Singapore
Home > Kaskuser Regional > ASIA > Singapore > Sewa kamar / Sewain kamar / Backpacker / Hostel / Rumah
Total Views: 139602 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 120 of 120 | ‹ First  < 115 116 117 118 119 120

RedSouljaz - 17/10/2012 08:21 AM
#2381

Quote:
Original Posted By RedSouljaz
COMMON ROOM TO LET NEAR SENGKANG MRT- AVAILABLE ON 1 DECEMBER 2012

- BLOCK 257C (OPPOSITE SENGKANG MRT/ COMPASS POINT MALL)- 2 MINS
- NEW AIR COND/ INTERNET WI-FI/ LIGHT COOKING IS ALLOWED
- $650/MONTH

Staying with Indonesian Married Couple (Owner) and 1 Thai Working Lady (Common room).
Preferably Female only.

PLEASE CONTACT 91732758 (LIA LIM)
zendy_dye - 17/10/2012 12:55 PM
#2382

numpang tanya dunk, ane mo sewa apartment di lucky plaza ada yg tau ga yah?
untuk berdua saja 1 kamar, dari tanggal 14-18nov
trims infonya
teh upet - 17/10/2012 11:47 PM
#2383
Looking for female Roommate at HDB near Toa Payoh & Braddell MRT
Looking for female roommate professional to share a common room at Lor 7 Toa Payoh Blk 17
With Aircon
Fedder Bus (232) few bus stop to Toa Payoh & Braddell MRT
Near amenities (hawker centre, market, ATM)
Unit stay with nice & cheerful chinese Indonesian owner with 1 toddler
Light cooking allowed
Water Heater
Fridge & washing machine are provided
New bed & mattress
Rent $S500/month (pub+ internet included)
Available at 1st Nov 2012
No Agent fee

Serious tenant, please contact Linda at 8499 1264 (whatsapp)

Thanks
poloitusa - 18/10/2012 07:22 PM
#2384
Disewakan Master Room @Outram Park deket kemana aja
Disewakan 1 master bedroom, long term, no contract (boleh cabut min. 1 bln notice), cukup bayar deposit aja.

-Location : Pearl Bank Apartment (Outram Park)
(3 mins walking to Outram Park MRT, 3 mins to Outram park bus stop, near Singapore General Hospital)

- Unit with 2 common room + 2 small room (sharing with 4 friendly Indonesian professional)
- master room fully furnished with queen size bed, wardrobe, AC, working table, and bathroom attached. Ukuran kamar besar banget, muat untuk 3-4 orang (kalau2 ada tamu/keluarga yg mau menginap).

- Facilities :
1 queen size bed
1 study table
1 wardrobe
1 attached bathroom with water heater
Aircon
washing machine,
fridge, kitchen sharing (Clean after use)
water heater
fast Internet
Live in Maid (Ga perlu nyuci n bersih2 kamar, semua doi yang kerjain)
Lokasinya tenang, sgt bersih dan aman.


harga: $1600/month (include pub)(negotiable) (max 2 persons), no agent fee, 1 month deposit

Kamar tersedia mulai dari Mid December 2012.
Hubungi : [email]firenze2nd@yahoo.com[/email]
orangez5 - 19/10/2012 12:38 AM
#2385
Iklan:Bishan,Toa Payoh, Whampoa, Holland, Bt Batok,Bt Timah
Hi temans,

Numpang iklan ya:

(A) 18x Bishan street 13 -- ard 5-7 mins walk to Bishan mrt
-high floor
-no owner
-1 common room $800
-available: 1st Nov

(B)1 common room at 21 telok blangah crescent
-no owner
-$800 for 1/2 pax (excluding PUB/AC/internet--to be shared with other tenants)
-available: 5th November

(C)master room at Toa Payoh block 79X
-3 mins walking distance to Toa Payoh mrt
-bunk bed provided
-asking $1,200 for 2 pax, including AC, PUB and wi-fi
-asking $1,000 for 1 pax, including AC, PUB and wi-fi
-owner: Sporean single lady
-prefer tenants: 2 male or 1 male/female
-available: immediate

(D) Common rooms for rental at blk 85 Whampoa Drive --near Boon Keng mrt
-asking $850 including AC, PUB, internet
-Bus 21, 124, 125, 131, 139, 186 to Novena mrt
-owner: Sporean Chinese elderly and a child

