Kalimantan Selatan
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
Total Views: 18373 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 1 of 105 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›

agnk,, - 25/07/2011 08:38 PM
#1
★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
karena sudah tidak ada lagi [COLOR="Black"]~~~~~ Wadah curhat !!!!!!! ~~~~~
maka daripada itu saya akan mnyediakan lahannya hammer:

Peace:


tapi jangan macam-macam di trit ini lah army:

Rule :

~ 1 orang maksimal post 5x sehari
~ kada papa pake klon, tapi Locationnya harus jelas!! mad:
~ baik kada usah bekuotan gin, daripada cuman gasan bepandiran!!

~ kalo beruntung, anda akan mendapatkan solusi dari satpam trit ini hammer:


Penting :

Ini wadah CURHAT!! lain wadah Update Status !!
jadi mun cuma handak makan,mandi,nukar odol atau handak behera ja kada perlu bepadah di trit ini
kurasa buhan RKS ni paham ja dah kiapa maksudnya \)b


macam-macam resiko tanggng sendiri yaa \)
★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]


trit ini diawasi penuh oleh Satpam :
ahmad13tahun[/COLOR]
Ijuk_74
&
saya sendiri o

★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]


linux1:
agnk,, - 25/07/2011 08:40 PM
#2

resepret kalopina ada yang diapdet malu:
Ijuk_74 - 25/07/2011 08:39 PM
#3

resepret kalopina ada yang diapdet malu:

ingati lah amun kada sesuai rules yg di atas di kirimi bata satrak army:
ahmad13tahun - 25/07/2011 08:40 PM
#4

maaf ae lah, mun disini aku sadis

army:

jadi mun dapat HADIAH jangan :mewek





Yb
agnk,, - 25/07/2011 08:41 PM
#5

Quote:
Original Posted By Ijuk_74
[COLOR="DarkSlateGray"]resepret kalopina ada yang diapdet malu:

copas mad:
Quote:
Original Posted By ahmad13tahun
waaah,,

kalian laju..

\(

kamu lambat ;)

jadi kiapa nih? linux2:
[/COLOR]
borneo98 - 25/07/2011 08:42 PM
#6

Sakit batis.. tedingsir di batang... malu:
agnk,, - 25/07/2011 08:43 PM
#7

curhat pertamax nah :

belakangan ini kesehatanku kayaknya menurun banar nah \(
apakah karna pengaruh Teler kah yu.. think:
ahmad13tahun - 25/07/2011 08:46 PM
#8

Quote:
Original Posted By agnk,,
resepret kalopina ada yang diapdet malu:


Quote:
Original Posted By Ijuk_74
resepret kalopina ada yang diapdet malu:


time nya siwah ni cd:

Quote:
Original Posted By agnk,,
kamu lambat ;)

jadi kiapa nih? linux2:


aku sambil belarut ae nah

silahkan ja buhan kam be croot²an disini

;)
AlamGena - 25/07/2011 09:51 PM
#9

dapat sms cinta dari TS pinanya tadi nah o

akhirnya jadi TS ih....berarti id yg smlm diperpanjang aja gen lah siul:


curhat ae jua nah o


handak shiatshu nah....tapi parut lapar lagi D
oce.oktaman - 25/07/2011 10:00 PM
#10

bolehdongikutngawasin trit ini...mau bantu2 juga dikit ngacir:
indutz - 25/07/2011 10:00 PM
#11

Gajian diundur mggu depan nohope:★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
oce.oktaman - 25/07/2011 10:04 PM
#12

Aku nie tetap ai sayang sama ikam... malu:
matanya chacha - 25/07/2011 10:42 PM
#13

handak nyicip pukis nang kada ba es o
dave_raditya - 25/07/2011 11:03 PM
#14

Quote:
Original Posted By AlamGena
dapat sms cinta dari TS pinanya tadi nah o

akhirnya jadi TS ih....berarti id yg smlm diperpanjang aja gen lah siul:


curhat ae jua nah o


handak shiatshu nah....tapi parut lapar lagi D


Keina ku pm ja superdong nya,...
Biar jadi selamanya ja lah
o★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
Just1Berty - 26/07/2011 01:16 AM
#15

ei, tedapat trit bebahasa banjar :selamat

nang post di atas2 ulun pinanya para tetuha, kadapapa kh ulun umpat curhat2 jua hehehe..

salam hormat ulun jgn dibata lah
Lollylover - 26/07/2011 02:10 AM
#16

makin jauh, tanda-tanda ne bisa lah o
DenCyriL - 26/07/2011 05:49 AM
#17

super curhat


nasib hidup sorangan ni...
cari duit sorang,makan sorang,seraba sorang..

handak bisnis kdd modal

handak jualan koleksi film dari kompi sini ja nah, sapa sasarannya yoo lah

huh
Spoiler for wkwkwkwk
nyaman lakas nikah... kdd lalu duit gasan menjujur nah berduka


Quote:
sekalian mejeng di Page One
oce.oktaman - 26/07/2011 06:45 AM
#18

Quote:
Original Posted By DenCyriL
super curhat


nasib hidup sorangan ni...
cari duit sorang,makan sorang,seraba sorang..

handak bisnis kdd modal

handak jualan koleksi film dari kompi sini ja nah, sapa sasarannya yoo lah

huh
Spoiler for wkwkwkwk
nyaman lakas nikah... kdd lalu duit gasan menjujur nah berduka


wah gan,pada intinya kita harus bertawakal, kalo kurang beruntung di usaha ini, coba usaha lain, dan untuk permasalahan modal, kalo emang tdk ada, ya sambil cari kawan0kawan atau keluarga lah, yang bisa diajak untuk berbisnis dan bisa share modal juga kan.. shakehand
dave_raditya - 26/07/2011 06:52 AM
#19

Mudah2an hari ini lebih baik,..
rose:★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]
Ms.Lovette - 26/07/2011 07:58 AM
#20

aku bingung kyp urusan gedung ni.. \(
hdk d geser urg :mewek
Page 1 of 105 |  1 2 3 4 5 6 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > INDONESIA > KALIMANTAN > Kalimantan Selatan > ★★★ [New] Wadah CURHAT ★★★ [GALAU mode ON]