcoming Intel® mobile quad core processor, multimedia designers and animators now have outstanding quad-core processor performance and true color replication that is critical for realistic digital creations and workflow efficiencies.

Super-Charged Performance Unleashed
Supporting the latest Intel processor technologies including the upcoming mobile quad core processor, the mobile workstation can be configured with up to 8 GB of memory with an additional 2 GB of Intel Turbo Memory. Lenovo also offers models with Intel® vPro™ technology for complete manageability. The mobile workstation can be equipped with dual internal hard drives, including solid state drive storage. The ThinkPad W700 mobile workstation offers both the NVIDIA® Quadro® FX 2700M and 3700M Open GL graphics processors with up to 1 GB of dedicated video memory for exceptional graphics performance in a 17-inch mobile workstation. The hard drives can be configured for RAID 0 to help users access and save their data faster than traditional disk-writing methods, or users can choose RAID 1 for mirrored data redundancy.

The mobile workstation includes WiFi wireless connectivity. Additionally, users can connect to other devices wirelessly using mobile workstation models featuring Bluetooth and ultra wideband technology. Models supporting WiMAX will be available later this year.


All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display


New Heights in Display Technology and Multimedia Excellence
As the company's first product with a 17-inch display, the ThinkPad W700 mobile workstation delivers an unparalleled viewing experience with a combination of leading technologies. Its optional 400-nit WUXGA display provides up to twice the brightness of earlier ThinkPad mobile workstation models, and the 72 percent wide color gamut provides more than 50 percent greater color intensity. The high resolution, extreme brightness and wide color gamut coupled with the NVIDIA Quadro FX MXM graphics solution results in a user experience unequalled in a mobile workstation today. For external connectivity, the ThinkPad W700 mobile workstation provides support for Dual Link DVI, Display Port and VGA. A 7-in-1 multicard reader, and five USB ports give users flexibility in transferring and accessing digital content. Additionally, the workstation comes with an optional compact flash reader and Blu-ray™ DVD burner/player. An optional mini-dock extends the mobile workstation's capabilities with eSATA and digital audio ports as well as convenient cabling for power, external monitors and peripherals.

Packed for extreme performance, the mobile workstation also features BIOS/port disablement and an optional fingerprint reader, a smartcard reader and hard drives with full-disk encryption. It will carry more than 20 certifications from independent software vendors.

"Our engineers use Lenovo ThinkStation workstations to help them design the next-generation Williams - Toyota FW31 race cars, aiming to make them faster and more agile, with greater performance than the competition," said Chris Taylor, IT manager, AT&T Williams. "We're
thrilled to see Lenovo deliver the workstation performance we've come to rely on - now in a mobile, portable solution."


harganya

Spoiler for klik

Pricing and Availability2
The ThinkPad W700 mobile workstation will be available beginning in September with models starting at $2,978. It is available through Lenovo Business Partner

frog:



* cuma copas aja hammer:
* sori tidak ditranslate karena gw yakin anak2 Forbidden pada jago2 bahasa inggrisnya dan juga karena gw orangnya nasionalis army: jadi tidak jago bahasa asing hammer:
lelakiindonesia - 27/08/2008 04:22 PM
#73

MINYAK TANAH!!
gilaaa...keyeennnnnn
mechanimation - 27/08/2008 04:40 PM
#74

wah kalo dikurskan Rp 28 juta-an hammer:
armortec - 27/08/2008 05:53 PM
#75

Quote:
Original Posted By mechanimation
wah kalo dikurskan Rp 28 juta-an hammer:


kalo ngebangun PC dengan spek kayak gitu kurang lebih 15-20 juta jadi masih worthed sih kemampuannya D


baru kali ini spek PC gw kalah telek ama Laptop \(
pleo - 27/08/2008 06:38 PM
#76

^^ oohh gt ya? sip deh bro armortec, hehe gpp mahal 300 dikit yg penting worthed hehe, yah mau nya sih yg lbh gede, tp budget ada cm segitu hehe

makasih ya bro beer:
lutherweb - 28/08/2008 04:19 AM
#77

udangering - 28/08/2008 04:50 AM
#78

waW......keren nich.
Kapa bisa beli yach hammer:

Spoiler for jangan dibuka !

Di bilangin jangan dibuka malah di buka.
Ga ada iklannya kan ? Peace:
00m - 28/08/2008 12:12 PM
#79

keluaran IBM ya?
ko ada bau2 IBM nya..hammer:
armortec - 28/08/2008 01:01 PM
#80

Quote:


dapet cintiq 21" tuh \(

kalo cintiq 12" gw ada nih di meja gw o

Spoiler for warning!



Quote:
Original Posted By udangering
waW......keren nich.
Kapa bisa beli yach hammer:

Spoiler for jangan dibuka !

Di bilangin jangan dibuka malah di buka.
Ga ada iklannya kan ? Peace:


shakehand

Quote:
Original Posted By 00m
keluaran IBM ya?
ko ada bau2 IBM nya..hammer:


IBM divisi notebook dan desktop PC ud dibeli ama Lenovo bro..jadi pake nama Lenovo tp teknologinya IBM D
Page 4 of 70 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >  Last ›
Home > LOEKELOE > ALL ABOUT DESIGN > All About Graphic Tablet, Pen Tablet, Interactive Pen Display