(E) Fully furnished common room at 18C Holland Drive--new HDB (1 year old)
-walking distance to Holland V mrt and Buona Vista mrt
-asking $900 including mini fridge, AC, PUB, wi-fi
-owner: Singaporean Chinese family with 4 yrs old daughter

(F)Renovated nice common room at 1X Holland Drive--for female tenant
-4 mins walking distance to Holland Village mrt
-convenient for those who study/work at NUH/NUS/Science Park
-Provided: New queen size bed, flat TV, desk, wardrobe
-Owner: friendly Singaporean Chinese middle age lady (sometimes will go overseas for months in a year)
-asking for $1.1k includes wi-fi and common area cleaning. PUB will be shared.
-bus stop nearby: 61,95,106, 970
-available: immediate

(G) Bukit Batok rooms block 175
-1 master room, asking $800
-1 common room, asking $700
-internet, PUB and AC shared with other tenants
-available: immediate

(H)Big spacious common room with attached bathroom at landed house Yuk Tong Avenue (Upp Bukit Timah)
-map: http://www.streetdirectory.com/asia_travel/travel/travel_id_1/travel_site_150737/
-asking $1,400/month---for 2 pax
-available: immediate
-owner: Singaporean family staying
-walking distance to the bus stop: 67,75, 170,171, 173, 184,852, 961.
-Bus 184 goes to SIM, Ngee Ann Poly (skitar 6 bus stops)

Kalo interested, japri to 9820-7858 (sms/whatsapp jg ok)
Thank you!

Cheers!
orangez5 - 19/10/2012 12:39 AM
#2386
MADEIRA condo-near Bukit Gombak mrt
The Madeira Condo--deket Bukit Gombak mrt
-3 bedrooms -- 1,356 sqfeet
-Partial furnished, high floor, unblocked view.
-Available: mid Nov
-asking $3,750.

If interested, japri 9820-7858

Thanks!
bacuga - 19/10/2012 02:32 AM
#2387

gan.. please share info..
lagi nyari yg nyewain kamar / apartment buat 2 org.
mingguan / yg sebulan. harga budget.
lokasi ga jauh dari pasir panjang / buona vista, deket sama MRT station.
perlu dalam beberapa hari ini.

PM me..

thanks..
tonnyhc - 19/10/2012 10:11 AM
#2388
Homestay untuk student/profesional di river valley, singapore..!!
Kami menyewakan tempat tinggal bagi murid2/professional yang ingin sekolah/kerja di Singapore.

Kelebihan kita yaitu:
- Condo di lokasi yg sangat strategis dan elite dengan amenities: swimming pool, 2 tennis court, sauna, club house, gym dan playground
- Free Bus dari Great World City mall ke Orchard, City Hall dan Chinatown
- Great World City mall hanya terletak disebelah condo : cold storage supermarket, food court, zara, esprit, marks and spencer Restaurants ( japanese, chinese, thai) dan masih banyak lagi
- Bus stop didepan condo. Ke Orchard hanya 3 stops.
- Ke MRT cuman 5 menit naik bus depan condo bisa akses green line di outram ato tiong bahru. Atau red line di Orchard/ Sommerset (kl mau ngirit, naek free bus juga ok, tinggal jalan ke mall sebelah aza)
- Security Guard 24 jam
- Guardian service – bagi murid2 yg butuh, kita akan selalu siap membantu
- Maid/pembantu (live in maid) ie: cuci, setrika, beresin kamar setiap hari
- Kamar dilengkapi dengan air conditioned, meja belajar, kursi belajar, wardrobe dan ranjang
- Internet-Fiber Optic (nga ada kata lama deh kalo surf internet disini ☺)
- Suasana di rumah selalu tenang, sangat bersih dan tentram. Sangat cocok utk murid2 yg mau konsen belajar atau professional yg mau beristirahat

Hanya tersedia 1 common room mulai tanggal 15 Dec 2012 dengan harga
- Single $1500 per bulan ( single occupant)

Harga sudah termasuk PUB (utillities), Internet dan Service di atas

Bila anda ingin tahu lebih jelas lagi, tolong contact Ayen bb di 28eb7366 atau sms/telp ke (65)8332-0423 atau email ke [email]jatihartanto@yahoo.com[/email]
dito.nindito26 - 19/10/2012 02:18 PM
#2389

oh ya gan waktu itu ane mginep di daerah Geylang 3 kaya tempat kost2an gitu deh murah cuman tempat ga memadai kamar kecil pengap muat untuk 4 orang karena kasur tingkat pake kipas angin doang ahah.
daerah luar kostan banyak hotel2 gitu trus deket tempat makan pinggir jalan yg murah dan halal orang india gitu enak deh bisa buat nongkrong juga dan bisa buat nobar rame2 malaupun tempat nya rame \)

trus mau nambahin waktu ane jalan2 ke bugis ane nemu hostel gitu husus backpacker deh murah skitar 17$ deket banget sama mesjid di daerah situ persis di depan mesjid ko, ane lupa namanya apa waktu ane coba tanya di situ eh penuh deh saayang sekali \(
01wina88 - 19/10/2012 07:01 PM
#2390
DISEWAKAN KAMAR CONDO DEKAT ORCHARD, ERC Institute River Valley, PSB Tiong Bahru
Disewakan COMMON ROOM CONDO KHUSUS FEMALE
Semua tenant: indonesia female student (mostly ERC Institute)
Place: KASTURINA LODGE, 20 KAY POH ROAD
AVAILABLE: 9 NOV 2012
Facilities:
1. WIFI
2. AIRCON
3. Bisa masak
4. Maid untuk setrika baju dan bersih2 rumah
5. Full furnish (meja rias, meja, kursi, lemari, bed)
6. TV
7. Swimming pool
8. Security Guard 24 jam
9. Guardian service yang akan membantu student
10. Cocok untuk pelajar terutama perempuan karena semua penyewa adalah pelajar dan mahasiswa perempuan.

10 menit bus ke Orchard (2 bus stop)
8-10 menit jalan ke ERC Insitute
5-8 menit jalan ke Great World City
Free shuttle bus dari Great World City ke Chinatown, Orchard, Cityhall
Depan gang banyak restauran (SPIZE, Prosperous Kitchen, BOON TONG KEE) dan seven eleven

PRICE: 975 SGD per month
Msg/ call: +6583099778
Email: [email]e.pariwono@yahoo.com[/email]
mrpakrw - 20/10/2012 12:26 AM
#2391

Quote:
Original Posted By mrpakrw
Room available at Maple avenue, Bukit timah
-2mins walk from 6th avenue centre
-nice environment landed house!!
-shower inside the room!!!
-bus 151 154 170 171 66 852 174 74 67 970 156 77
-direct bus to city,SIM, and lots of places!
-very convenient for SIM student
-[SIZE="4"] NO AGENT FEE


available from 8 November onwards! rent fee 950 without PUB, include Internet! Short term/long term available minimum for 2 Months!


for more info please PM or msg 82269965 thanks![/SIZE]



masi available
bangswit - 20/10/2012 10:06 AM
#2392

Quote:
Original Posted By bangswit
Hi,

I'm looking for a male roommate (sharing common bedroom with an Indonesian Chinese professional male) at Bishan st 12.

These are some details :

> Price is $425 - exclude PUB and internet fees (about $50-$70 each person per month)
> Room with air-con, single bed and wardrobe
> Fully furnished 3 bedrooms unit hdb - sharing unit with a young couple (husband and wife) and another 2 males (all Indonesian Chinese professionals)
> Washing machine and dryer
> Cooking is allowed
> 8-10 minutes walking distance to Bishan MRT and bus interchange
> 2 minutes walking distance to the nearest bus stop (52, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 410 & NR1)
> 8-10 minutes walking distance to many facilities - Junction 8 Mall, Fair Price, shops, restaurants, food courts and others
> 3-5 minutes walking distance to 24 hours Shop and Save, 711 and hawker centers

The room will be available on 1st November 2012. So just contact me if you are interested. Thanks.

Hendri - 9118 6965
Page 120 of 120 | ‹ First  < 115 116 117 118 119 120
Home > Kaskuser Regional > ASIA > Singapore > Sewa kamar / Sewain kamar / Backpacker / Hostel / Rumah